Sony Ericsson Satio

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

<j3RrY> napísal:Yazoo s tym s tebou suhlasim K750 je fakt telefon (vydrzi vela) mohol by som ho prirovnat ku starsej nokii 3310 so zivotnostou :wink:
Mal som W800i. Vtedy tym telefonom (K750i, W800i, D750i) spravili strasne super promo. Reklama aj celkovy dojem bol perfektny pre mna. Bolo to nieco nove, nieco originalne pre mladych. Na tuto cielovu skupinu keby sa SE zameriavalo tak si myslim, ze predavaju viac a maju lepsie produkty.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Tak D750 a K750 to boli legendy este aj su kamos to ma a us mu to ide 5 rokou bes neakych vaznejsich problemov.
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Ja obdivujem SE Satio, keď padnú ceny dole tak si ho chystám kúpiť v lete 2010.
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

haha11 napísal:Ja obdivujem SE Satio, keď padnú ceny dole tak si ho chystám kúpiť v lete 2010.
ja som si dneska bol po svoj v T-Mobile a z toho rychleho ovladania som velmi priemne prekvapeny mozem povedat ze oproti N97 je o dost rychlejsi
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

bonno50 napísal:ja som si dneska bol po svoj v T-Mobile a z toho rychleho ovladania som velmi priemne prekvapeny mozem povedat ze oproti N97 je o dost rychlejsi
A co si s nim spokojny ? Aku ma vydrz baterie ako dlho ti vydrzi, lebo co som pozeral tak tam je velmi Low baterka.
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

<j3RrY> napísal:A co si s nim spokojny ? Aku ma vydrz baterie ako dlho ti vydrzi, lebo co som pozeral tak tam je velmi Low baterka.
no 2 veci mi vadia
1.Bateria je dost slaba
2.Stale strkam prst do FastPortu(dost ma to rozculuje:D )

a nejake plusy mozem napisat:rychlost,citatelnost obrazovky,presnot(aj male objekty v pohode trafite prstom :D), multimedialna vybava , Wi-fi sa pripoji aj na vlemi slaby signal a nepada, prehravac
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

zmizlo to z Orange ?!?!!
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

nechcel by som ho ani za svet,fuuu 12mega ved ta fotka ma kolko obsah
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wayne »

haha11 napísal:Ja obdivujem SE Satio, keď padnú ceny dole tak si ho chystám kúpiť v lete 2010.
v lete 2010 tu budu opat lepsie mobily :) uz len SE s androidom napr :)
Milaaan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Milaaan »

Tak chaloši ahojte :D ja už mam ten telefon občas sekol :D predtým som mal napr. N95 alebo N80 tom aj všeliake xpress music...ale tak toto ma dostalo tento telefon neberem už ani ako SE..keĎže je to čista nokia..symbian napr. je čisto nokiacky FW potom hore raz stlačim na vyp. telefonu a profily ... pozeram že fuuu...to tiež mala nokia ... potom ešte toto ,,papá,, pameťovky MicroSD čo bravalo doteraz šicko okrem SE...a čil treba riešiť dilemu kedy budu veci original na satio..ja zatial mam X-plorea mal som aj LCG jukebox ale tak už to ce kód :D dpč..:D no nič :D takže tak daako ako ja vnimam satio
Paťko
King
King

Milaaan napísal:Tak chaloši ahojte :D ja už mam ten telefon občas sekol :D predtým som mal napr. N95 alebo N80 tom aj všeliake xpress music...ale tak toto ma dostalo tento telefon neberem už ani ako SE..keĎže je to čista nokia..symbian napr. je čisto nokiacky FW potom hore raz stlačim na vyp. telefonu a profily ... pozeram že fuuu...to tiež mala nokia ... potom ešte toto ,,papá,, pameťovky MicroSD čo bravalo doteraz šicko okrem SE...a čil treba riešiť dilemu kedy budu veci original na satio..ja zatial mam X-plorea mal som aj LCG jukebox ale tak už to ce kód :D dpč..:D no nič :D takže tak daako ako ja vnimam satio
a este napis ci je dobry alebo zly :D
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

wayne napísal:v lete 2010 tu budu opat lepsie mobily :) uz len SE s androidom napr :)
ja si počkám na Satio, na uplné novinky (typu mobil s Androidom) veľmi nie som (najprv porovnám hodnotenia užívateľov a recenzie na daný mobil až potom kupím).
Paťko
King
King

ako spustim Orange World ?
Napísať odpoveď