Microsoft Office
Microsoft Office
Caute prosim vas mam dva Microsofty Office jeden 2007 aj starsi 2003 mam pocit niesomsi isty. ide o to ze potrebujem pouzivat obe ale potrebujem aby sa mi niektore subory otvarali v tom starom (preoze sa mi vzdy otvoria v novom) neviete ako to nastavit? dakujem
Nájdi si ten konkrétny typ súboru, ktorý chceš otvoriť v tom staršom worde, klikni pravým
Otvoriť v programe
Vybrať program..., a tam máš zoznam, ak tam ten Word 2003 nebude, tak vyhľadaj cestu ručne. A nezabudni zaškrtnúť políčko
Na otvorenie týchto súborov vždy použiť vybratý program.
Takto si môžeš priradiť rôzne typy súborov k rôznym programom.
Takto si môžeš priradiť rôzne typy súborov k rôznym programom.
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
On ale mozno nevie že subor sa da otvoriť aj tak že:
Otvorím si Office 2003 Subor/Otvoriť a vyhladam čo chcem otvoriť.
Ale tu moze vazne nastat problem s kopatibilitou.
Pisal som to preto lebo uz som to riešil s jednou znamou ktora si v praci napisala dokument na 2003 a doma ho chcela otvoriť v 2007 a nedalo sa to čítať.
Otvorím si Office 2003 Subor/Otvoriť a vyhladam čo chcem otvoriť.
Ale tu moze vazne nastat problem s kopatibilitou.
Pisal som to preto lebo uz som to riešil s jednou znamou ktora si v praci napisala dokument na 2003 a doma ho chcela otvoriť v 2007 a nedalo sa to čítať.
Však keď uložíš dokument v starom formáte doc (2003), tak v novom Worde ide čítať, len naopak nie. Ešte existuje táto srandička práve na to, aby súbor docx išiel otvoriť v staršej verzii Wordu, ale naopak som sa nestretol s problémom, vždy mi išiel ten dokument napísaný v staršej verzii (doc) otvoriť v novom Worde 2007. 
edit: zvýraznil som odkaz na ten compatibility pack - možno to niekomu ešte pomôže
edit: zvýraznil som odkaz na ten compatibility pack - možno to niekomu ešte pomôže
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP