Centralne zamykanie/odomykanie
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Centralne zamykanie/odomykanie
Zdravim motoristi,
Chcem sa opytat, neviem na 100 % ako to v autach funguje, ale mam takyto porblem. Mam original central, ale kluc sparovany k nemu tiez original kupeny s vozom, je asi opotrebovany pokazeny (auto ma vyse 5 rokov, takze zaruka na kluce je davno fuc), kedze mi neodomyka auto. Baterku som skusal menit, nepomohlo. V servise mi povedali, ze mam dve moznosti: kupit novy original kluc a cez diagnostiku sparovat so sucasnym centralom, alebo kupit novu sadu s vysielacom a oladanim k tomu. Chcem sa opytat ci si ten druhy sposob viem zabezpecit aj vlastnymi silamy, reps. za pomoci znamich automechanikov, alebo je potrebny zasah originalneho autorizovaneho serisu. Diki za akekolvek info.
Chcem sa opytat, neviem na 100 % ako to v autach funguje, ale mam takyto porblem. Mam original central, ale kluc sparovany k nemu tiez original kupeny s vozom, je asi opotrebovany pokazeny (auto ma vyse 5 rokov, takze zaruka na kluce je davno fuc), kedze mi neodomyka auto. Baterku som skusal menit, nepomohlo. V servise mi povedali, ze mam dve moznosti: kupit novy original kluc a cez diagnostiku sparovat so sucasnym centralom, alebo kupit novu sadu s vysielacom a oladanim k tomu. Chcem sa opytat ci si ten druhy sposob viem zabezpecit aj vlastnymi silamy, reps. za pomoci znamich automechanikov, alebo je potrebny zasah originalneho autorizovaneho serisu. Diki za akekolvek info.
-
Suffel
Guru
o aky typ auta sa jedna? ak mas nejakych znamych co robia tieto veci teda centrale a podobne veci tak by namli mat problem to zapojit.. obicajny automechanik neviem ci sa ti nato chyti ale tak musis sa popitat.. inak ja by som to riesil asi prvym riesenim.. teda kupit origo kluc a dat ho nacipovat.. lebo original central su o nieco kvalitnejsie ako tie co sa dnes predavaju za 70€..
-
Don_Pipino
Darca
To prve riesenie je naozaj asi najlepsie, ale 200 € je 200 €
. Druhe riesenie by ma vyslo 100 € v tom istom servise. Jedna sa o auto Dacia Solenza. Trochu exoticka znacka, takze pre ilustraciu:
http://katalog-automobilov.sk/img/dacia ... 1-4i-6.jpg

http://katalog-automobilov.sk/img/dacia ... 1-4i-6.jpg
-
Don_Pipino
Darca
Ono mi ani nejde o to menit cely central, ale len vysielac, mechanicka cast je OK, funguje.... da sa to vobec??
EDIT:
to Clean_Up: Tak keby som mal VW group, tak si to viem bez problemov vybavit aj ja, ale problem je prave v tom, ze exoticka znacka
, to je cely renault, auto za par korun a seris jak za Q7
.
EDIT:
to Clean_Up: Tak keby som mal VW group, tak si to viem bez problemov vybavit aj ja, ale problem je prave v tom, ze exoticka znacka
-
Clean_Up
Professional
Dnes už asi každý.Don_Pipino napísal:Tak keby som mal VW group, tak si to viem bez problemov vybavit aj ja
Pozri sem:
http://autoalarmy.sk/katalog/autodoplnk ... ovladania/
Tu si kúpiš ovládanie centrálu za 30€ a šikovný autoelektrikár ti to namontuje za nejakých cca. 20€ a 50€ ešte ušetríš.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Don_Pipino
Darca
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
co ti konkretne zamrza ? ... ak trebars servo, tak s tym moc nespravis, ak odomykas klucom a zamrza ti zamok, tak to vystriekaj nejakym sajrajtom (WD40) ktory odpudzuje vodu, pripadne si kup rozmrazovac na zamky je to rychle a ucinne .. nastriekas to do zamku a za 3 minutky to fakci ako nove
... ((ovsem ak teda nespravis chybu z nepozornosti ako posledne ja ... rozmrazovac na zamky som ako inak zabudol v aute
))