F.A. Premier league
S tymto suhlasim predaj Alonsa bola fakt OBROVSKA chyba ... taky ako Lucas tam nema co robit ... mozno to bola nadejna mlada hviezda ale rozhodne sa nou nestal.kali520 napísal:Takeho hraca mali a to Xabi Alonsa. Teraz tam hraje Lucas ale ten je tragicky.
.
nwm no... to s tym pokupovanim samich hviez a ze sa predbiehaju v gole by som nepovedal..naju peniaze to je pravda.. tak preco by si nemohli kupit par skusenych hracov? Taky Adebayor,Tevez,Robihno,Wright-Filips...Podla mna urobili dobre... a myslim ze maju dobry tym
... obrana ale troska zaostava za napr takym united chelsea liverpoolom atd ale sak vsetko sa hned urobit neda
(Manchester city) 
Neviem , co ste vsetci s toho Alonsa taky pripo.aný .
Ak si dobre pametám , posledný rok-2 v Liverpoole už ani pravidelne nehrával , Benitéz to zvykol hrávať na 4-4-2 a vtedy Alonso sedel . Často som ho vídaval iba ako striedajúpceho hráča .Liverpool má hlavne slabé krídla , mal by viac využívať Benayouna v STREDE POLA . Náhrada za Alonsa je Aquilani , aj ked typologicky je to iný hráč , ale do Liverpoolu sa podla mna hodí viac ako Alonso .
Ak si dobre pametám , posledný rok-2 v Liverpoole už ani pravidelne nehrával , Benitéz to zvykol hrávať na 4-4-2 a vtedy Alonso sedel . Často som ho vídaval iba ako striedajúpceho hráča .Liverpool má hlavne slabé krídla , mal by viac využívať Benayouna v STREDE POLA . Náhrada za Alonsa je Aquilani , aj ked typologicky je to iný hráč , ale do Liverpoolu sa podla mna hodí viac ako Alonso .
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna Alonso hraval az dost casto a ked nehraval tak to bolo vidiet na tej zalohe.Talian napísal:Neviem , co ste vsetci s toho Alonsa taky pripo.aný .
Kazdopadne sa nijak inak ako stratou Alonsa neviem vysvetlit sucasnu formu Liverpoolu ktoremu minulu sezonu vela nechybalo aby ligu vyhral. A aj hra bola uplne o niecom inom vid zapas LM na stamford bridge 4:4 kde robili pekne obraty.
Inak, len sa z toho Aquilaniho nedoser. Ako mi potom vysvetlis to ze v tejto sezone este ani poriadne nenastupil?
Pre L´pool to bol ten prvý gól tuším 12 gól zo štandardnej situácie čo je katastrofické. Ja by som to až tak na Škrtela nehádzal, mne to skôr príde tak, že pool bráni tie rohy takým čudným zónovým spôsobom, ked sú hráči rozmiestnený po hranici 5ky.. ako keby z väčšej vzdialenosti nemohol padnúť gól. Zdá sa mi ako keby mali stopéry zakázané pohnúť sa inam a potom dostávajú takéto góly ked ich nejaký krpatý Cahill predskočí, alebo teraz Adebayor z väčšej dialky 
Hehe Defoe 5 gólov.. kvalitne ich rozstrieľali. Sranda, že na www.premierleague.com bola včera anketa, v ktotom zápase padne najviac gólov a vyhral práve tento