F.A. Premier league

O športe...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

No hej L'pool predvadza zaujimave vykony ... predpokladam ze nikto necakal ze bude mat takuto sezonu a ked si pisal ze ma len jednu dobru zostavu tak aj v tej by som nasiel mozno 2 hracov ktori sa tam moc nehodia. A lavicka je fakt uboha chlapci odtial nemaju sancu konkurovat lavicke Chelsea npr.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

plasomon napísal:Chyba im nejaky dobry hrac, ktory by vedel tvorit hru, nieco vymysliet.
Takeho hraca mali a to Xabi Alonsa. Teraz tam hraje Lucas ale ten je tragicky.

Inak moj nazor, Beniteza uz mali odvolat pred dvoma rokmi, stale neviem co tam este robi.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

kali520 napísal:Takeho hraca mali a to Xabi Alonsa. Teraz tam hraje Lucas ale ten je tragicky.
.
S tymto suhlasim predaj Alonsa bola fakt OBROVSKA chyba ... taky ako Lucas tam nema co robit ... mozno to bola nadejna mlada hviezda ale rozhodne sa nou nestal.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tak po dlhom čase.. Spokojnosť s tabuľkou zatiaľ, z posledných dní spomeniem len dive Davida N'Goga, ktorý ma celkom pobavil.. Jednoznačné filmovanie, nemala to byť penalta. Liverpoolu sa v tejto sezóne nedarí, myslel som, že po víťazstve nad ManWho sa rozbehnú, ale asi nie..
zahradkar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zahradkar »

nwm no... to s tym pokupovanim samich hviez a ze sa predbiehaju v gole by som nepovedal..naju peniaze to je pravda.. tak preco by si nemohli kupit par skusenych hracov? Taky Adebayor,Tevez,Robihno,Wright-Filips...Podla mna urobili dobre... a myslim ze maju dobry tym :) ... obrana ale troska zaostava za napr takym united chelsea liverpoolom atd ale sak vsetko sa hned urobit neda :) (Manchester city) :)
kali520
Darca
Darca

Myslim si ze aj obranu maju dobru, hraci ako Richards, Lescot, Toure a Bridge su svetova spicka.

Ja si myslim ze jedine co im chyba je kvalitny trener a zohranost.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Neviem , co ste vsetci s toho Alonsa taky pripo.aný .

Ak si dobre pametám , posledný rok-2 v Liverpoole už ani pravidelne nehrával , Benitéz to zvykol hrávať na 4-4-2 a vtedy Alonso sedel . Často som ho vídaval iba ako striedajúpceho hráča .Liverpool má hlavne slabé krídla , mal by viac využívať Benayouna v STREDE POLA . Náhrada za Alonsa je Aquilani , aj ked typologicky je to iný hráč , ale do Liverpoolu sa podla mna hodí viac ako Alonso .
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Dnes sa odohra krasny zapas Liverpool - Manchester City. Myslite, ze Liverpool sa uz konecne dostane do formy a rozvalcuje City alebo naopak. Mala by hrat stvorica Mascherano-Gerrard-Kuyt-Babel.
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

neviem ako ten zapas skonci,len dufam,ze polcas bude remiza,lebo som nan podal :(

EDIT:Tak teda polcas mi vysiel som stastny ako blcha :D :D
Plasmon
Darca
Darca

No tak skoda toho zapasu. :? Liverpool mal dnes na vyhru. Pekny zapas od Skrtela, zakonceny golom. Som zvedavy co napisu ang. noviny. :D
twelwer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa twelwer »

sice som videl iba prvy polcas a goly ale podla tych golo co ukaali tak obidva co dostali boli cez skrtela.
tak som aj ja zvedavy co napisu tie noviny :)
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Dnes Man.Utd - Everton

Neviete ako to skoncilo? Viem ze bolo 2:0 pre Man.utd a videl som len prví gol....fakt pecka...
twelwer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa twelwer »

skončilo to 3:0

mna skor sere prehra arsenalu1:0 na sunderlande :( ma sklamali
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Man. Utd. 3:0 Everton
skoda ze som zaspal :(
ale videl som Arsenal-Sunderland a musim povedat ze ma Arsenal sklamal :?
//lol skoro take iste prispevky si bol skor :D
kali520
Darca
Darca

Talian napísal:Neviem , co ste vsetci s toho Alonsa taky pripo.aný .

Ak si dobre pametám , posledný rok-2 v Liverpoole už ani pravidelne nehrával , Benitéz to zvykol hrávať na 4-4-2 a vtedy Alonso sedel . Často som ho vídaval iba ako striedajúpceho hráča .Liverpool má hlavne slabé krídla , mal by viac využívať Benayouna v STREDE POLA . Náhrada za Alonsa je Aquilani , aj ked typologicky je to iný hráč , ale do Liverpoolu sa podla mna hodí viac ako Alonso .
Podla mna Alonso hraval az dost casto a ked nehraval tak to bolo vidiet na tej zalohe.

Kazdopadne sa nijak inak ako stratou Alonsa neviem vysvetlit sucasnu formu Liverpoolu ktoremu minulu sezonu vela nechybalo aby ligu vyhral. A aj hra bola uplne o niecom inom vid zapas LM na stamford bridge 4:4 kde robili pekne obraty.

Inak, len sa z toho Aquilaniho nedoser. Ako mi potom vysvetlis to ze v tejto sezone este ani poriadne nenastupil?
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Pre L´pool to bol ten prvý gól tuším 12 gól zo štandardnej situácie čo je katastrofické. Ja by som to až tak na Škrtela nehádzal, mne to skôr príde tak, že pool bráni tie rohy takým čudným zónovým spôsobom, ked sú hráči rozmiestnený po hranici 5ky.. ako keby z väčšej vzdialenosti nemohol padnúť gól. Zdá sa mi ako keby mali stopéry zakázané pohnúť sa inam a potom dostávajú takéto góly ked ich nejaký krpatý Cahill predskočí, alebo teraz Adebayor z väčšej dialky :?:
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Tottenham-Wigan 9:1 :o :o :o lol, to co ma znamenat?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Hehe Defoe 5 gólov.. kvalitne ich rozstrieľali. Sranda, že na www.premierleague.com bola včera anketa, v ktotom zápase padne najviac gólov a vyhral práve tento :)
Plasmon
Darca
Darca

Wigan ocividne testoval mladikov, alebo Spurs mali dobry den. :D
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

kali520 napísal:Inak, len sa z toho Aquilaniho nedoser. Ako mi potom vysvetlis to ze v tejto sezone este ani poriadne nenastupil?
Pretoze sa doliecuje , boze moj ......
Napísať odpoveď