Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

bodo07 napísal:Caute. Mam server spraveny cez hamachi a dal som tam deatmach mod, vsetko ide ako ma ale neviem nikde nastavit to aby sa mi vzdy po zabiti teraka alebo fizla znovu nenacitala mapa a nezacalo odznova. Chcem aby som napr ked je jeden na jeden zabije ma a idem dalej nie aby ma to hodilo na spawn a zacalo zase znovu. Dufam ze chapete ako to myslim :). Za kazdu radu k+ :wink:
To si nenastavíš nijako, potrebuješ aspoň 4och ludí, aby ste sa nezabili naraz.
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

Aha, cize ked budeme aspon 4-ia tak sa nebude stale nacitavat kolo ?
SSemteXX
Guru
Guru

bodo07 napísal:Aha, cize ked budeme aspon 4-ia tak sa nebude stale nacitavat kolo ?
Áno.
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Caute
Mam opat jeden mensi problem. Stiahol som si Mani admin plugin 1.2, nakopiroval som ho spustil som ho v console na dedicated servery a pekne mi hodilo ze je zapnuty atd, ale nejde mi to aby som sa pridal za admina :( Robil som to podla kadejakych navodou na nete, skusil som jeden prikaz dal som vsetko aj steam cislo aj meno aj ma mozno pridalo, ale ked som siel do hry a dal som prikaz tak mi vyhodilo ze niesom autorizovany.
Skusil som este jeden prikaz konkretne tento
] rcon ma_client AddClient Bodo
vypise mi toto
RCON connection failed (WSAEADDRNOTAVAIL)
Unable to connect to remote server (0.0.0.0:0)
Lost RCON connection, please retry command (UNKNOWN ERROR)

Neviete kde je chyba alebo ako sa pridat za admina? Vravim skusal som vsetky mozne navody ale stale to nejako neviem :(
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

bodo07 napísal:Caute. Mam server spraveny cez hamachi a dal som tam deatmach mod, vsetko ide ako ma ale neviem nikde nastavit to aby sa mi vzdy po zabiti teraka alebo fizla znovu nenacitala mapa a nezacalo odznova. Chcem aby som napr ked je jeden na jeden zabije ma a idem dalej nie aby ma to hodilo na spawn a zacalo zase znovu. Dufam ze chapete ako to myslim :). Za kazdu radu k+ :wink:
treba si tam hodit fake bota a nebude to robit, na to je tiez plugin
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Nevies mi poradit pls aky je to plugin? Dik
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

to neviem, len viem ze take nieco je .. ono to vytvori 1 ziveho neviditelneho bota do kazdeho tymu a tym padom sa nemoze ukoncit kolo
birko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa birko »

Ludia, asi sa to tu uz riesilo, ale mam naponahlo (za chvilu chceme hrat :) ) :

Mam problem s counter strike source aj s 1.6 na mojom notebooku. Ked spustim nejaky server tak mi ho nacita a ked treba stlacit OK ,tak mi hru sekne a obraz mi zamrzne a uz sa OK neda stlacit. V com je problem ?? Mam Vistu. Na stolnom PC kde je XP to fici bez problem. Prosim pomozte
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Gadelat napísal:fiky: stopsound, no musis to bohuzial pisat kazde kolo takze je dobre si to nabindovat na tlacitko: bind enter stopsound
Pardon za neskorú reakciu. :oops:
Hej ide to, len mám tri otázky :
a) keď to hodím do configu tak to nepôjde automaticky ? Toto je fakt dosť nepohodlné, ale keď sa to inak nedá tak nevadí.
b) musím to písať každé kolo alebo každú mapku ?
c) pri aztecu som si všimol že to dážď vyplo, ale zvuk hromov ostal, tak to robí aj tebe ? A neodstavím týmto aj nejaké užitočné zvuky napr. otváranie dverí, zvuk rebríka, zabitie sliepky v italy atď ?
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

a) nie
b) kolo
c) Nehram aztec ale mozes skusit cl_weather 0. Tie ine zvuky by si nemal odstavit.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

FIKY napísal:Pardon za neskorú reakciu. :oops:
Hej ide to, len mám tri otázky :
a) keď to hodím do configu tak to nepôjde automaticky ? Toto je fakt dosť nepohodlné, ale keď sa to inak nedá tak nevadí.
b) musím to písať každé kolo alebo každú mapku ?
c) pri aztecu som si všimol že to dážď vyplo, ale zvuk hromov ostal, tak to robí aj tebe ? A neodstavím týmto aj nejaké užitočné zvuky napr. otváranie dverí, zvuk rebríka, zabitie sliepky v italy atď ?
a) nie, ale mozes si to hodit napriklad na klavesu, s ktorou nakupujes. potom sa o to vobec nemusis starat a budes to robit v podstate automaticky.

b) ked nechces, nemusis

c) no princip stopsoundu je v tom, ze on ZASTAVI vsetky soundy, ktore pocujes. to znamena, ze ked sa spustia znova, pocut ich budes aj ty znova. teda napriklad vystrelis z AWP a hned potom das stopsound. ten vystrel pocut budes, ale hned ako stlacis stopsound, tak sa ten zvuk vystrelu zastavi, teda konkretne pri AWP sa zastavi ta ozvena, ktora trva cca 2 sec. no to budes musiet robit pri kazdom vystrele. pri dazdi je to ine. je to vlastne kilometrovy sound, ktory sa znova spusti iba na zaciatku noveho kola, takze tam ti staci stopsound raz za kolo. co sa hromov tyka, je to to iste ako s tym mojim AWP prikladom, az na to, ze hrom sa spusti raz za kolo, ked niekto prebehne cez most (ked prebehne druhy krat, uz sa nespusti).
Fiky
Darca
Darca

Obaja K :plus:

Diki za vysvetlenie, stopsound sa teda oplatí dávať len pri zvukoch ktoré prekážajú a sú počuť od začiatku mapky do konca, je tak ? :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

FIKY: mas steam alebo nonsteam?
ja som to na source robil tak trochu prefikane :D nasiel som si v cstrike/sound vsetky zvuky ktore mi prekazali a nahradil som ich 1 sekundovym prazdnym zvukom :lol: ale to sa da iba na nonsteame, na steame su tie subory zbalene v gcf..
Fiky
Darca
Darca

G0lDiER_ znie to dobre, mám NS. Neupol by si mi pls ten zvukový súbor s ktorým si to nahrádzal ? A nevie niekto z hlavy kde by som našiel ten dážď z aztecu ? Ide mi hlavne o to, ostatné si nájdem potom. Diki :)

// Diki, :plus: :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

mas tam aj .mp3 aj .wav subor, keby si potreboval..
jednoducho premenuj subor blankk.mp3/wav na nazov zvuku ktory nechces (dazd) napriklad a prepis ho tym originalnym :)
Prílohy
blank.zip
(29.6 KiB) 30 stiahnutí
Empatik
Medium Star
Medium Star

STRATIL SOM SERIAL

Príspevok od používateľa Empatik »

Dobry vecer , ja sa len chcem spytat ... Pred rokom som kupil STEAM COUNTER STRIKE SOURCE , ale stratil som kod(serial) co bol vo vnutri obal mam cd original mam , ak kod nenajdem mozem ist rovno do pi*i ? Alebo je aj nejaka ina moznost ako sputit steam a countra bez toho kodu ... diky za radu .
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Q7_TiGeeR_X6: ak si si kupil origo krabicu a nikdy neaktivoval key na steame tak mozes ist do pi*e ako si sam povedal :)
SSemteXX
Guru
Guru

Bez "activation key"-u to nemáš šancu spustiť, už jedine len kúpa nového Source Acc. CSS stojí okolo 500sk :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pokial viem, tak Valve ti mozu poslat novy cd-key. Len musis odfotit krabicu aj medium a poslat im to so ziadostou o pomoc.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Novy CDkey ti neposlu. To ja odfotim moju krabicu 25x a budem predavat keye potom :roll:
Dokazu ti akurat tak zmenit heslo na steam acc, ked im odfotis krabicu a serial, ktory je na tom ucte aktivovany.
Napísať odpoveď