H4ky do auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
jimmy_xp
King
King

H4ky do auta

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Zdravim. Neviem sa rozhodnut ake ziarovky (H4ky) kupit do auticka. Povodne svietia na prd a chcem nieco lepsie. Povodne som chcel OSRAM Night Breaker, ale po dopocuti sa, ze maju mizernu zivotnost som na to radsej zabudol. Teraz sa rozhodujem medzi OSRAM Cool Blue a OSRAM Silverstar. Viac sa mi zamluvaju tie Cool Blue ale bojim sa ze budu mat az moc modre svetlo a bude to trapit niektorych policajtov...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

teraz dostali policajti prikazmi byt tvrdy v technickych veciach.... a aj v autoskolach... vo vsetkom.. takze nejakymi nehomologovanymi ziarovkami by som jednoznacne neprovokoval.. toboz nie hid xenon sadou:D
jimmy_xp
King
King

Xenony tam nejdem davat, o to strach nemusis mat. Mna len zaujima ci a ake mate niekto skusenosti s tymito ziarovkami. Popripade co by ste mi odporucili do ceny 15€.
//BTW policajt by nemal co kontrolovat technicky stav vozidla...na to su STK kontroly popripade pojazdne STK kontroly :)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Tie Cool Blue policajtov velmi trapit nemusia ale trapit urcite budu oprotiiducich soferov hlavne v noci tieto H4ky su dost silne a este to modre svetlo im pridava na intenzite
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

Ako ja neviem, čo je pravda na tej mizernej svietivosti Osram NightBreaker. Jednu sadu som mal vyše roka, všetko OK, "odišli" až po "menšom" blbnutí v teréne, to sa vraj občas stane, obidve naraz.
Teraz mám zas NightBreaker, tak uvidím ako dlho vydržia...
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

takze nightbreakery su na tom zle so zivotnostou?..... budem musiet poobzerat po dacom inom asi daco od BOSHu
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

mam skusenosti aj s NB(nightbreaker) aj CB(cool blue)

takze postupne.
night breaker- perfektne ziarovky fakt svietivost je o dost lepsia ako obyc. svetla, ja som bol snimi max spokojny, vydrzali mi cca 6 mesiacov (neustale denne svietenie).

cool blue: tie mam v aute teraz po skusenosti z NB som si povedal ze skusim aj tieto a uvidime ako dlho vydrzia. su malinko slabsie ako NB, svetlo je viac sfarbene do biela. co sa tyka ostatnych vodicov pokial mas svetla dobre nastavene nemaju co blikat. cez den si ich sklapam uplne dole, vecer mimo mesta dviham hore... zatial ich mam na aute od jula, a som spokojny. Avsak pri CB svetlach som kupil aj CB parkovacky, pretoze pri klasickych zltych parkovakach to stracalo biely efekt.

-----------------
policajti ti nic nemozu obe tieto ziarovky schvalene pre bezne pouzivanie.

este jedna vec. kamarat mal tiez CB ale H7 odislu mu obe po cca mesiaci pouzivania nevem preco ale urcite to nebolo chybnou ziarovkou kezde odisla jedna a na druhy den druha. Ja pouzivam H4...
Stenky
Professional
Professional

no ja scem H4 do vyklapaciek :) s tym by bolo vhodne menit aj obrysky abo neboli biele/modre popri zltych :)
ak sa to ma ale kazdych pol roka vypalovat tak to serem 4 zirovky kazdych 6 mesiacov kupovat :D
tuto ho chcem_D
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tuto ho chcem_D »

pri vsetkych tychto ziarovkach musis ratat, ze zivotnost ide na ukor svietivosti
osobne, cool blue mali pekne biele svetlo, no vydrzali len par tisic km a tak som sa vratil ku klasike, najma kvoli cene
jimmy_xp
King
King

dik chalani za rady, takze si kupim Cool Blue :) Ono myslim ze u mna zase ta znizena zivotnost nebude citelna, jazdim autom vacsinou len po vikendoch, cez tyzden som v ziline v skole :) Ako som cital kazda ziarovka ktora ma zvysenu svietivost ma vraj tensie vlakno a tym zivotnost upada...Je pravda ze aj spravna elektromontaz ma co povedat do zivotnosti, ale u mna nastastie nehrozi :) Dobijanie je v poriadku :) Este som nemeral prechodove odp. na kabloch, ale snad bude vsetko v poriadku...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

kamarat kupoval vo februari OSRAM NB - zatial drzia. Ja som sa obaval tej spominanej nizsej zivotnosti, tak som siel do Philips eXtreme Power - vraj su porovnatelne svietivostou s tymi osramami, len ta zivotnost a aj cena je vyssia. No, uvidim.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mam klasicke h7-icky pri nich led biele parkovacky na znacke biele led... biele led su pekne....ale h7 ...moc nie... pradte co bude sietit menej žlto:D
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Masaker napísal:mam klasicke h7-icky pri nich led biele parkovacky na znacke biele led... biele led su pekne....ale h7 ...moc nie... pradte co bude sietit menej žlto:D
Skús tie OSRAM Cool Blue.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Ja som kupil asi pred 2 mesiacmi tieto PHILIPS BlueVision a som s nimi velmi spokojny,su sice trochu drahsie, ako tie soramy, ale kvalita je na svojom mieste
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Porovnávali ste niekto svietivosť, životnosť atď. medzi OSRAM Cool Blue a Philips Blue Vision?
Stenky
Professional
Professional

mne sa lubi ze tie Fylyps Blu Vizn maju v cene packungu rovno aj 2x modru obrysku :) asi pojdem do toho..... na dalsiu vyplatu :D
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Stenky napísal:mne sa lubi ze tie Fylyps Blu Vizn maju v cene packungu rovno aj 2x modru obrysku :) asi pojdem do toho..... na dalsiu vyplatu :D
Odkial ich ideš kupovať? Z netu?
Stenky
Professional
Professional

co som vsetko na ente nasiel boli z daleka a postovne sa mi nechce platit v sume 20% tovaru. asi popozeram dakde v Ba ci nebudu :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja tiez pouzivam night breakeri a som maximalne spokojny, nic lepsie som v aute zatial nemal a zivotnost ma nesere.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

su homologovane ? :)
Napísať odpoveď