H4ky do auta
H4ky do auta
Zdravim. Neviem sa rozhodnut ake ziarovky (H4ky) kupit do auticka. Povodne svietia na prd a chcem nieco lepsie. Povodne som chcel OSRAM Night Breaker, ale po dopocuti sa, ze maju mizernu zivotnost som na to radsej zabudol. Teraz sa rozhodujem medzi OSRAM Cool Blue a OSRAM Silverstar. Viac sa mi zamluvaju tie Cool Blue ale bojim sa ze budu mat az moc modre svetlo a bude to trapit niektorych policajtov...
-
aughostino
Medium Professional
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam skusenosti aj s NB(nightbreaker) aj CB(cool blue)
takze postupne.
night breaker- perfektne ziarovky fakt svietivost je o dost lepsia ako obyc. svetla, ja som bol snimi max spokojny, vydrzali mi cca 6 mesiacov (neustale denne svietenie).
cool blue: tie mam v aute teraz po skusenosti z NB som si povedal ze skusim aj tieto a uvidime ako dlho vydrzia. su malinko slabsie ako NB, svetlo je viac sfarbene do biela. co sa tyka ostatnych vodicov pokial mas svetla dobre nastavene nemaju co blikat. cez den si ich sklapam uplne dole, vecer mimo mesta dviham hore... zatial ich mam na aute od jula, a som spokojny. Avsak pri CB svetlach som kupil aj CB parkovacky, pretoze pri klasickych zltych parkovakach to stracalo biely efekt.
-----------------
policajti ti nic nemozu obe tieto ziarovky schvalene pre bezne pouzivanie.
este jedna vec. kamarat mal tiez CB ale H7 odislu mu obe po cca mesiaci pouzivania nevem preco ale urcite to nebolo chybnou ziarovkou kezde odisla jedna a na druhy den druha. Ja pouzivam H4...
takze postupne.
night breaker- perfektne ziarovky fakt svietivost je o dost lepsia ako obyc. svetla, ja som bol snimi max spokojny, vydrzali mi cca 6 mesiacov (neustale denne svietenie).
cool blue: tie mam v aute teraz po skusenosti z NB som si povedal ze skusim aj tieto a uvidime ako dlho vydrzia. su malinko slabsie ako NB, svetlo je viac sfarbene do biela. co sa tyka ostatnych vodicov pokial mas svetla dobre nastavene nemaju co blikat. cez den si ich sklapam uplne dole, vecer mimo mesta dviham hore... zatial ich mam na aute od jula, a som spokojny. Avsak pri CB svetlach som kupil aj CB parkovacky, pretoze pri klasickych zltych parkovakach to stracalo biely efekt.
-----------------
policajti ti nic nemozu obe tieto ziarovky schvalene pre bezne pouzivanie.
este jedna vec. kamarat mal tiez CB ale H7 odislu mu obe po cca mesiaci pouzivania nevem preco ale urcite to nebolo chybnou ziarovkou kezde odisla jedna a na druhy den druha. Ja pouzivam H4...
-
tuto ho chcem_D
Expert
dik chalani za rady, takze si kupim Cool Blue
Ono myslim ze u mna zase ta znizena zivotnost nebude citelna, jazdim autom vacsinou len po vikendoch, cez tyzden som v ziline v skole
Ako som cital kazda ziarovka ktora ma zvysenu svietivost ma vraj tensie vlakno a tym zivotnost upada...Je pravda ze aj spravna elektromontaz ma co povedat do zivotnosti, ale u mna nastastie nehrozi
Dobijanie je v poriadku
Este som nemeral prechodove odp. na kabloch, ale snad bude vsetko v poriadku...
-
Clean_Up
Professional
Skús tie OSRAM Cool Blue.Masaker napísal:mam klasicke h7-icky pri nich led biele parkovacky na znacke biele led... biele led su pekne....ale h7 ...moc nie... pradte co bude sietit menej žlto:D
-
PAuLi3
Darca
Ja som kupil asi pred 2 mesiacmi tieto PHILIPS BlueVision a som s nimi velmi spokojny,su sice trochu drahsie, ako tie soramy, ale kvalita je na svojom mieste