Eset Antivirus 4 spomaluje start PC
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Eset Antivirus 4 spomaluje start PC
Ahojte, od nejakeho casu asi mesiac dozadu, zaznamenavam spomalenie startu PC, ktore je zapricinene antivirusom. Vzdy ked mi nabieha Windows do plochy, tak mi zacnu nabiehat porgramy v pravo dole, na antiviruse sa to zastavi (uvodny obrazok esetu) a drzi cca 2 min. az potom sa ukaze dole v pravo a dobehnu ostatne programy. Mam taky dojem, ze pri starte kontroluje stav virusov v PC, ono je to sice pekne, ale to cakanie ma zabija. Da sa to niekde vypat, alebo je to niecim inym?? Ako pisem, zaznamenavam to asi mesiac doazadu, predtym to nerobilo a eset antivirus 4 mam v PC od zaciatku co je min. pol roka. Nemate niekdo podobnu skusenost?? Diki.
-
Don_Pipino
Darca
Priznam sa, ze som rozmyslal, nad takymto riesenim, ale nechcelo sa mi do toho, predpokladaom som , ze mi bude stacit jeden klik, co uz
.
Tak som to teda preinstaloval, spustil som PC bez antiviraku a zabrzdilo ho tiez, tentokrat pri Nokia PC Suite, takze mam podozrenie, ze toto bude zdrojom porblemov, nakolko mi aj vyhodi windowsacku chybovu hlasku. Nainstaloval som antivirak naspat a ten isty stav, ale pocitujem zlepsenie, ze sa da uz pri starte s PC robit. Este sa pohram s tym PC suite a bude to OK, snad
.
Tak som to teda preinstaloval, spustil som PC bez antiviraku a zabrzdilo ho tiez, tentokrat pri Nokia PC Suite, takze mam podozrenie, ze toto bude zdrojom porblemov, nakolko mi aj vyhodi windowsacku chybovu hlasku. Nainstaloval som antivirak naspat a ten isty stav, ale pocitujem zlepsenie, ze sa da uz pri starte s PC robit. Este sa pohram s tym PC suite a bude to OK, snad
-
Don_Pipino
Darca
Mno teraz uz aspon viem, kde sa to nastavuje, ale este to necham tak, skusim preinstalovat ten PC Suite, pretoze predtym bol NOD nastaveny tak ako teraz a bolo vsetko OK, teda mam podozrenie, ze ako kontroluje programy pri spustani, tak sa zastavi pri PC Suite, nakolko aj PC Suite ma problem sam so sebou.... takze uvidime, diki za info.