Vie mi niekto pomoct? Stiahol som tu hru, release od Razor-a a crackol som po nainstalovani. Zapnem hru, chvilu hram a vypne sa.. Ma niekto podobny problem? Dokonca teraz uz ani nenacita misiu a uz sa vypne.. skusal som rozne cracky, no nezabera.
Dakujem.
P.S.: V poslednej misii som musel znížiť rozlíšenie z maxima na 1024x768, ináč mi to padalo pri loadingu. Avšak keď sa to už loadlo, tak som mohol opäť prepnúť na max a opäť všetko šlo. To len pre prípad že by to niekomu padalo pri loadingu.
Momo46 napísal:MP je v praxi úplne iný.Žiadne lagy ani sekanie!Zakladateľa nájde zap sekúnd.COD4 som hral 2 roky a vôbec mi nechýbajú dedikovane serveri!!!Ako som hovoril IW to vôbec nenechal má náhodu a MP je fakt super.Nelutujem že som to kúpil.
podla mna je to rovnaka blbost ako CoD 4 ale to asi preto ze som zatazeny na druhu sv. vojnu, inac sa mi to paci viac ako napr. flashpoint alebo arma a podobne
prosim vas, viete mi niekto poradit, som asi v 4.misii a po chvili hrania mi uplne vypne pocitac. vzdy ale na inom mieste. Je chyba v hre alebo v compe? Doteraz som hraval aj narocnejsie hry a nikdy sa mi to nestalo
tak pani upol som Multiplayer Spec Ops loader ... konecne sa da hra MW2 aj MP bez potreby steamu a originalu.. samotny MP behom tyzdna.. ODskusane a funkcne!!
presiel som uz kampan. to "for the records" ale v menu mi pise ze dokoncene na 50,3% tak nechapem. a pocul som ze tam ma byt aj misia vo vesmire a nic tam nebolo. aa ten special ops to je to iste co kampan len na cas ci je tam aj nieco viac?