príhovor pri "snubnej" veceri

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Avril »

triple napísal:podľa mna sa pýtal čo tam má povedať a nie či si ju má vziat.. to si hádam premyslel už pred tým ako ju požiadal o ruku nie?
Jasne ze som si to premyslel :D

//autoeditácia príspevku ( 27 Oct 2009, 21:00 )
LIDI mam otazku....chapali by ste slovo INDIVIDUM ako urazku????? :o :) :shock:
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

zasnuby v 23rokoch? to je skoro, uz teraz sa viazat iba na jednu jedinu zenu, ved si si este nic dokopy neuzil, a raz to budes lutovat a zacnes robit psie kusy na stare kolena.. :wink:
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

gogo956 napísal:zasnuby v 23rokoch? to je skoro, uz teraz sa viazat iba na jednu jedinu zenu, ved si si este nic dokopy neuzil, a raz to budes lutovat a zacnes robit psie kusy na stare kolena.. :wink:
Netrep somariny, ja som tiež typ, čo sa neriadi mottom, že kým sme mladí, tak si treba užívať. Nemám a ani nebudem mať potrebu si v starobe počítať sukne, čo som za mlada stihol pretiahnuť a to vôbec nie preto ako vyzerám, alebo ako sa správam, ale preto, pretože jednoducho taký nie som. Som pre tebe čudný? Nerozumieš mi? Chápem ťa, veď ty si čudný pre mňa...
gogo956
Redeemer
Redeemer

lama2d

chyti ta to neskor, a o to to bude horsie. Takto to casto funguje, a to ze ty o tom nevies, je ina vec..
lama2d
VIP
VIP

Nie, pretože pre mňa je láska život a keď ju mám, tak toho neľutujem a ak ju nemám, tak ju hľadám. Nedokážem sa s niakou vyspať, keď k nej nič necítim...
gogo956
Redeemer
Redeemer

nechcem Ti brat iluzie, ale najneskor o 5-10 rokov sa zmenis, a budes sa na to cele pozerat inac.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

gogo nevymyslaj pi*ov*** a uvedom si, ze nie kazdy je kurevnik /sorry za slovovolbu/
gogo956
Redeemer
Redeemer

Fabo

mozem sa spytat? kolkych znamych poznas co sa zobrali v 23rokoch a vydrzalo im to aspon cca 10rokov? Nerataj do toho generaciu svojich rodicov, teraz je ina doba..V tom veku sa jenoducho clovek este velmi meni, nie je uplne dozrety nazorovo aj inac..
lama2d
VIP
VIP

gogo956 napísal:Fabo

mozem sa spytat? kolkych znamych poznas co sa zobrali v 23rokoch a vydrzalo im to aspon cca 10rokov? Nerataj do toho generaciu svojich rodicov, teraz je ina doba..V tom veku sa jenoducho clovek este velmi meni, nie je uplne dozrety nazorovo aj inac..
A na akú generáciu sa má pozerať, keď nedokáže preskočiť čas a hľadieť na to, ako je jeho generácia s partnerom šťastná až do smrti? :D Ja poznám veľa párov čo sú spolu už dlhú dobu a aj od skoršieho veku a stále sa milujú...
Napísať odpoveď