zasnuby v 23rokoch? to je skoro, uz teraz sa viazat iba na jednu jedinu zenu, ved si si este nic dokopy neuzil, a raz to budes lutovat a zacnes robit psie kusy na stare kolena..
gogo956 napísal:zasnuby v 23rokoch? to je skoro, uz teraz sa viazat iba na jednu jedinu zenu, ved si si este nic dokopy neuzil, a raz to budes lutovat a zacnes robit psie kusy na stare kolena..
Netrep somariny, ja som tiež typ, čo sa neriadi mottom, že kým sme mladí, tak si treba užívať. Nemám a ani nebudem mať potrebu si v starobe počítať sukne, čo som za mlada stihol pretiahnuť a to vôbec nie preto ako vyzerám, alebo ako sa správam, ale preto, pretože jednoducho taký nie som. Som pre tebe čudný? Nerozumieš mi? Chápem ťa, veď ty si čudný pre mňa...
Nie, pretože pre mňa je láska život a keď ju mám, tak toho neľutujem a ak ju nemám, tak ju hľadám. Nedokážem sa s niakou vyspať, keď k nej nič necítim...
mozem sa spytat? kolkych znamych poznas co sa zobrali v 23rokoch a vydrzalo im to aspon cca 10rokov? Nerataj do toho generaciu svojich rodicov, teraz je ina doba..V tom veku sa jenoducho clovek este velmi meni, nie je uplne dozrety nazorovo aj inac..
mozem sa spytat? kolkych znamych poznas co sa zobrali v 23rokoch a vydrzalo im to aspon cca 10rokov? Nerataj do toho generaciu svojich rodicov, teraz je ina doba..V tom veku sa jenoducho clovek este velmi meni, nie je uplne dozrety nazorovo aj inac..
A na akú generáciu sa má pozerať, keď nedokáže preskočiť čas a hľadieť na to, ako je jeho generácia s partnerom šťastná až do smrti? Ja poznám veľa párov čo sú spolu už dlhú dobu a aj od skoršieho veku a stále sa milujú...