Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

To sme fakt taki dobri, ze na nas vela muzstiev nema? Myslim, ze USA nehrali na plne obratky a dokazali by vyhrat. :wink:
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Plasmon napísal:To sme fakt taki dobri, ze na nas vela muzstiev nema? Myslim, ze USA nehrali na plne obratky a dokazali by vyhrat. :wink:
na druhu stranu sme mohli vyhrat aj 3:0 takze netreba lietat v oblakoch ale ani podcenovat vysledok
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

o boze ked citam tie komentare na profutbal.sk tak mi je zle a zaroven sa smejem ...tam je taka kopa ludi co jednak nevedia hrat futbal a ani mu nerozumeju ale tam sa hraju na velkych trenerov to je tak chorucke z ich strany ze az...
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

zápas som nevidel..výsledok teší..no neviem aká bola hra čítal som hlavne že terén bol na h*vno...tak ako sme hrali?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Celkom v pohode zápas zo slovenskej strany, priemerný rozhodca, podpriemerný trávnik a katastrofálna návšteva. Ten slávny SFZ si snáď nikdy neuvedomí, že ceny lístkov sú pre priemerné rodiny s deťmi PRIDRAHÉ..
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Innocence napísal:Celkom v pohode zápas zo slovenskej strany, priemerný rozhodca, podpriemerný trávnik a katastrofálna návšteva. Ten slávny SFZ si snáď nikdy neuvedomí, že ceny lístkov sú pre priemerné rodiny s deťmi PRIDRAHÉ..
tak tak to plati aj pre Bratislavu
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

chlapcom to dnes islo, myslela som ze to bude horsie a podla mna sme vyhrali zasluzene...Ukazalo sa ze mucha je naj a mna osobne prekvapil aj Karhan...a co mlady Weiss dokaze s loptou to sa nevidi kazdy den...No fakt smutne bolo ked som videla "stadion" prazdny. To ma fakt zarazilo. Kde zmizlo 160 000 "fanusikov" ktori si chceli kupit vstupenku na slovinsko?Chlapci si toto nezasluzia...malo to byt podakovanie fanusikom. Ale preboha komu tam mali dakovat??? Prazdnym sedackam a par fanusikom? Keby to dali niekde inde a nie do blavy urcite by bolo vypredane (vid. zilina) Ale americania si presadili svoje a hralo sa tam kde sa hralo. Americania okusili co to je hrat v tazkych podmienkach. Ja by som chcela vidiet reakcie americanov ked uvideli na com hraju ich futbalisti muselo to byt fakt zaujimave :lol:///

Rusko- Slovinsko 2:1 :D :D :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

V skupine C africkej zóny sa nerozhodlo o postupe ani dnes, zápas Egypt - Alžírsko skončil 2:0 a mužstvá majú 13 bodov, skóre 9:4 a vzájomné skóre 3:3. O postupe sa rozhodne v stredu, 18. novembra, na neutrálnej pôde v Sudáne.

podľa Live výsledkov na stránke fifa.com
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozeral som asi 10-15 minut tohto "okulahodiaceho" futbalu pred "plnym" stadionom. Videl som akurat penaltu a nieco pred a nieco po. Nestalo to za nic, uplna katastrofa. Aj na navstevnost co to dokazuje. Dobre to zhrnul Karhan ci kto to, ze je to pridrahe a aj dalsi futbalisti, ze ten travnik je katastrofalny. Hold, navstavnost a kvalita travnika ako sa na narodny stadion patri.
Misuliatko
Expert
Expert

nevedela som kam to zaradit...scasti to ma nieco spolocne s touto temou :

a tu je uz jedno komu fandite. Pri poslednom videu som uz nevydrzala :cry: :cry: :cry:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ano mas pravdu, bola to krasna rozlucka. Urcite sa mu to pacilo. :wink:
A umiestnenie mohlo ist snad sem. http://www.hojko.com/1-bundesliga-t92729-15.html
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

fuuu tak tomu sa povie drviva prevaha...Chile hralo prekrasne a mi sa mame co ucit este ,ale hrali sme asi najlepsi zapas...a proti nim by prehrali aj take muzstva ako Rusko,Portugalsko,Cesko ....mozno Spanieli by ich dali
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Bolo to pekné.. ale keby naši hrali celý zápas tak ako posledných 15min, tak by to bolo priam dokonalé.. vrátane atmosféry..

:)
Misuliatko
Expert
Expert

Chlapci dnes nehrali zle. Zasluzili sme si aspon remizu. A tie nepremenene sance juuuj skoda. Maju este co robit aby sa aspon trosku zlepsili. Keby cely zapas hrali tak ako poslednych 20 minut mozno by bol aj vysledok lepsi. Ale nevadiii. MS nam to uz nezoberie. Niektorí si odniesli zlte karty, iní zdravotne problemy alebo chilske dresy. Ale mozu mat hlavu hore ze to dopadlo aspon takto. Keby napadol sneh mozno by sme vyhrali :) :) :)
A teraz- Otce nas, ktory si na nebesiach.......a daj aby sme neschytali na ms chile. Amen :roll:
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Tiež si myslím, že sme nesklamali. Chile je už jeden z tých lepších súperov, ja som spokojný. Ku konci sme hrali veľmi dobre, škoda že sme nič z toho nevyťažili.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Zapas zaujimavy. Reci, ze sme si zasluzili remizu mi pridu smiesne, zasluzili sme si max ten jedne gol co sme dali. Chile az na zaverecnu stvrthodinku lepsi, vyrazne, velmi vyrazne lepsi. Ale takyto zapas nam urcite prospel, snad aj dalsie pripravne zapasy pred MS budu so supermi podobneho razenia.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

poculi ste uz tu novu pesnicku od Maduaru-Slovakia goes to South Africa? jaka sranda :D
Prílohy
Slovakia goes to South Africa.mp3
Slovakia goes to South Africa
(2.78 MiB) 341 stiahnutí
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak Slovinci do Afriky namiesto Rusov :) Možno sme nakoniec boli dosť podceňovaná skupina .. :smt047
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Rozhodca Rusom neprávom vylúčil toho prvého hráča. Zápas by možno dopadol ináč. Zhodou okolností bol rozhodca tiež Nór ako ten čo nás odfajčil keď sme prehrali v prvom zápase v Slovinsku.

To však bolo nič proti tomu akým spôsobom postúpili Francúzi. Henry prihral na gól rukou. Tá Maradonova ruka v roku 1986 to bol iba slabý odvar. Rozhodcovia si údajne nič nevšimli , asi sa báli Platiniho ...
Napísať odpoveď