Zapojenie domáceho kina

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pitbullko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Zapojenie domáceho kina

Príspevok od používateľa pitbullko »

Poprosil by som Vas o rady. Kamarat si kupil domace kino konkretne toto http://www.videoexpert.sk/domace-kino-s ... h:combined a pytal sa ma ako to zapojit na TV ma plazmu, cize asi najlepsie cez HDMI ale ked to pojde cez HDMI tak nebude sa prenasat zvuk do TV cez HDMI? Aby nehrali repro v TV ale na domacom kine, treba to nejako nastavit?

Dalsia otazka, ked si pusti v domacom kine klasicke AUDIO CD pripadne nejaky Divx alebo DVD bez 5.1 je nejaka funkcia na tom domacom kine ktora to rozlozi do 5.1 alebo to bude hrat len v stereo, pripadne ako sa ta funkcia nazyva lebo teraz mu to hra vsetko len stereo.

Da sa aj normalne klasicke televizne vysielanie - analogove pozerat na domacom kine?

Tieto koncovky tam ma:
Obrázok

Dakujem
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

ak ma video subor 5.1 tak bude hrat tak ako ma ... HDMI prenasa aj zvuk aj obraz
/snad ti to pomoze a niekto ti da aj konkretnejsiu odpoved
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

diky. a nevies ak tam pustim klasicke audio CD alebo Divx dokaze to rozlozit do 5.1?
tuto ho chcem_D
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tuto ho chcem_D »

skus pohladat na ovladaci nieco ako Pro Logic, mne to tak funguje, ale je to ina znacka
123peter1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 123peter1 »

Určite to nedokaže...lebo na to program ešte asi ani nie je neviem si predstavit že by zariadenie dokazalo samo určit či je dany zvuk v predu alebo v zadzu a nasledne odoslat tu informaciu...Zda sa mi to nemožneee opravte ma ak sa mylim...
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

no musim ta poopravit mozne to je
presne ako napisal nad tebou tuto ho chcem_D, pokial mas kino/receiver ... ktory ma funkciu PRO LOGIC mozes pocuvat vsetko co je 2kanalove cez 5.1 zvuk, a funguje to velmi dobre
Napísať odpoveď