Call of Duty: Modern Warfare 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ragdoll je efekt "handrových" bábik. Čiže keď padne mŕtvola na zem, tak sa realisticky poskladá podľa gravitácie, alebo prepadne cez plot, poprípade sa zosype zo schodov.

Specular maps slúžia na vykreslenie lesklých a matných povrchov. Pekným príkladom je biliardová guľa, kde je vidieť odrazy okolitých svetiel, napríklad.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

slavo120 napísal:Tak vie mi niekto poradit ako vytvorit viac profilov ?? .... aaa inac paradna optimalizacia na mojom srote AMD Athlon 64 [email protected] 1GB RAM ati hd 3650 512MB to slape pekne pri 30fps rozlisenie 1024x768 vsetko zapnute na yes okrem ragdoll a specular map aa textury normal .... inac vie mi niekto vysvetlit co to vlastne je to ragdoll a specular map ?? sa mi zvisili fps ked som to vypol a v hre som niejak rozdiel nespozoroval tak neviem :D
Sak ked pustis hru das obrazok v strede teda kampan a potom nemas na vyber Profiles?

btw. neviete mi niekto povedat preco herec (Craig Fairbrass) daboval v hre Ghosta a v MW 1 Gaz-a?

//edit: neviete mi niekto zohnat knihu "Modern Warfare 2: Ghost" je to kniha/komix o Ghostovi a jeho minulosti. Vyjst mala uz 11.Novembra...
prokoppd
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa prokoppd »

poradte mi, pri hrani asi v piatej misii asi po 10. minutach vypne totalne comp. teplota GPU vybehne az nad 100 stupnou. Moze to byt chyba v hre? kedze sa mi to nikdy nestalo ani pri narocnejsich hrach. mam notebook acer aspire 8920g. poradte mi co stym prosim
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

nie, urcite to nie je chyba v hre.
Zariad si lepsie chladenie.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

btw. neviete mi niekto povedat preco herec (Craig Fairbrass) daboval v hre Ghosta a v MW 1 Gaz-a?
recyklacia hercov :) a k tomu komixu zatial zrejme nevisiel .. ma to byt 6 dielna seria o pribehu ghosta este skor ako sa dostal do task force
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

prokoppd napísal:poradte mi, pri hrani asi v piatej misii asi po 10. minutach vypne totalne comp. teplota GPU vybehne az nad 100 stupnou. Moze to byt chyba v hre? kedze sa mi to nikdy nestalo ani pri narocnejsich hrach. mam notebook acer aspire 8920g. poradte mi co stym prosim
acer 4 ever, správne? S najväčšou pravdepodobnosťou to bude chyba niekde okolo hardwaru, aj keď netvrdím že kvôli prehrievaniu. Hra je tak trochu nedokončená.

Poradím Ti vec, ktorá by mala na 100% zabrať. Zníž rozlíšenie a trochu detaily, aspoň pre tú misiu. Keď prejdeš kritický bod, opäť ich môžeš zvýšiť.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

aviceN napísal:Sak ked pustis hru das obrazok v strede teda kampan a potom nemas na vyber Profiles?
..ee ved toto :D dam obrazok v strede a hned ma supne vzdy do mojej kampane .. nechapem :D
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Ehm, si robia nacisto prdel? To je vazne take kratke alebo som stiahol demo?

Spoilah (aj tak si myslim ze kazdy kto to hral to hned ja presiel ale pre istotu): To vazne konci ked zabijete Shepherda? wtf?! kolko som to hral? 3hodiny? to co je ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Jake Ty si asi nehral CoD 4 MW, že? :) Ten bol ešte kratší. Je to proste krátka hra, vždy bola. Ide o to že je to zaujímavá akcia. Skús to hrať na vyššej obtiažnosti, tak to spraví väčší playtime. Ja som mal 6 hodín na 3tej.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Jake napísal:Ehm, si robia nacisto prdel? To je vazne take kratke alebo som stiahol demo?

Spoilah (aj tak si myslim ze kazdy kto to hral to hned ja presiel ale pre istotu): To vazne konci ked zabijete Shepherda? wtf?! kolko som to hral? 3hodiny? to co je ?
ano je to koniec...+ moznost hrat to cez Spec ops s kamaratom...cize coop...a nediv sa ked si to pustil dal najlahsiu obtiaznost a bezal bezal bezal a strielal...pochopil si pribehu dzejk?

//5 hod a 30 min na tej druhej obtiaznosti
slavo120 napísal:..ee ved toto :D dam obrazok v strede a hned ma supne vzdy do mojej kampane .. nechapem :D
tak z hry chod do main menu a tam si vytvor profil...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

MW2 naozaj neni port z Xboxu :lol:
Prílohy
mw21.jpg
DavisJ666
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

Sphinx - ako vies ze budem MP (viem pisal si to) - a bude funkcny ??
- ako spravia serveri,alebo chcu hacknut steam ??
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Ba hral som aj jednotku, len davno (singlac) tak som si nepamatal ze aj ta bola kratka, co sa tyka obtiaznosti siel som na Harde :D (jednotku som hral MP tak to slo celkom fajn) Pribehu som pochopil, len to mohli dotiahnut to je to o co mi slo a okej nehral som to tri hodiny ale 4 a pol, ale aj tak sa mi to zdalo strasne kratke :D

Aby ste ma zle nepochopili, ja tu hru hodnotim vysoko, bola uzasna, a prave o to viac ma sere ze tak rychlo skoncila ... fakt som to presiel na jeden dych
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

DavisJ666 napísal:Sphinx - ako vies ze budem MP (viem pisal si to) - a bude funkcny ??
- ako spravia serveri,alebo chcu hacknut steam ??
viem to tak isto ako som avizoval aj spec ops .. tvori to clovek s alisom reaver a on sam povedal ze na tom makaju a behom tyzdna to bude .. myslim ze sa to bude dat hral len cez hamachi LAN ... resp su spekulacie o tom ze sa budu dat vytvorit dedikovane servery lebo tvocovia MW2 boli taky lenivy a nechali tam cely kod z MW a len naplacali nove skripty a "novinky" ale obsah je stara dobra 1tka
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

taakze akurat som to presiel a je to supa hra :)
chyba mi tam len ta dlzka ale ak ju neratam tak moje hodnotenie 10/10
jedna z naj hier co som tento rok hral, no ale este uvidim ci bude najlepsia, pretoze taham tolko ospevovany Dragon Age Origins :)
uvidime...
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Približne pred hodinkou som ju prešiel :) na hre sa mi páčia niektoré akcie... nečakal som že bude toľko zradcov v hre :D
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Spoiler Warning

Tak konečne hotová..... teda viem že amíci boli v Afganistane, tú misiu som ale nepochopil keďže potom to nepokračovalo. Ďalej nejaký zlí ujo pozabíjal ľudí na letisku a tvrdil že je američan... asi. Tak Rusko zaútočilo na USA. Zatiaľ Soap a spol. našli starého známeho. Starý známy dačo odpálil nad USA čím odišla elektronika. Potom neviem za koho som išiel pre dáke dáta, tie som získal ale dáky USA velitel ma odrbal- prečo? A prečo je Soap a starý známy na Most Wanted?
Ako ste si všimli tak mená som zabudol hneď po vypnutí hry
DavisJ666
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

Sphinx napísal:viem to tak isto ako som avizoval aj spec ops .. tvori to clovek s alisom reaver a on sam povedal ze na tom makaju a behom tyzdna to bude .. myslim ze sa to bude dat hral len cez hamachi LAN ... resp su spekulacie o tom ze sa budu dat vytvorit dedikovane servery lebo tvocovia MW2 boli taky lenivy a nechali tam cely kod z MW a len naplacali nove skripty a "novinky" ale obsah je stara dobra 1tka
Aha ok diky, tak dufam,ze im to vyjde, len uz to chcem hrat :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Prosim vas skusal niekto ten patch na SpecOps na skidrow verziu? este som to nepresiel a nechcem si tu hru dodrbat tak sa pytam :)
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

Modern Warfare 1 je jednoznacne lepsia co sa SP tyka.
dvojka sice vyzera lepsie ale vo vsetkom ostatnom je lepsia jednotka.
takze pre mna take mensie sklamanie.
Napísať odpoveď