Call of Duty: Modern Warfare 2
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ragdoll je efekt "handrových" bábik. Čiže keď padne mŕtvola na zem, tak sa realisticky poskladá podľa gravitácie, alebo prepadne cez plot, poprípade sa zosype zo schodov.
Specular maps slúžia na vykreslenie lesklých a matných povrchov. Pekným príkladom je biliardová guľa, kde je vidieť odrazy okolitých svetiel, napríklad.
Specular maps slúžia na vykreslenie lesklých a matných povrchov. Pekným príkladom je biliardová guľa, kde je vidieť odrazy okolitých svetiel, napríklad.
-
aviceN
Guru
Sak ked pustis hru das obrazok v strede teda kampan a potom nemas na vyber Profiles?slavo120 napísal:Tak vie mi niekto poradit ako vytvorit viac profilov ?? .... aaa inac paradna optimalizacia na mojom srote AMD Athlon 64 [email protected] 1GB RAM ati hd 3650 512MB to slape pekne pri 30fps rozlisenie 1024x768 vsetko zapnute na yes okrem ragdoll a specular map aa textury normal .... inac vie mi niekto vysvetlit co to vlastne je to ragdoll a specular map ?? sa mi zvisili fps ked som to vypol a v hre som niejak rozdiel nespozoroval tak neviem
btw. neviete mi niekto povedat preco herec (Craig Fairbrass) daboval v hre Ghosta a v MW 1 Gaz-a?
//edit: neviete mi niekto zohnat knihu "Modern Warfare 2: Ghost" je to kniha/komix o Ghostovi a jeho minulosti. Vyjst mala uz 11.Novembra...
-
uplink
VIP
acer 4 ever, správne? S najväčšou pravdepodobnosťou to bude chyba niekde okolo hardwaru, aj keď netvrdím že kvôli prehrievaniu. Hra je tak trochu nedokončená.prokoppd napísal:poradte mi, pri hrani asi v piatej misii asi po 10. minutach vypne totalne comp. teplota GPU vybehne az nad 100 stupnou. Moze to byt chyba v hre? kedze sa mi to nikdy nestalo ani pri narocnejsich hrach. mam notebook acer aspire 8920g. poradte mi co stym prosim
Poradím Ti vec, ktorá by mala na 100% zabrať. Zníž rozlíšenie a trochu detaily, aspoň pre tú misiu. Keď prejdeš kritický bod, opäť ich môžeš zvýšiť.
-
aviceN
Guru
ano je to koniec...+ moznost hrat to cez Spec ops s kamaratom...cize coop...a nediv sa ked si to pustil dal najlahsiu obtiaznost a bezal bezal bezal a strielal...pochopil si pribehu dzejk?Jake napísal:Ehm, si robia nacisto prdel? To je vazne take kratke alebo som stiahol demo?
Spoilah (aj tak si myslim ze kazdy kto to hral to hned ja presiel ale pre istotu): To vazne konci ked zabijete Shepherda? wtf?! kolko som to hral? 3hodiny? to co je ?
//5 hod a 30 min na tej druhej obtiaznosti
tak z hry chod do main menu a tam si vytvor profil...slavo120 napísal:..ee ved totodam obrazok v strede a hned ma supne vzdy do mojej kampane .. nechapem
Ba hral som aj jednotku, len davno (singlac) tak som si nepamatal ze aj ta bola kratka, co sa tyka obtiaznosti siel som na Harde
(jednotku som hral MP tak to slo celkom fajn) Pribehu som pochopil, len to mohli dotiahnut to je to o co mi slo a okej nehral som to tri hodiny ale 4 a pol, ale aj tak sa mi to zdalo strasne kratke 
Aby ste ma zle nepochopili, ja tu hru hodnotim vysoko, bola uzasna, a prave o to viac ma sere ze tak rychlo skoncila ... fakt som to presiel na jeden dych
Aby ste ma zle nepochopili, ja tu hru hodnotim vysoko, bola uzasna, a prave o to viac ma sere ze tak rychlo skoncila ... fakt som to presiel na jeden dych
-
Sphinx
Addict
viem to tak isto ako som avizoval aj spec ops .. tvori to clovek s alisom reaver a on sam povedal ze na tom makaju a behom tyzdna to bude .. myslim ze sa to bude dat hral len cez hamachi LAN ... resp su spekulacie o tom ze sa budu dat vytvorit dedikovane servery lebo tvocovia MW2 boli taky lenivy a nechali tam cely kod z MW a len naplacali nove skripty a "novinky" ale obsah je stara dobra 1tkaDavisJ666 napísal:Sphinx - ako vies ze budem MP (viem pisal si to) - a bude funkcny ??
- ako spravia serveri,alebo chcu hacknut steam ??
-
Geogomeogo
Light Professional
Spoiler Warning
Tak konečne hotová..... teda viem že amíci boli v Afganistane, tú misiu som ale nepochopil keďže potom to nepokračovalo. Ďalej nejaký zlí ujo pozabíjal ľudí na letisku a tvrdil že je američan... asi. Tak Rusko zaútočilo na USA. Zatiaľ Soap a spol. našli starého známeho. Starý známy dačo odpálil nad USA čím odišla elektronika. Potom neviem za koho som išiel pre dáke dáta, tie som získal ale dáky USA velitel ma odrbal- prečo? A prečo je Soap a starý známy na Most Wanted?
Ako ste si všimli tak mená som zabudol hneď po vypnutí hry
Aha ok diky, tak dufam,ze im to vyjde, len uz to chcem hratSphinx napísal:viem to tak isto ako som avizoval aj spec ops .. tvori to clovek s alisom reaver a on sam povedal ze na tom makaju a behom tyzdna to bude .. myslim ze sa to bude dat hral len cez hamachi LAN ... resp su spekulacie o tom ze sa budu dat vytvorit dedikovane servery lebo tvocovia MW2 boli taky lenivy a nechali tam cely kod z MW a len naplacali nove skripty a "novinky" ale obsah je stara dobra 1tka