Darovanie krvnej plazmy v Rakusku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Darovanie krvnej plazmy v Rakusku

Príspevok od používateľa kukiak »

Zdravim, je to pomerne stara tema a bolo to davnejsie, kedy to bolo medializovane. Podstata je v tom, ze za darovanie krvnej plazmy v Rakusku, blizko hranic, platia 20 eur. Chcem sa spytat, nema s tym niekto skusenosti? Hlavne ako sa clovek po odbere citi, ako je to so sportom, alkoholom, unavou a podobne..
Ako som cital je mozne ju darovat kazdy tyzden... Prosim odpustite si moralne poznamky, aby som tu krv daroval radsej doma a pod..

http://www.humanplasma.com/
LA
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa LA »

Sam som pred rokmi chodieval na plazmu. Najprv som citil hroznu unavu a vycerpanost, spal som 12 hodin, ale ani si to uz nepamatam.......Len by som to nedoporucil slabsim osobam - t.j. napr. zo slabsou fyzickou, alebo niekto kto ma 180cm a 55kg....

Co som pocul, odmena sa dostava az po 5. darovani plazmy teraz....neviem ci je to pravda
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

LA napísal:Sam som pred rokmi chodieval na plazmu. Najprv som citil hroznu unavu a vycerpanost, spal som 12 hodin, ale ani si to uz nepamatam.......Len by som to nedoporucil slabsim osobam - t.j. napr. zo slabsou fyzickou, alebo niekto kto ma 180cm a 55kg....

Co som pocul, odmena sa dostava az po 5. darovani plazmy teraz....neviem ci je to pravda
by som povedal ze ti pracovnici najlepsie vedia kto by to radsej nemal davat
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Frco, tu z fora, tam chodi castejsie, aj som tam bol asi iba 5 krat, naposledy niekedy v aprili.
uplna pohoda, den predtym nejedz nic mastne ani tazke, nepi alkohol (vela)... rano sa najedz aporiadne napi vody, alebo niecoho.
nemam ziadne problemy ani pocas, ani po odbere, soferi by mali pockat asi pol hodinu po odbere a az potom by mali ist za volant. len ja idem hned, necitim sa nijak zle ;p
personal je tam na najvyssej urovni, vsetci tam vedia po slovensky, citil som sa tam fajn

k bonusom- su rozne; ak tam ides piaty krat, tvoj refferal uvedeni pri registracii dostane za teba 30€, ty dostanes pri piatom bonus niekolko eur, potom tusim pri 10., 20. darovani... uz sa presne nepamatam
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ako funguje odber?Normalne akoby mi odoberali krv?
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ak chces, vyberies si casopis v cakarni (o autach, alebo bulvar), lahnes si do kresla, zoberu ti trochu krvi, potom ta napoja na zilu, berie ti to krv, potom ti ju vrati bez plazmy, a to sa opakuje asi 5x, cca 45-50 minut.
popri tom stlacas taku gumenu blbost, aby si mal napnute zily a citas si. no big deal :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

OT: super brigada :-D
ja som asi sprosty ja daruvam zadarmo unas a to byvam v petrzalke co je par km od hranic :-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Este jedna poznamka: v plazme sa sustreduju dolezite latky imunitneho systemu, takze ja osobne som po lete s darovanim prestal a zacnem asi az niekedy v marci.
Potvrdzujem, ze pred darovanim sa treba napit, pretoze tam v priebehu hodiny stratite skoro liter vody. Po odbere vam potom vratia do krvi nejaky roztok, takze to bude ok, ale problemy by mohli byt prave pocas odberu.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

sa mi lubi mily pristup a aj slovenske casopisy v cakarni :D
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Do rakuska som nechodil, chodil som do brna do sanasplazmy (neviem presny nazov), dostal som nejakych 400kc, na studenta to bolo vtedy pekne prilepsenie :-)

Kolko vam platia v rakusku?
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Predpokladam ze aj v rakusku treba 18?
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

tak ja uz som veteran :) ma za sebou 3 "darovania"...... kazdy piatok 20E na vikend potesi ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Este jedna otazka.. Treba sa objednavat?

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2009, 15:16 )
Tak vstupne testy mam za sebou, stvrtok ma caka prve darovanie. Planujem chodit kazdy tyzden.. Za 4 odbery mam zaplateny intrak na 2 mesiace :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Darovanie krvnej plazmy v Rakusku

Príspevok od používateľa Frco »

Zdravim, ozivujem staru temu.

Davam do pozornosti, ze v sucasnosti od 1.9.2011 do 31.10.2011 funguje vyssi bonus za noveho darcu a to 50 euro.
To znamena, ze ked tam niekoho zoberete a daruje 3x plazmu, dostanete 50 euro (normalne 30).

Kto tam este nikdy nebol a chcel by ist, moze mi pisnut pm, napisem ho na seba a rozdelime sa. Dopravu zabezpecim autom tam a spat.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Darovanie krvnej plazmy v Rakusku

neee, refferal :D
Napísať odpoveď