Paypal
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
čaute - opäť rozvírim túto tému - už som na svojom paypal vyčerpal 500eur limit a teraz to po mne chce veryfikáciu - tak som dal že ok, strhlo mi to z účtu cca euro a že mám im tam zadať 4 čísličká, ktoré budú v tom prevode či čo... kukám na výpis z účtu cez internetbanking jak puk a nikde to tam nevidím... alebo tam mám zadať niečo iné??? Serká ma to, lebo potrebujem na ebay zaplatiť nejaké veci a takto sa mi nedá... už sa to niekomu z vás stalo? Aké čísla tam treba zadať? Dík
-
DanielDevil
Addict
-
Stoporko
VIP
má sa zobraziť v popise tej ich transakcie až po piatich dňoch? Lebo na paypaláckej ofiko stránke nič také nepíšu (nevidel som tam nič také). Teraz som došiel z TB znechutený arogantnou slečinkou za prepážkou... "ja tu vidím len to, čo aj Vy na internetbankingu... neviem Vám pomôcť..." nech sa nepretrhne od námahy... aspoň mi vytlačila výpis posledných transakcií a v transakcii s paypalom žiadne slovko PAYPAL a čísla nie sú... tak neviem... platba prebehla 16.11. od vtedy som už mal aj iné pohyby na účte...Syfon napísal:To stvorcislie sa zobrazi vo vypise neskor, tusim do 5 dni. Neviem aku mas banku ale v IB tatra banky sa to cislo nezobrazuje a je potrebne volat na ich zakaznicku linku, kde to vedia zistit.
-
Stoporko
VIP
už som im písal a odpoveď prišla, že mám postupovať podľa inštrukcií na ich veryfikačnej stránke - a tam je len návod, ako sa veryfikovať: uskutočniť platbu a potom z výpisu účtu na tú stránku zadať to krepé štvročíslie... fuck... som im písal druhý krát, tak som zvedavý... mi teraz stojí objednávka za 95libier... 
MOzno si dlhsie zaregistrovany, predtym to pravedpodobne nevyzadovali, pocet roznych podvodnikov mohol narast.Gangy napísal:Stoporko musi tam byt, ak nieje tak napis paypalu mail kde sa stala chyba.
Inak ja som vravel o tom ze chlapci sem pisu ze od nich chcu ofotene obcianske atd, ako je mozne ze odo mna nikdy nic take nechceli? A to cez moje paypal konto uz pretieklo sakla vela penazi. Tak v com je hacik?
Takto to zaviedli napriklad aj v USA eshope B&Hphoto... ofotit alebo nascanovat platobnu kartu, ak je zakaznik novy, alebo ma s nimi malo transakcii...
Ked som si vybavoval verifikaciu tak som vedel, ze v IB tatrabanky to cislo nebude a po tusim 4 dnoch od transakcie som volal na DIALOG, identifikoval som sa a povedal, ze co chcem a operatorka mi ochotne to cislo nadiktovala. O rok ked mi prisiel uplny vypis tak v popise transakcie to bolo vypisane. Takto som to riesil pred rokom a pol. Kukal som help a nieje to do 5 dni ale v navode k verifikacii je napisane "...it'll take a few business days for the charge to appear, depending on your issuing bank."
Ano, ten kod by sa mal zobrazit dodatocne, este som nasiel jednu vetu co PP pise pri verifikacii: "Check your card statement in 2–3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge."
Dost mi pomohlo toto forum
http://podpora.dgx.cz/paypal/
Dost mi pomohlo toto forum
http://podpora.dgx.cz/paypal/
Stoporko
Nemáš náhodou anglickú banku ?? Lebo je rozdiel medzi verifikáciou UK účtu a slovenského účtu.
Tých posledných 6 príspevkov.
Nemáš náhodou anglickú banku ?? Lebo je rozdiel medzi verifikáciou UK účtu a slovenského účtu.
Kód: Vybrať všetko
http://podpora.dgx.cz/paypal/viewtopic.php?id=493-
Likenoother
Light Expert
dobry den,
Rad by som sa spytal ze ci je mozne mat paypall ucet bez karty a peniaze by som tam daval napr vyplacanim cez klikacky
tj. bez registrovanej kreditky by bola plne funkcna a peniaze by tam prutili len z roznych klikaciek.
Rad by som si kupoval veci z DX, ale kartu nechcem ,,obetovat,, pre paypall. (osobne moc neverim takymto strankam,aj ked sa mi zda byt moc seriozna,ale...)
dakujem za skoru odpoved.
Rad by som sa spytal ze ci je mozne mat paypall ucet bez karty a peniaze by som tam daval napr vyplacanim cez klikacky
Rad by som si kupoval veci z DX, ale kartu nechcem ,,obetovat,, pre paypall. (osobne moc neverim takymto strankam,aj ked sa mi zda byt moc seriozna,ale...)
dakujem za skoru odpoved.