Paypal

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

moc sa ospravedlnujem ak bude moja otazka stupidna no som z toho trosku magor :D mam normalne paypal a ucet vo vub a mam to sparovane , cize som potvrdil kartu a je to ok .. ako teraz niekde zaplatim ? na paypal peniaze nemam , hladal som ze si nieco prevediem no ani to neviem najst , vdaka za radu
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dunlop »

nič sa nikam neprevadza... Trebars na ebay vyhraš aukciu, a len potvrdiš zaplatenie... viac nič nerobíš. paypal vyberie peniaze z tvojho učtu a automaticky prevedie na učet predavajuceho
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

aha , ok dik :)
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

@Toy M@ch!n3: kopiu nejakej faktury alebo z vypisu uctu ten prvy papier kde je adresa. To ze ci zijes s rodicmi ich nezaujima.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

čaute - opäť rozvírim túto tému - už som na svojom paypal vyčerpal 500eur limit a teraz to po mne chce veryfikáciu - tak som dal že ok, strhlo mi to z účtu cca euro a že mám im tam zadať 4 čísličká, ktoré budú v tom prevode či čo... kukám na výpis z účtu cez internetbanking jak puk a nikde to tam nevidím... alebo tam mám zadať niečo iné??? Serká ma to, lebo potrebujem na ebay zaplatiť nejaké veci a takto sa mi nedá... už sa to niekomu z vás stalo? Aké čísla tam treba zadať? Dík
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Popis transakcie a tam by si to mal mat nieco ako "PAYPAL4598"
No tie cisla musis zadat co su na konci. Zavolaj si na infolinku banky nech sa mrknu na tvoj ucet a ak natrafis na spravneho cloveka co vie oco ide tak ti ich hned aj naditkuje.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja som v tomto lama :oops: tak sa radšej opýtam, mám paypal účet, prišli mi peniaze z hotfile, chcem si ich poslať na účet v slovenskej sporitelni, ako na to? :oops:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

To stvorcislie sa zobrazi vo vypise neskor, tusim do 5 dni. Neviem aku mas banku ale v IB tatra banky sa to cislo nezobrazuje a je potrebne volat na ich zakaznicku linku, kde to vedia zistit.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Syfon napísal:To stvorcislie sa zobrazi vo vypise neskor, tusim do 5 dni. Neviem aku mas banku ale v IB tatra banky sa to cislo nezobrazuje a je potrebne volat na ich zakaznicku linku, kde to vedia zistit.
má sa zobraziť v popise tej ich transakcie až po piatich dňoch? Lebo na paypaláckej ofiko stránke nič také nepíšu (nevidel som tam nič také). Teraz som došiel z TB znechutený arogantnou slečinkou za prepážkou... "ja tu vidím len to, čo aj Vy na internetbankingu... neviem Vám pomôcť..." nech sa nepretrhne od námahy... aspoň mi vytlačila výpis posledných transakcií a v transakcii s paypalom žiadne slovko PAYPAL a čísla nie sú... tak neviem... platba prebehla 16.11. od vtedy som už mal aj iné pohyby na účte...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

To je divne, ako to ze odo mna si nikdy nepytali ziadnu verifikaciu? (okrem tej startovnej ked odpisete kod z vypisu)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

gangy - presne o tej veryfikácii vravím :wink: (som ju dlho odkladal, až som naplnil limit 500e a teraz ak chcem paypalovať ďalej, tak ju musím spraviť). Vo výpise účtu vidím danú transakciu (1,5eura), no nie je nej žiadne slovko PAYPAL a 4 čísla :cry:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Stoporko musi tam byt, ak nieje tak napis paypalu mail kde sa stala chyba.

Inak ja som vravel o tom ze chlapci sem pisu ze od nich chcu ofotene obcianske atd, ako je mozne ze odo mna nikdy nic take nechceli? A to cez moje paypal konto uz pretieklo sakla vela penazi. Tak v com je hacik?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

už som im písal a odpoveď prišla, že mám postupovať podľa inštrukcií na ich veryfikačnej stránke - a tam je len návod, ako sa veryfikovať: uskutočniť platbu a potom z výpisu účtu na tú stránku zadať to krepé štvročíslie... fuck... som im písal druhý krát, tak som zvedavý... mi teraz stojí objednávka za 95libier... :twisted:
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Gangy napísal:Stoporko musi tam byt, ak nieje tak napis paypalu mail kde sa stala chyba.

Inak ja som vravel o tom ze chlapci sem pisu ze od nich chcu ofotene obcianske atd, ako je mozne ze odo mna nikdy nic take nechceli? A to cez moje paypal konto uz pretieklo sakla vela penazi. Tak v com je hacik?
MOzno si dlhsie zaregistrovany, predtym to pravedpodobne nevyzadovali, pocet roznych podvodnikov mohol narast.
Takto to zaviedli napriklad aj v USA eshope B&Hphoto... ofotit alebo nascanovat platobnu kartu, ak je zakaznik novy, alebo ma s nimi malo transakcii...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Ked som si vybavoval verifikaciu tak som vedel, ze v IB tatrabanky to cislo nebude a po tusim 4 dnoch od transakcie som volal na DIALOG, identifikoval som sa a povedal, ze co chcem a operatorka mi ochotne to cislo nadiktovala. O rok ked mi prisiel uplny vypis tak v popise transakcie to bolo vypisane. Takto som to riesil pred rokom a pol. Kukal som help a nieje to do 5 dni ale v navode k verifikacii je napisane "...it'll take a few business days for the charge to appear, depending on your issuing bank."
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ja tu transakciu vidím, už prebehla, len v nej nie je žiadne PAYPAL a 4 čísla... či tie sa majú v nej dodatočne objaviť??? Lebo vo výpise účtu mám tu transakciu normálne, len v nej dané údaje proste nie sú
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Ano, ten kod by sa mal zobrazit dodatocne, este som nasiel jednu vetu co PP pise pri verifikacii: "Check your card statement in 2–3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge."

Dost mi pomohlo toto forum
http://podpora.dgx.cz/paypal/
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Stoporko

Nemáš náhodou anglickú banku ?? Lebo je rozdiel medzi verifikáciou UK účtu a slovenského účtu.

Kód: Vybrať všetko

http://podpora.dgx.cz/paypal/viewtopic.php?id=493
Tých posledných 6 príspevkov.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

edit: vyrišené - dnes mi prišiel ten kód do výpisu účtu... dík za pomoc a ozrejmenie ako to funguje
Likenoother
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Likenoother »

dobry den,
Rad by som sa spytal ze ci je mozne mat paypall ucet bez karty a peniaze by som tam daval napr vyplacanim cez klikacky :D tj. bez registrovanej kreditky by bola plne funkcna a peniaze by tam prutili len z roznych klikaciek.
Rad by som si kupoval veci z DX, ale kartu nechcem ,,obetovat,, pre paypall. (osobne moc neverim takymto strankam,aj ked sa mi zda byt moc seriozna,ale...)
dakujem za skoru odpoved.
Zamknuté