Pocitac pre uja do 440€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
FurbyMAN
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Pocitac pre uja do 440€

Príspevok od používateľa FurbyMAN »

Caute! Ujo ma poprosil ci by som mu neposkladal pocitac a tak som povedal ze dobre, kedze som si vlastny pc uz kupil a poskladal takze s tym mam uz dake skusenosti.

Toto je co som zatial poskladal. Cena by nemala presiahnut 440€.
Dik vopred. :P

EDIT: Len z pccko.sk :)
Prílohy
pcpreuja.JPG
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Dôlezite je co bude ujo na tom PC robit. Ci ho chce pouzivat na hry, videa alebo len na kancelarske ucely. (office net filmy hudba...)
FurbyMAN
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FurbyMAN »

A sorac to som zabudol.. povedal ze chce hrat aj nejake tie hry.. ale pochybujem ze daco velmi narocne. Len dake auta alebo daco take, netreba to prehanat s grafikou.. tak aby napr carbon isiel na strednych.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Skus ceknut tu. Pozeraj prvu Intel zostavu a za tych zvysnych 100€ kupis nejaky monitor, mys + klavesnicu
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HekerPivo »

tak tu mas zostavu pre uja za 452 €, carbon si na tom zahra na strednom urcite :)
Prílohy
comp2.JPG
comp1.JPG
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Nepride ti blbe v dnesnej dobe hrat nieco na 4:3 monitore? :)

Ako je mozne ze to ma niekto radsej ale ja si uz neviem predstavit ze by som pracoval na inom ako 16:9 monitore
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

HekerPivo - nic v zlom ale dat cez 60€ za klavesnicu a mys pri 450€ zostave je moc... radsej nejaku obicajnu klavsnicu za 9€ a k tomu mysku za 11€ to mas 20€ a usetris 40€ aj nieco.. a zato mozes kupit lepsie LCD ako tu bolo nadomnou spominane.. alebo pripadne lepsiu VGA za tych 40€..

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 17:04 )
takze spravil som aj ja zostavu mozes si ju pozriet.. je onieco vykonejsia ako hakerova.. usetril som tam aj par € ale tak myslim ze to nerozhoduje.. ja osobne si myslim ze by mala stacit pripadne tam mozes nieco vymenit co sa ti nezda a pod..
Prílohy
2.JPG
1.JPG
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nj ja len ze to je dost dobra klavesnica taze mozno zvysi aj na to penaze..ja myslim ze ta GF8400 mu bude uplne stacit ked spominal ze chce hrat carbon..ale zas na tom utiahne aj nove nfs shift 8) ver mi moj velmi dobry kamos ma tu grafu integrovanu a mu shift ide..
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

tak hej ale kedze do tej ceny sa mu zmesti lepsia grafika tak preco ju tam nedat? nikdy nemozes vediet co si zmysli o rok stryko ze chce hrat neviem ake auta ktore prave vysli.. lebo myslim ze ten carbon vecne nebude hrat.. takze ja by som urcite do tej zostavy dal nejaku VGA aspom za 50€,, (moj nazor)..
a ku klavesnici viem aka je mal som ju.. ak by som nepotreboval peniaze tak by som ju mal doteraz.. bol som s nou vysoko spokojny velmi tiche tlacitka, pohodlna, ta "guma" ktora je na zapestia je fakt super a velmi dobre sa na nej pise proste nemozem povedat kriveho slova..
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jj sak na tvoju zostavu nic nehovorim podla mna je vyborna ja len tak som si myslel :) a tu klavesnicu ma teraz moj otec prave na nej pisem :)
Napísať odpoveď