Caute! Ujo ma poprosil ci by som mu neposkladal pocitac a tak som povedal ze dobre, kedze som si vlastny pc uz kupil a poskladal takze s tym mam uz dake skusenosti.
Toto je co som zatial poskladal. Cena by nemala presiahnut 440€.
Dik vopred.
A sorac to som zabudol.. povedal ze chce hrat aj nejake tie hry.. ale pochybujem ze daco velmi narocne. Len dake auta alebo daco take, netreba to prehanat s grafikou.. tak aby napr carbon isiel na strednych.
HekerPivo - nic v zlom ale dat cez 60€ za klavesnicu a mys pri 450€ zostave je moc... radsej nejaku obicajnu klavsnicu za 9€ a k tomu mysku za 11€ to mas 20€ a usetris 40€ aj nieco.. a zato mozes kupit lepsie LCD ako tu bolo nadomnou spominane.. alebo pripadne lepsiu VGA za tych 40€..
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 17:04 )
takze spravil som aj ja zostavu mozes si ju pozriet.. je onieco vykonejsia ako hakerova.. usetril som tam aj par € ale tak myslim ze to nerozhoduje.. ja osobne si myslim ze by mala stacit pripadne tam mozes nieco vymenit co sa ti nezda a pod..
nj ja len ze to je dost dobra klavesnica taze mozno zvysi aj na to penaze..ja myslim ze ta GF8400 mu bude uplne stacit ked spominal ze chce hrat carbon..ale zas na tom utiahne aj nove nfs shift ver mi moj velmi dobry kamos ma tu grafu integrovanu a mu shift ide..
tak hej ale kedze do tej ceny sa mu zmesti lepsia grafika tak preco ju tam nedat? nikdy nemozes vediet co si zmysli o rok stryko ze chce hrat neviem ake auta ktore prave vysli.. lebo myslim ze ten carbon vecne nebude hrat.. takze ja by som urcite do tej zostavy dal nejaku VGA aspom za 50€,, (moj nazor)..
a ku klavesnici viem aka je mal som ju.. ak by som nepotreboval peniaze tak by som ju mal doteraz.. bol som s nou vysoko spokojny velmi tiche tlacitka, pohodlna, ta "guma" ktora je na zapestia je fakt super a velmi dobre sa na nej pise proste nemozem povedat kriveho slova..