Rover 200/214

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Rover 200/214

Príspevok od používateľa CheZteR »

zdravím, chcel by som vedieť váš názor ohľadom tohto auta
ako som tak pozeral autobazár, tak sa dá zohnať za 2000€ čo je podľa mňa dosť slušné a ako som tak rozmýšľal, radšej by som isiel do tohto auta, ako napr. za takú cenu do Felície..čo vy na to?
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

hlavne aby nebolo poruchove.Na vonok može byt pekne ale po technickej stranke to nemusi byt.niektore auta z bazarov radsej nie mam svoj dovod.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

obavam sa, ze splasit na to ND by bolo ponekud tazsie, resp. financne narocnejsie ako na koncern, resp. ine "tuctove" auta
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmmm .. keby si chcel prve dve generacie 200 series, tak pohoda - boli to auta zhodne s Hondou Civic a neskor Concerto ... za 2000E vsak predpokladam ze to bude posledna 200, alebo prva 25 ... to nieje dobra volba ... motory rover, sice vyvijane s hondou, ale inzinieri z hondy asi iba prespavali v labakoch, udajne uplne tragicky interier (nikomu ale urcite moze vyhovovat) a celkove spracovanie auta ... teda oproti feline ponuka naviac iba leposu AK ochranu a poslinovac riadenia :-D :-D ...

ked chces rover z podobnych rokov, tak 400 Series -> 200 isla o kategoriu nizsie a 400 sa stala kopiou Civicu (akurvat neviem ako z motormi - ci tam isli aj hondy, alebo iba rovery) ...

... co sa tyka servisu, tak asi ako kazde starsie auto + fakt ze toto bude mat servisnymi zazitkami blizzsie k francuzom ako k japoncom :-)

... a trebars nepochopim, ako moze dneska niekto pri beznych znackach (rozumej vsetko okrem Bugatti a Brillance :-)) riesit ND ... vacsine z vas nerobi problem si na e-bay kupit trebars novy notas v zaujme usetrenia par stoviek, ale dielov sa bojite :-) :-) ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nordkapp_pb napísal:... a trebars nepochopim, ako moze dneska niekto pri beznych znackach (rozumej vsetko okrem Bugatti a Brillance :-)) riesit ND ... vacsine z vas nerobi problem si na e-bay kupit trebars novy notas v zaujme usetrenia par stoviek, ale dielov sa bojite :-) :-) ...
no konecne niekto, kto rozumie tomu, ze nahradne diely, nech su akekolvek, nie su vobec tazko dostupne, resp. cenovo premrstene :) pokial je vola, tak nie je problem zohnat prakticky cokolvek... inak beriem ta za slovo, budes mi zhanat diely na osmu, jasne? :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

lenže ja by som chcel radšej 200vku nejakú zachovalú a za slušnú cenu :) malo by ísť o moje prvé auto :D
Napísať odpoveď