zdravím, chcel by som vedieť váš názor ohľadom tohto auta
ako som tak pozeral autobazár, tak sa dá zohnať za 2000€ čo je podľa mňa dosť slušné a ako som tak rozmýšľal, radšej by som isiel do tohto auta, ako napr. za takú cenu do Felície..čo vy na to?
Rover 200/214
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hmmm .. keby si chcel prve dve generacie 200 series, tak pohoda - boli to auta zhodne s Hondou Civic a neskor Concerto ... za 2000E vsak predpokladam ze to bude posledna 200, alebo prva 25 ... to nieje dobra volba ... motory rover, sice vyvijane s hondou, ale inzinieri z hondy asi iba prespavali v labakoch, udajne uplne tragicky interier (nikomu ale urcite moze vyhovovat) a celkove spracovanie auta ... teda oproti feline ponuka naviac iba leposu AK ochranu a poslinovac riadenia
...
ked chces rover z podobnych rokov, tak 400 Series -> 200 isla o kategoriu nizsie a 400 sa stala kopiou Civicu (akurvat neviem ako z motormi - ci tam isli aj hondy, alebo iba rovery) ...
... co sa tyka servisu, tak asi ako kazde starsie auto + fakt ze toto bude mat servisnymi zazitkami blizzsie k francuzom ako k japoncom
... a trebars nepochopim, ako moze dneska niekto pri beznych znackach (rozumej vsetko okrem Bugatti a Brillance
) riesit ND ... vacsine z vas nerobi problem si na e-bay kupit trebars novy notas v zaujme usetrenia par stoviek, ale dielov sa bojite
...
ked chces rover z podobnych rokov, tak 400 Series -> 200 isla o kategoriu nizsie a 400 sa stala kopiou Civicu (akurvat neviem ako z motormi - ci tam isli aj hondy, alebo iba rovery) ...
... co sa tyka servisu, tak asi ako kazde starsie auto + fakt ze toto bude mat servisnymi zazitkami blizzsie k francuzom ako k japoncom
... a trebars nepochopim, ako moze dneska niekto pri beznych znackach (rozumej vsetko okrem Bugatti a Brillance
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no konecne niekto, kto rozumie tomu, ze nahradne diely, nech su akekolvek, nie su vobec tazko dostupne, resp. cenovo premrstenenordkapp_pb napísal:... a trebars nepochopim, ako moze dneska niekto pri beznych znackach (rozumej vsetko okrem Bugatti a Brillance) riesit ND ... vacsine z vas nerobi problem si na e-bay kupit trebars novy notas v zaujme usetrenia par stoviek, ale dielov sa bojite
![]()
...