Takze "ako na to" ked som zelenac ?
A nie ako na obr. dolu
A co tak pouzit google a tam si vyhladat tie cviky?cuteSTYLE69 napísal:A po slovensky ? sorry ale vobec tomu nerozumiem , som zelenac
Myslis si ze ked zeres kura neuzivas proteiny? No v podstate to je jedno, neviem kde som ti hovoril aby si uzival tie proteiny, na tych strankach su uvedene aj treningy staci hladat.cuteSTYLE69 napísal:Ja nechcem nic uzivat ziadne proteiny a pod... snad sa to da aj bez toho nie ? A v ziadnom pripade nechcem byt kulturista ... Dik
playerSC napísal:este by som sa chcel spytat ako cvicit aby to vyzeralo takto nejak???
No len sa neboj tak nebudes vyzerat aj keby si cvicil 10 rokov a uz vobec nie s tym tvojim 2x do tyzdnacuteSTYLE69 napísal:A nie ako na obr. dolu .
sak ale niekde hore si tvrdil ze chces cvicit objem nie???cuteSTYLE69 napísal:To co mas na obrazku playerSC tak by som chcel vypadat![]()
Takze "ako na to" ked som zelenac ?
A nie ako na obr. dolu.
Tym objemom som myslel ten tvoj obrazokplayerSC napísal:nemam 40 kil mam 78 kg![]()
![]()
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2009, 19:32 )
sak ale niekde hore si tvrdil ze chces cvicit objem nie???

fakt nemysli si ze ked teraz das objem a este ktomu tri krat do tyzdna tak budes mat zrazu 100kil cistych svalov...ak chces cvicit, cvic tak ako ti napisal kali, je to najlepsia cesta pre zelenaca...a vyzerat jak Cam Gigandet? nabrat co najviac a potom vyrysovat, ako, to najdes na nete...
tak kazdy mame iny vzor a myslim ze henten typek tiez stravil peknych par hodin v posilke a ostatnym ektomorfom moze kludne stat ako vzorhughito napísal:No henten 65kg týpek hore teda fakt nie je moc dobrý vzor na cvičenie, tak ale proti gustu žiadny dišputát.
Tak som sa rozhodol inak : kazdy piatok posilka , kazdy utorok kondicne plavanie a kazdy den nejake cviky doma cca pol hodinu klikov , sklapaciek a pod. a pol hodinu si zacvicim na strojiColdRain napísal:fakt nemysli si ze ked teraz das objem a este ktomu tri krat do tyzdna tak budes mat zrazu 100kil cistych svalov...ak chces cvicit, cvic tak ako ti napisal kali, je to najlepsia cesta pre zelenaca...a vyzerat jak Cam Gigandet? nabrat co najviac a potom vyrysovat, ako, to najdes na nete...
btw kali: nemyslim ze ten obrazok je az tak zly, je to jasny ektomorf a ked vezmeme do uvahy ze to nie je kulturista ale skor atlet tak si myslim ze ta postava je na velmi vysokej urovni
Ako atlet mozno, ale najdem ti napr kopu futbalistov ktori vyzeraju uplne rovnako ako on ak nie lepsie. A o futbalistoch vieme ze az tak vela casu v posilvni netravia.ColdRain napísal:btw kali: nemyslim ze ten obrazok je az tak zly, je to jasny ektomorf a ked vezmeme do uvahy ze to nie je kulturista ale skor atlet tak si myslim ze ta postava je na velmi vysokej urovni
tak ano, ked mas genetiku staci ti sa aj "pozerat na cinky" a rasties, poznam par takych chalanov, ale takysto poznam aj par takych co mozu makat o 106 a maju fakt problem nabratkali520 napísal:Ako atlet mozno, ale najdem ti napr kopu futbalistov ktori vyzeraju uplne rovnako ako on ak nie lepsie. A o futbalistoch vieme ze az tak vela casu v posilvni netravia.
Ked ma niekto genetiku a minimum podkozneho tuku tak k takej postave mu staci par sklapacok a nejake tie kliky nic viac.
ak chceme byt fyzikalne presny, tak sila=hmotnost*zrychlenieplayerSC napísal:asi si nevidel trenovat hokejistov vela behaju treningy na lade a v posilke trenuju najma naprah s hokejkou a taketo moc bodybuilderske tiez nerobia ved predsa: sila x hmota = zrychlenie