P: Zakladnu dosku Asrock p4v88
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
nikde v teme sa nepisalo o mechanickom poskodeni socketu...
fotka co si spravil je nekvalitna zjavne zamerne
postav sa tomu jak seriozny clovek a vrat peniaze
kokos o 20 eur sa tu budes hasterit jak maly chlapec
fero mohol by si spravit kvalitnu fotku tej dosky a hodit ju sem zaujimalo by ma to len tak zo zvedavosti
fotka co si spravil je nekvalitna zjavne zamerne
postav sa tomu jak seriozny clovek a vrat peniaze
kokos o 20 eur sa tu budes hasterit jak maly chlapec
fero mohol by si spravit kvalitnu fotku tej dosky a hodit ju sem zaujimalo by ma to len tak zo zvedavosti
-
barbarossa
Light Professional
-
ferooo
Light Star
foto spravim az vecer. Tu dosku som kupoval pre priatelku. Pise diplomku a teraz nema na com, lebo jej na PC odisla doska a ta, co mala prist v 100% stave, je rozmrdana 
Ziadne mechanicke poskodenie dosky sa nemohlo stat pri doprave, balik bol zabaleny dostatocne.
Prelude, dosku som si neznicil sam! Nie som BFU, ktory vidi PC prvy-krat zvnutra...
Ziadne mechanicke poskodenie dosky sa nemohlo stat pri doprave, balik bol zabaleny dostatocne.
Prelude, dosku som si neznicil sam! Nie som BFU, ktory vidi PC prvy-krat zvnutra...
-
hakker
Darca
Prelude mam podozrenie ze si nejaky podvodnik alebo nieco take ktory normalny uzivatel si da pohlavie zenske mozes nam to objasnit?
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 10:53 )
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 10:53 )
mam doma nejake fosne na 478 len nemam ako odskusat mam ich asi 5ks ak surne potrebujes nejaku dohodneme sa nejak len ako vravim nemam to ako odskusat ...nemam funcny ziadny cpu...jedine ze by som ti to poslal a odskusas nejaku fosnu ale na tvoje nakladyferooo napísal:foto spravim az vecer. Tu dosku som kupoval pre priatelku. Pise diplomku a teraz nema na com, lebo jej na PC odisla doska a ta, co mala prist v 100% stave, je rozmrdana
-
ferooo
Light Star
to hakker: nejaku dosku s478 potrebujem, je jedno aku, len aby isla (priatelka to chce len na beznu pracu, teraz kvoli diplomke, inak na surfovanie, mozno nejaky film, ale ziadne narocne aplikacie ci hry).
Ak by si bol teda ochotny, mozes mi ich poslat (samozrejme zatiahnem naklady). Mam vsetky potrebne komponenty, okrem dosky. Ak by bola nejaka funkcna, tak ju kupim a ostatne ti poslem spat.
jedinou podmienkou je AGP slot a DDR pamate.
Ak by si bol teda ochotny, mozes mi ich poslat (samozrejme zatiahnem naklady). Mam vsetky potrebne komponenty, okrem dosky. Ak by bola nejaka funkcna, tak ju kupim a ostatne ti poslem spat.
-
hakker
Darca
jj AGP port na nich je aj ddr sloty... posli adresu v SS a zajtra by som poslal...ferooo napísal:to hakker: nejaku dosku s478 potrebujem, je jedno aku, len aby isla (priatelka to chce len na beznu pracu, teraz kvoli diplomke, inak na surfovanie, mozno nejaky film, ale ziadne narocne aplikacie ci hry).