P: Zakladnu dosku Asrock p4v88

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Prelude
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Prelude »

to ze bol zly kryt na sockete sa pisalo v teme. Ostatne bolo funkcne , to ze ti si ju nejakym sposobol pokazil mna nezaujima ja som tu dosku ani nepouzival takmer. akurat som ju skusal predtym ako som ju posielal a vsetko islo bez problemov.
ferooo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ferooo »

kde sa v teme pise o tom, ze je zlomeny socket??? a co tie ostatne fyzicke poskodenia? O nicom si sa nezmienil!!
Ako som pisal, pockam do konca tyzdna ci sa dohodneme na vrateni penazi a dosky...
Prelude
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Prelude »

urcite budem brat spat dosku ktoru si znefunkcnil.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

nikde v teme sa nepisalo o mechanickom poskodeni socketu...
fotka co si spravil je nekvalitna zjavne zamerne
postav sa tomu jak seriozny clovek a vrat peniaze

kokos o 20 eur sa tu budes hasterit jak maly chlapec

fero mohol by si spravit kvalitnu fotku tej dosky a hodit ju sem zaujimalo by ma to len tak zo zvedavosti :)
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbarossa »

drzim stranu ferovi, je tu uz isty dost dlhy cas a urcite by neroztrepal dosku ktoru tak potreboval... :?
ferooo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

foto spravim az vecer. Tu dosku som kupoval pre priatelku. Pise diplomku a teraz nema na com, lebo jej na PC odisla doska a ta, co mala prist v 100% stave, je rozmrdana :(
Ziadne mechanicke poskodenie dosky sa nemohlo stat pri doprave, balik bol zabaleny dostatocne.
Prelude, dosku som si neznicil sam! Nie som BFU, ktory vidi PC prvy-krat zvnutra... :roll:
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hakker »

Prelude mam podozrenie ze si nejaky podvodnik alebo nieco take ktory normalny uzivatel si da pohlavie zenske mozes nam to objasnit?

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 10:53 )
ferooo napísal:foto spravim az vecer. Tu dosku som kupoval pre priatelku. Pise diplomku a teraz nema na com, lebo jej na PC odisla doska a ta, co mala prist v 100% stave, je rozmrdana :(
Ziadne mechanicke poskodenie dosky sa nemohlo stat pri doprave, balik bol zabaleny dostatocne.
Prelude, dosku som si neznicil sam! Nie som BFU, ktory vidi PC prvy-krat zvnutra... :roll:
mam doma nejake fosne na 478 len nemam ako odskusat mam ich asi 5ks ak surne potrebujes nejaku dohodneme sa nejak len ako vravim nemam to ako odskusat ...nemam funcny ziadny cpu...jedine ze by som ti to poslal a odskusas nejaku fosnu ale na tvoje naklady
ferooo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

to hakker: nejaku dosku s478 potrebujem, je jedno aku, len aby isla (priatelka to chce len na beznu pracu, teraz kvoli diplomke, inak na surfovanie, mozno nejaky film, ale ziadne narocne aplikacie ci hry).
Ak by si bol teda ochotny, mozes mi ich poslat (samozrejme zatiahnem naklady). Mam vsetky potrebne komponenty, okrem dosky. Ak by bola nejaka funkcna, tak ju kupim a ostatne ti poslem spat.
jedinou podmienkou je AGP slot a DDR pamate.
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hakker »

ferooo napísal:to hakker: nejaku dosku s478 potrebujem, je jedno aku, len aby isla (priatelka to chce len na beznu pracu, teraz kvoli diplomke, inak na surfovanie, mozno nejaky film, ale ziadne narocne aplikacie ci hry).
Ak by si bol teda ochotny, mozes mi ich poslat (samozrejme zatiahnem naklady). Mam vsetky potrebne komponenty, okrem dosky. Ak by bola nejaka funkcna, tak ju kupim a ostatne ti poslem spat.
jedinou podmienkou je AGP slot a DDR pamate.
jj AGP port na nich je aj ddr sloty... posli adresu v SS a zajtra by som poslal...
Zamknuté