CDBurnerXP - napálenie DVD filmu

Informácie o software, ankety...
Nyssow
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

CDBurnerXP - napálenie DVD filmu

Príspevok od používateľa Nyssow »

Zdravím, nainštaloval som si CDBurnerXP, a potrebujem poradiť ako napáliť normálny DVD film, aby sa dal prehrať na DVD prehrávači.

3x som skúšal postup - zapnem - dátový disk - súbor - štruktúra Video-DVD - pridať video súbory - napáliť existujúcu kompiláciu - ukončiť disk

No DVD prehrávač vypisuje unsupported - kde robím chybu?

Doteraz som vždy používal Nero, no od Nero 6 to ide imho s ním dole vodou..
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: CDBurnerXP - napálenie DVD filmu

Príspevok od používateľa hrban »

Denize napísal:kde robím chybu?
v tom že používaš cdburnerXP či ako sa to volá stiahni si nero 8 a ak ti vadí ten prerobený UI tak je tam možnosť spustiť Nero burning ROM je to klasika vyzerá to ako staré nero 5
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

" Doteraz som vždy používal Nero, no od Nero 6 to ide imho s ním dole vodou.. "

Tak používaj Nero 6. Podľa mňa najlepší. Nie ako tie nové. A DVD-VIDEO tam spravíš veľmi jednoducho a video ti bude podporovať... To, že Ahead robí stále nového a nového Nera, neznamená že musíš na to prechádzať.. Poznám veľa ľudí, ktorí stále používajú osvedčený NERO6. Dokonca aj v jednej firme tu v meste sa nový Nero ani neinštaluje. Ak si užívateľ rovno nepovie že chce nového nera, automaticky sa mu tam inštaluje 6. verzia
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No neviem ale CDBurnerXP nema v zakladnom menu napalit DVD video. Uz len to ze davas datove DVD.
Pri napalovani DVD Videa sa subory ako IFO alebo VOB vkladaju do priečinka ktoreho nazov musi byť VIDEO_TS pripadne aj AUDIO_TS inak ti to DVD prehravac neprehra.

Nero je dobra volba pripadne Ashampoo Burning Studio 9.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nero 8/9 ma tiez funkciu DVD Video, iba tam nahadzes subory vob,ifo,bup. A myslim zeby to islo aj keby si vytvoril klasicke datove dvd a rucne vytvoril subory VIDEO_TS a AUDIO_TS a do VIDEO_TS iba nahadzal subory.
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Ja sa zastenem CDBurnerXP. Pouzivam ho rok a nemal som s nim jediny problem. Je jednoduchy, prehladny s funkciami rovnakymi ake maju platene programy.

Teraz k tvojmu problemu - postup, ktory si popisal je spravny. Nepouzil si nejake nove medium? Ak nie skus napalit na DVD-RW nejakym inym softom, lebo moze byt problem aj v zdrojovych suboroch.

Este som sa stretol s jednou zaludnostou, pozicial som kamosovi filmy na jednovrstvovych a dvojvrstvovych DVD. Neskor vravel, ze jednovrst. mu sli a dvojvrst. mu nesli, pricom boli napalovane rovnakou napalovackou a mne sli oba druhy. Booktype bol nastaveny ISO9660/UDF a jeho prehravac mal DL mechaniku.

Ja s CDBurnerXP napalujem aj DVD-Video a na nasom DVD prehravaci Sony zatial vsetky sli bez problemov.
Napísať odpoveď