Zdravím, nainštaloval som si CDBurnerXP, a potrebujem poradiť ako napáliť normálny DVD film, aby sa dal prehrať na DVD prehrávači.
3x som skúšal postup - zapnem - dátový disk - súbor - štruktúra Video-DVD - pridať video súbory - napáliť existujúcu kompiláciu - ukončiť disk
No DVD prehrávač vypisuje unsupported - kde robím chybu?
Doteraz som vždy používal Nero, no od Nero 6 to ide imho s ním dole vodou..
CDBurnerXP - napálenie DVD filmu
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: CDBurnerXP - napálenie DVD filmu
v tom že používaš cdburnerXP či ako sa to volá stiahni si nero 8 a ak ti vadí ten prerobený UI tak je tam možnosť spustiť Nero burning ROM je to klasika vyzerá to ako staré nero 5Denize napísal:kde robím chybu?
" Doteraz som vždy používal Nero, no od Nero 6 to ide imho s ním dole vodou.. "
Tak používaj Nero 6. Podľa mňa najlepší. Nie ako tie nové. A DVD-VIDEO tam spravíš veľmi jednoducho a video ti bude podporovať... To, že Ahead robí stále nového a nového Nera, neznamená že musíš na to prechádzať.. Poznám veľa ľudí, ktorí stále používajú osvedčený NERO6. Dokonca aj v jednej firme tu v meste sa nový Nero ani neinštaluje. Ak si užívateľ rovno nepovie že chce nového nera, automaticky sa mu tam inštaluje 6. verzia
Tak používaj Nero 6. Podľa mňa najlepší. Nie ako tie nové. A DVD-VIDEO tam spravíš veľmi jednoducho a video ti bude podporovať... To, že Ahead robí stále nového a nového Nera, neznamená že musíš na to prechádzať.. Poznám veľa ľudí, ktorí stále používajú osvedčený NERO6. Dokonca aj v jednej firme tu v meste sa nový Nero ani neinštaluje. Ak si užívateľ rovno nepovie že chce nového nera, automaticky sa mu tam inštaluje 6. verzia
-
vladenko007
VIP
No neviem ale CDBurnerXP nema v zakladnom menu napalit DVD video. Uz len to ze davas datove DVD.
Pri napalovani DVD Videa sa subory ako IFO alebo VOB vkladaju do priečinka ktoreho nazov musi byť VIDEO_TS pripadne aj AUDIO_TS inak ti to DVD prehravac neprehra.
Nero je dobra volba pripadne Ashampoo Burning Studio 9.
Pri napalovani DVD Videa sa subory ako IFO alebo VOB vkladaju do priečinka ktoreho nazov musi byť VIDEO_TS pripadne aj AUDIO_TS inak ti to DVD prehravac neprehra.
Nero je dobra volba pripadne Ashampoo Burning Studio 9.
Ja sa zastenem CDBurnerXP. Pouzivam ho rok a nemal som s nim jediny problem. Je jednoduchy, prehladny s funkciami rovnakymi ake maju platene programy.
Teraz k tvojmu problemu - postup, ktory si popisal je spravny. Nepouzil si nejake nove medium? Ak nie skus napalit na DVD-RW nejakym inym softom, lebo moze byt problem aj v zdrojovych suboroch.
Este som sa stretol s jednou zaludnostou, pozicial som kamosovi filmy na jednovrstvovych a dvojvrstvovych DVD. Neskor vravel, ze jednovrst. mu sli a dvojvrst. mu nesli, pricom boli napalovane rovnakou napalovackou a mne sli oba druhy. Booktype bol nastaveny ISO9660/UDF a jeho prehravac mal DL mechaniku.
Ja s CDBurnerXP napalujem aj DVD-Video a na nasom DVD prehravaci Sony zatial vsetky sli bez problemov.
Teraz k tvojmu problemu - postup, ktory si popisal je spravny. Nepouzil si nejake nove medium? Ak nie skus napalit na DVD-RW nejakym inym softom, lebo moze byt problem aj v zdrojovych suboroch.
Este som sa stretol s jednou zaludnostou, pozicial som kamosovi filmy na jednovrstvovych a dvojvrstvovych DVD. Neskor vravel, ze jednovrst. mu sli a dvojvrst. mu nesli, pricom boli napalovane rovnakou napalovackou a mne sli oba druhy. Booktype bol nastaveny ISO9660/UDF a jeho prehravac mal DL mechaniku.
Ja s CDBurnerXP napalujem aj DVD-Video a na nasom DVD prehravaci Sony zatial vsetky sli bez problemov.