Nejde formátovať 32GB USB disk
Nejde formátovať 32GB USB disk
Kúpil som 32GB flash disk a pokúšal som sa naň nakopírovať nejaké súbory. Systém mi však zrazu zamrzol a po chvíli vypísal, že jednotka nie je vložená. Skúsil som ho formátovať, ale systém (winXP) mi vždy po chvíli vypíše, že nemohol dokončiť formátovanie. Ak otvorím okno "Tento počítač", kliknem na ikonu flash disku pravým tlač. myši, aby som si prezrel vlastnosti, ani po dlhej pauze sa mi nič nenačíta. Práve som sa ho pokúsil zobraziť cez total comander, ten mi vypísal, že jednotka je nenájdená. V čom by mohla byť chyba? Ako ho sformátovať ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejde formátovať 32GB USB disk
skus to napriklad cez linux live cd napr ubuntu alebo tak ,ak to ani tam nepojde aspon budes moct vylucit chybu v systeme a pravdepodobne bude kluc chybnyBrzd@ napísal:Kúpil som 32GB flash disk a pokúšal som sa naň nakopírovať nejaké súbory. Systém mi však zrazu zamrzol a po chvíli vypísal, že jednotka nie je vložená. Skúsil som ho formátovať, ale systém (winXP) mi vždy po chvíli vypíše, že nemohol dokončiť formátovanie. Ak otvorím okno "Tento počítač", kliknem na ikonu flash disku pravým tlač. myši, aby som si prezrel vlastnosti, ani po dlhej pauze sa mi nič nenačíta. Práve som sa ho pokúsil zobraziť cez total comander, ten mi vypísal, že jednotka je nenájdená. V čom by mohla byť chyba? Ako ho sformátovať ?
Fat 32 nula bodov, keď som spustil NTFS formátovanie, vyzeralo to, akoby sa flash disk naformátoval, ale napokon zase error a zamŕzanie pri pokuse o zobrazenie toho flash disku.
I tak dík za každú radu.
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2009, 15:24 )
Práve dnes som ho dostal na dobierku. Bol vraj krátko používaný. Výrobca, aspoň podľa predajcu, mal byť Kingston, no na obale nie je uvedený výrobca.bb5unlock napísal:predtym si ho pouzival normalne alebo si ho kupil a hned nejde?
kupil si ho normalne v obchode, alebo ko mas z ciny/ebay?