X-box 360

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

cez "gadget"

http://gizmodo.com/223963/xcm-xfps-xbox ... -in-action

http://news.teamxbox.com/xbox/12316/Con ... -Xbox-360/

klávesnica pre x-box 360

http://www.ciao.co.uk/Microsoft_Xbox_36 ... d__6874073

myš zatiaľ len cez ten gadget. Výhoda je že sa cez to dá hrať akákoľvek hra na akejkoľvek klávesnici. Zatiaľ čo na PS3 idú len podporované hry.
alfaomega
Expert
Expert

Príspevok od používateľa alfaomega »

DAMON88 napísal:k tej mysi a klavesnicy by som ja poprosil konkretne linky prosim :)
a ked ide o tie baterky do ovladaca da sa kupit kit charge and play ktory stoji okolo 20€
napr tu :
http://www.progamingshop.sk/microsoft-x ... 21645.html
-Takže ak tomu dobre rozumiem tu ide o baterky do konzoly a nie do ovladača alebo?

-rozhodoval som sa medzi tou ps3 a xbox 360 a po prečítaní viacerých článkov som sa rozhodol pre xbox 360 [poprípade ak máte nejaké skúsenosti alebo názory že ps3[predsa len vie čítať blu-ray a ta online podpora hier je free ale ja by som sa chcel skor zamerať na tie hry a ich budúcnosť] je lepšia tak prosím napíšte] a k tomu smeruje aj moja otázka či je badateľný rozdiel v grafike ps3 oproti xbox 360

-od kamaráta som počul že pre hranie online hier sa stačí zaregistrovať a potom hrať ale z tvojej odpovede vyplýva že je to nemožné takže predpokladám pre online si budem musieť priplatiť

-ďalej by som sa chcel spýtať na nejaký spoľahlivý e-shop s xbox hrami

-a naposledy k tej grafike-tipujem že bude lepšia ako na PC s najnižšími detailami-napr také GTA IV mi pri najnižších detailoch trhalo-je pravda že to je notebook-takže predpokladám že na konzole tá hra pôjde očosi graficky lepšie a bez trhania

-ešte k tým lcd neviem či sa mi oplatí kupovať FullHD či to pomôže tým hrám nejak na grafike pretože ja tv pozerám už 10 rokov na starom OTF a kvalita je perfektná

-a neviem z odpovede som to nevyčítal ale tipujem že keď si písal o myši a klávesnici tak dá sa s tým surfovať po webe

-a k tým klávesniciam možno by nevadila aj keby by nebola original ale skôr zo slovenského e-shopu

Ak ma ešte niečo napadne tak to potom dopíšem
Ďakujem
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

-Takže ak tomu dobre rozumiem tu ide o baterky do konzoly a nie do ovladača alebo?

-ide o baterky do ovládača, konzola ide len na adaptér

-rozhodoval som sa medzi tou ps3 a xbox 360 a po prečítaní viacerých článkov som sa rozhodol pre xbox 360 [poprípade ak máte nejaké skúsenosti alebo názory že ps3[predsa len vie čítať blu-ray a ta online podpora hier je free ale ja by som sa chcel skor zamerať na tie hry a ich budúcnosť] je lepšia tak prosím napíšte] a k tomu smeruje aj moja otázka či je badateľný rozdiel v grafike ps3 oproti xbox 360

- x-box 360 má údajne lepšiu grafiku, aj keď slabší hardware [skúsenosti užívateľov/zákazníkov], hučí jak sv*ňa. PS3 je tichšia, má menej titulov a hlavne menej dobrých titulov, avšak tie čo má stoja za to. Jej doba ešte len príde

-od kamaráta som počul že pre hranie online hier sa stačí zaregistrovať a potom hrať ale z tvojej odpovede vyplýva že je to nemožné takže predpokladám pre online si budem musieť priplatiť

- afaik na online hranie je treba live konto a live konto je platené. Možno sa však mýlim, túto informáciu mám len od predajcu v brlohu. Sám používam len PSN, nie X-Box Live

- brloh :), ináč sa dajú kupovať a sťahovať hry priamo do konzoly, PS3 ditto

-a naposledy k tej grafike-tipujem že bude lepšia ako na PC s najnižšími detailami-napr také GTA IV mi pri najnižších detailoch trhalo-je pravda že to je notebook-takže predpokladám že na konzole tá hra pôjde očosi graficky lepšie a bez trhania

- Mám GTA 4 na všetky konzoly + PC originál. Najlepšie vyzerá na PC, jednoznačne. Samozrejme že na najnižších detailoch ho rozbije akákoľvek konzola, ale na vyšších sa konzoly nechytajú oproti PC. Hry na konzoly majú ochudobnenú grafiku o detaily, ako tráva, svetlá, odrazy, tiene a iné

-ešte k tým lcd neviem či sa mi oplatí kupovať FullHD či to pomôže tým hrám nejak na grafike pretože ja tv pozerám už 10 rokov na starom OTF a kvalita je perfektná

- FULL HD pre konzolu nie je možnosť, ale povinnosť :twisted:

-a neviem z odpovede som to nevyčítal ale tipujem že keď si písal o myši a klávesnici tak dá sa s tým surfovať po webe

- momentálne natívne len na PS3, po dokúpení špeciálneho rozbočovaču [179 dolárov] aj na x-box 360

-a k tým klávesniciam možno by nevadila aj keby by nebola original ale skôr zo slovenského e-shopu

- len na PS3

:!: dôležité :!: x-box 360 môžeš flashnúť a hrať na ňom nelegálne hry. Riskuješ tým však že dostaneš bann na online hranie.

PS3 sa nedá ani ochipovať, ani flashnúť.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

uplink napísal:-Takže ak tomu dobre rozumiem tu ide o baterky do konzoly a nie do ovladača alebo?

-ide o baterky do ovládača, konzola ide len na adaptér

- x-box 360 má údajne lepšiu grafiku, aj keď slabší hardware [skúsenosti užívateľov/zákazníkov], hučí jak sv*ňa. PS3 je tichšia, má menej titulov a hlavne menej dobrých titulov, avšak tie čo má stoja za to. Jej doba ešte len príde

- afaik na online hranie je treba live konto a live konto je platené. Možno sa však mýlim, túto informáciu mám len od predajcu v brlohu. Sám používam len PSN, nie X-Box Live

- brloh :), ináč sa dajú kupovať a sťahovať hry priamo do konzoly, PS3 ditto

- Mám GTA 4 na všetky konzoly + PC originál. Najlepšie vyzerá na PC, jednoznačne. Samozrejme že na najnižších detailoch ho rozbije akákoľvek konzola, ale na vyšších sa konzoly nechytajú oproti PC. Hry na konzoly majú ochudobnenú grafiku o detaily, ako tráva, svetlá, odrazy, tiene a iné

- FULL HD pre konzolu nie je možnosť, ale povinnosť :twisted:

- momentálne natívne len na PS3, po dokúpení špeciálneho rozbočovaču [179 dolárov] aj na x-box 360

- len na PS3

:!: dôležité :!: x-box 360 môžeš flashnúť a hrať na ňom nelegálne hry. Riskuješ tým však že dostaneš bann na online hranie.

PS3 sa nedá ani ochipovať, ani flashnúť.
docela ma zaujala veta ze X-box hodne huci co je to hodne neveis presne kolko Db ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nahrám Ti to? :D. X-box 360 dokáže prehučať moje repráky v izbe, keď na ňom hrám a to už je čo povedať. Povedzme že PS3 ide up to 25-30 db, x-box musí dávať dobrých 40-50 db. Originál ako vysávač niekedy...
alfaomega
Expert
Expert

Príspevok od používateľa alfaomega »

takže ovládač frčí aj na batérie AA aj na tie ktoré spomínal DAMON a s tym surfovanim na webe je to taktiež zlé potom nevidím dôvod kupovať klávesnicu-aj keď pri online chat ak tam také dačo je-ale aj tak zatiaľ online neprichádza pre mňa do úvahy. S tým flashnutim strácam záruku takže ja by som to asi neriskoval
-keby si sa mal ty rozhodnúť tak by si sa rozhodol pre xbox alebo ps3?

-presa ešte 1 otázka-dajú sa na xbox hrať hry pre 2 napr NHL alebo pod.?-samozrejme keby som mal 2 gamepady

PS: to video ma fakt dostalo :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

uplink napísal:Nahrám Ti to? :D. X-box 360 dokáže prehučať moje repráky v izbe, keď na ňom hrám a to už je čo povedať. Povedzme že PS3 ide up to 25-30 db, x-box musí dávať dobrých 40-50 db. Originál ako vysávač niekedy...
ako vysavac ? :) mal som ho doma hodnu dobu a vobec tak nehucal. maximalne 20/25db viac urcite nie.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak ten čo mám doma ja je asi nejaká "svetlá" výnimka a čo má pár známych ;)

http://uplink.sk/hojo/na-pikachu.JPG

ten na ľavo hučí, tá v strede nie :D ale je to dosť možné že je to aj prídavným chladením, aj keď keď ho odpojím, tak hučí ešte viac :D
Filipito
Darca
Darca

mozno to zalezi aj od toho ze aku verziu mas, kedze tie prve sa prehrievali atd. ja som mal doma elite tu najnovsiu a ta isla krasne po tichy :) a to usi mam ku*va citlive
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

-keby si sa mal ty rozhodnúť tak by si sa rozhodol pre xbox alebo ps3?

- oboje [viď obrázok nižšie]

-presa ešte 1 otázka-dajú sa na xbox hrať hry pre 2 napr NHL alebo pod.?-samozrejme keby som mal 2 gamepady

- samozrejme. Aj keď splitscreen je dosť o hubu, ale človek si zvykne. Ditto pre PS3
Filipito napísal:mozno to zalezi aj od toho ze aku verziu mas, kedze tie prve sa prehrievali atd. ja som mal doma elite tu najnovsiu a ta isla krasne po tichy :) a to usi mam ku*va citlive
mám bráchovu, čiže tú pred elitkou a tiež chcem elitku. Ale momentálne nemám 300 evri navyše. Chcem ju len z povrchného dôvodu. Myš, podložka na myš, klávesnica, monitor, telka, repráky, mobily, foťák, zuby [len žart]všetko čierne...len x-box svieti na šedo-strieborno-bielo :? a áno, je to jeden z prvých x-boxov.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

uplink: Pre X-Box 360 je mozno kupit controller, ktoreho cena je okolo 80 eur a nasledne si mozes na svoju konzolu pripojit aj klavesnicu s myskou. Pokial ide o hry, tak urcite sa priklanam k X-Boxu 360 kvoli moznosti stahovania a napalovania hier. Pre mna je jasna volba z konzolu urcite X360.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Filipito napísal:mozno to zalezi aj od toho ze aku verziu mas, kedze tie prve sa prehrievali atd. ja som mal doma elite tu najnovsiu a ta isla krasne po tichy :) a to usi mam ku*va citlive
zaelzi to od toho ci mas flash alebo nie flashnute mechaniky vraj naozaj hcia pomerne hodne :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

DAMON88 napísal:zaelzi to od toho ci mas flash alebo nie flashnute mechaniky vraj naozaj hcia pomerne hodne :D
Tak to je podla mna pekna kravina.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:uplink: Pre X-Box 360 je mozno kupit controller, ktoreho cena je okolo 80 eur a nasledne si mozes na svoju konzolu pripojit aj klavesnicu s myskou. Pokial ide o hry, tak urcite sa priklanam k X-Boxu 360 kvoli moznosti stahovania a napalovania hier. Pre mna je jasna volba z konzolu urcite X360.
môže byť. X-box 360 mám doma len kvôli dvom hrám, takže moc som sa o tieto detaily nikdy nezaujímal. Väčšinu hrania som strávil u brácha doma v co-op móde v rôznych tituloch.
DAMON88 napísal:zaelzi to od toho ci mas flash alebo nie flashnute mechaniky vraj naozaj hcia pomerne hodne :D
To znie naozaj zvláštne. Nie je to preto, že keď máš flashnutý x-box 360, tak to vie nejako skopírovať obsah HD-DVD na HDD x-boxu? Lebo to sa dá aj bez toho, zvoliť install, a potom menej hučí...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

hojko napísal:uplink: Pre X-Box 360 je mozno kupit controller, ktoreho cena je okolo 80 eur a nasledne si mozes na svoju konzolu pripojit aj klavesnicu s myskou. Pokial ide o hry, tak urcite sa priklanam k X-Boxu 360 kvoli moznosti stahovania a napalovania hier. Pre mna je jasna volba z konzolu urcite X360.
A si asi necital novinky zo sveta technologii. Microsoft zabanoval vsetky konzoly na ktorych bola spustena ilegalna kopia hry...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:A si asi necital novinky zo sveta technologii. Microsoft zabanoval vsetky konzoly na ktorych bola spustena ilegalna kopia hry...
myslím že hojko to vie, a na druhej strane je fakt, že človek čo chce hrať na flashnutom x-boxe by nemal byť na toľko hlúpy, aby lozil online. Proste treba mať konzolku odpojenú a keď chceš ísť online, tak to treba rollbacknúť, ak to vôbec ide.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Lub0$: Pokial viem, tak nedavali ban na konzolu, ktora bola flashuta a hrali sa na nej napalovane hry. Ale blokovali X-Box Live konta u ludi, ktori hrali online. Ci sa mylim???
Filipito
Darca
Darca

neviem ci som to ja dobre zachytil ale banovali hdd
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Hladam teraz a vyzera to tak, ze len Live konta: http://www.cnn.com/2009/TECH/11/12/cnet ... index.html
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Dá sa nejako prehrať film, keď nemám LIVE-ko a nemôžem tam nič aktualizovať...mám elitu Jasper :)
Napísať odpoveď