X-box 360
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
cez "gadget"
http://gizmodo.com/223963/xcm-xfps-xbox ... -in-action
http://news.teamxbox.com/xbox/12316/Con ... -Xbox-360/
klávesnica pre x-box 360
http://www.ciao.co.uk/Microsoft_Xbox_36 ... d__6874073
myš zatiaľ len cez ten gadget. Výhoda je že sa cez to dá hrať akákoľvek hra na akejkoľvek klávesnici. Zatiaľ čo na PS3 idú len podporované hry.
http://gizmodo.com/223963/xcm-xfps-xbox ... -in-action
http://news.teamxbox.com/xbox/12316/Con ... -Xbox-360/
klávesnica pre x-box 360
http://www.ciao.co.uk/Microsoft_Xbox_36 ... d__6874073
myš zatiaľ len cez ten gadget. Výhoda je že sa cez to dá hrať akákoľvek hra na akejkoľvek klávesnici. Zatiaľ čo na PS3 idú len podporované hry.
-Takže ak tomu dobre rozumiem tu ide o baterky do konzoly a nie do ovladača alebo?DAMON88 napísal:k tej mysi a klavesnicy by som ja poprosil konkretne linky prosim![]()
a ked ide o tie baterky do ovladaca da sa kupit kit charge and play ktory stoji okolo 20€
napr tu :
http://www.progamingshop.sk/microsoft-x ... 21645.html
-rozhodoval som sa medzi tou ps3 a xbox 360 a po prečítaní viacerých článkov som sa rozhodol pre xbox 360 [poprípade ak máte nejaké skúsenosti alebo názory že ps3[predsa len vie čítať blu-ray a ta online podpora hier je free ale ja by som sa chcel skor zamerať na tie hry a ich budúcnosť] je lepšia tak prosím napíšte] a k tomu smeruje aj moja otázka či je badateľný rozdiel v grafike ps3 oproti xbox 360
-od kamaráta som počul že pre hranie online hier sa stačí zaregistrovať a potom hrať ale z tvojej odpovede vyplýva že je to nemožné takže predpokladám pre online si budem musieť priplatiť
-ďalej by som sa chcel spýtať na nejaký spoľahlivý e-shop s xbox hrami
-a naposledy k tej grafike-tipujem že bude lepšia ako na PC s najnižšími detailami-napr také GTA IV mi pri najnižších detailoch trhalo-je pravda že to je notebook-takže predpokladám že na konzole tá hra pôjde očosi graficky lepšie a bez trhania
-ešte k tým lcd neviem či sa mi oplatí kupovať FullHD či to pomôže tým hrám nejak na grafike pretože ja tv pozerám už 10 rokov na starom OTF a kvalita je perfektná
-a neviem z odpovede som to nevyčítal ale tipujem že keď si písal o myši a klávesnici tak dá sa s tým surfovať po webe
-a k tým klávesniciam možno by nevadila aj keby by nebola original ale skôr zo slovenského e-shopu
Ak ma ešte niečo napadne tak to potom dopíšem
Ďakujem
-
uplink
VIP
-Takže ak tomu dobre rozumiem tu ide o baterky do konzoly a nie do ovladača alebo?
-ide o baterky do ovládača, konzola ide len na adaptér
-rozhodoval som sa medzi tou ps3 a xbox 360 a po prečítaní viacerých článkov som sa rozhodol pre xbox 360 [poprípade ak máte nejaké skúsenosti alebo názory že ps3[predsa len vie čítať blu-ray a ta online podpora hier je free ale ja by som sa chcel skor zamerať na tie hry a ich budúcnosť] je lepšia tak prosím napíšte] a k tomu smeruje aj moja otázka či je badateľný rozdiel v grafike ps3 oproti xbox 360
- x-box 360 má údajne lepšiu grafiku, aj keď slabší hardware [skúsenosti užívateľov/zákazníkov], hučí jak sv*ňa. PS3 je tichšia, má menej titulov a hlavne menej dobrých titulov, avšak tie čo má stoja za to. Jej doba ešte len príde
-od kamaráta som počul že pre hranie online hier sa stačí zaregistrovať a potom hrať ale z tvojej odpovede vyplýva že je to nemožné takže predpokladám pre online si budem musieť priplatiť
- afaik na online hranie je treba live konto a live konto je platené. Možno sa však mýlim, túto informáciu mám len od predajcu v brlohu. Sám používam len PSN, nie X-Box Live
- brloh
, ináč sa dajú kupovať a sťahovať hry priamo do konzoly, PS3 ditto
-a naposledy k tej grafike-tipujem že bude lepšia ako na PC s najnižšími detailami-napr také GTA IV mi pri najnižších detailoch trhalo-je pravda že to je notebook-takže predpokladám že na konzole tá hra pôjde očosi graficky lepšie a bez trhania
- Mám GTA 4 na všetky konzoly + PC originál. Najlepšie vyzerá na PC, jednoznačne. Samozrejme že na najnižších detailoch ho rozbije akákoľvek konzola, ale na vyšších sa konzoly nechytajú oproti PC. Hry na konzoly majú ochudobnenú grafiku o detaily, ako tráva, svetlá, odrazy, tiene a iné
-ešte k tým lcd neviem či sa mi oplatí kupovať FullHD či to pomôže tým hrám nejak na grafike pretože ja tv pozerám už 10 rokov na starom OTF a kvalita je perfektná
- FULL HD pre konzolu nie je možnosť, ale povinnosť
-a neviem z odpovede som to nevyčítal ale tipujem že keď si písal o myši a klávesnici tak dá sa s tým surfovať po webe
- momentálne natívne len na PS3, po dokúpení špeciálneho rozbočovaču [179 dolárov] aj na x-box 360
-a k tým klávesniciam možno by nevadila aj keby by nebola original ale skôr zo slovenského e-shopu
- len na PS3
dôležité
x-box 360 môžeš flashnúť a hrať na ňom nelegálne hry. Riskuješ tým však že dostaneš bann na online hranie.
PS3 sa nedá ani ochipovať, ani flashnúť.
- x-box 360 má údajne lepšiu grafiku, aj keď slabší hardware [skúsenosti užívateľov/zákazníkov], hučí jak sv*ňa. PS3 je tichšia, má menej titulov a hlavne menej dobrých titulov, avšak tie čo má stoja za to. Jej doba ešte len príde
- afaik na online hranie je treba live konto a live konto je platené. Možno sa však mýlim, túto informáciu mám len od predajcu v brlohu. Sám používam len PSN, nie X-Box Live
- brloh
- Mám GTA 4 na všetky konzoly + PC originál. Najlepšie vyzerá na PC, jednoznačne. Samozrejme že na najnižších detailoch ho rozbije akákoľvek konzola, ale na vyšších sa konzoly nechytajú oproti PC. Hry na konzoly majú ochudobnenú grafiku o detaily, ako tráva, svetlá, odrazy, tiene a iné
- FULL HD pre konzolu nie je možnosť, ale povinnosť
- momentálne natívne len na PS3, po dokúpení špeciálneho rozbočovaču [179 dolárov] aj na x-box 360
- len na PS3
-
DAMON88
Professional
docela ma zaujala veta ze X-box hodne huci co je to hodne neveis presne kolko Db ?uplink napísal:-Takže ak tomu dobre rozumiem tu ide o baterky do konzoly a nie do ovladača alebo?
- brloh, ináč sa dajú kupovať a sťahovať hry priamo do konzoly, PS3 ditto
- FULL HD pre konzolu nie je možnosť, ale povinnosť![]()
- len na PS3
dôležité
x-box 360 môžeš flashnúť a hrať na ňom nelegálne hry. Riskuješ tým však že dostaneš bann na online hranie.
takže ovládač frčí aj na batérie AA aj na tie ktoré spomínal DAMON a s tym surfovanim na webe je to taktiež zlé potom nevidím dôvod kupovať klávesnicu-aj keď pri online chat ak tam také dačo je-ale aj tak zatiaľ online neprichádza pre mňa do úvahy. S tým flashnutim strácam záruku takže ja by som to asi neriskoval
-keby si sa mal ty rozhodnúť tak by si sa rozhodol pre xbox alebo ps3?
-presa ešte 1 otázka-dajú sa na xbox hrať hry pre 2 napr NHL alebo pod.?-samozrejme keby som mal 2 gamepady
PS: to video ma fakt dostalo
-presa ešte 1 otázka-dajú sa na xbox hrať hry pre 2 napr NHL alebo pod.?-samozrejme keby som mal 2 gamepady
PS: to video ma fakt dostalo
ako vysavac ?uplink napísal:Nahrám Ti to?. X-box 360 dokáže prehučať moje repráky v izbe, keď na ňom hrám a to už je čo povedať. Povedzme že PS3 ide up to 25-30 db, x-box musí dávať dobrých 40-50 db. Originál ako vysávač niekedy...
-
uplink
VIP
Tak ten čo mám doma ja je asi nejaká "svetlá" výnimka a čo má pár známych 
http://uplink.sk/hojo/na-pikachu.JPG
ten na ľavo hučí, tá v strede nie
ale je to dosť možné že je to aj prídavným chladením, aj keď keď ho odpojím, tak hučí ešte viac 
http://uplink.sk/hojo/na-pikachu.JPG
ten na ľavo hučí, tá v strede nie
-
uplink
VIP
- oboje [viď obrázok nižšie]
- samozrejme. Aj keď splitscreen je dosť o hubu, ale človek si zvykne. Ditto pre PS3
a áno, je to jeden z prvých x-boxov.
- oboje [viď obrázok nižšie]
- samozrejme. Aj keď splitscreen je dosť o hubu, ale človek si zvykne. Ditto pre PS3
mám bráchovu, čiže tú pred elitkou a tiež chcem elitku. Ale momentálne nemám 300 evri navyše. Chcem ju len z povrchného dôvodu. Myš, podložka na myš, klávesnica, monitor, telka, repráky, mobily, foťák, zuby [len žart]všetko čierne...len x-box svieti na šedo-strieborno-bieloFilipito napísal:mozno to zalezi aj od toho ze aku verziu mas, kedze tie prve sa prehrievali atd. ja som mal doma elite tu najnovsiu a ta isla krasne po tichya to usi mam ku*va citlive
-
DAMON88
Professional
zaelzi to od toho ci mas flash alebo nie flashnute mechaniky vraj naozaj hcia pomerne hodneFilipito napísal:mozno to zalezi aj od toho ze aku verziu mas, kedze tie prve sa prehrievali atd. ja som mal doma elite tu najnovsiu a ta isla krasne po tichya to usi mam ku*va citlive
-
uplink
VIP
môže byť. X-box 360 mám doma len kvôli dvom hrám, takže moc som sa o tieto detaily nikdy nezaujímal. Väčšinu hrania som strávil u brácha doma v co-op móde v rôznych tituloch.hojko napísal:uplink: Pre X-Box 360 je mozno kupit controller, ktoreho cena je okolo 80 eur a nasledne si mozes na svoju konzolu pripojit aj klavesnicu s myskou. Pokial ide o hry, tak urcite sa priklanam k X-Boxu 360 kvoli moznosti stahovania a napalovania hier. Pre mna je jasna volba z konzolu urcite X360.
To znie naozaj zvláštne. Nie je to preto, že keď máš flashnutý x-box 360, tak to vie nejako skopírovať obsah HD-DVD na HDD x-boxu? Lebo to sa dá aj bez toho, zvoliť install, a potom menej hučí...DAMON88 napísal:zaelzi to od toho ci mas flash alebo nie flashnute mechaniky vraj naozaj hcia pomerne hodne
A si asi necital novinky zo sveta technologii. Microsoft zabanoval vsetky konzoly na ktorych bola spustena ilegalna kopia hry...hojko napísal:uplink: Pre X-Box 360 je mozno kupit controller, ktoreho cena je okolo 80 eur a nasledne si mozes na svoju konzolu pripojit aj klavesnicu s myskou. Pokial ide o hry, tak urcite sa priklanam k X-Boxu 360 kvoli moznosti stahovania a napalovania hier. Pre mna je jasna volba z konzolu urcite X360.
-
uplink
VIP
myslím že hojko to vie, a na druhej strane je fakt, že človek čo chce hrať na flashnutom x-boxe by nemal byť na toľko hlúpy, aby lozil online. Proste treba mať konzolku odpojenú a keď chceš ísť online, tak to treba rollbacknúť, ak to vôbec ide.Lub0$ napísal:A si asi necital novinky zo sveta technologii. Microsoft zabanoval vsetky konzoly na ktorych bola spustena ilegalna kopia hry...
-
hojko
Site Admin
Hladam teraz a vyzera to tak, ze len Live konta: http://www.cnn.com/2009/TECH/11/12/cnet ... index.html