Akne
no u mna je to tiez z velkej casti o strave, ked som vysadil cokoladu, hned sa mi zlepsila plet, teraz ked si dam cokoladu/kakaou hned sa to prejavi na pleti, ale asi je to individualne, no ked vidim, ze po nejakej potravine (casto pikantne veci a cokolada) sa moje plet zhorsi a vadi mi akne, tak sa vykaslem na reci o tom ze to nie je pravda a prestanem to jest, minimalne kym nezistim preco je to tak 
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som bol u kožnej..Mám nejaké pupáky na rukách a niečo maálo aj na xichte...
Ruky sú nevyliečitelné
. Ale hovorila, že chudší ľudia toho majú menej. Takže nejaký súvis medzi životosprávou a "jebkami" bude.
Dala mi liek: Differine..Teda to je skôr mastička. Natriem na noc, nechám pôsobiť a ráno dám dole.
Ruky sú nevyliečitelné
Dala mi liek: Differine..Teda to je skôr mastička. Natriem na noc, nechám pôsobiť a ráno dám dole.
-
Majro
Light Star
nevyliecitelne ? to je nejaka divna forma jebakov.. ved mozno v neskorsom veku to zmizne samo..Gepid napísal:Dnes som bol u kožnej..Mám nejaké pupáky na rukách a niečo maálo aj na xichte...
Ruky sú nevyliečitelné. Ale hovorila, že chudší ľudia toho majú menej. Takže nejaký súvis medzi životosprávou a "jebkami" bude.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Na akne doporucujem prirodnu kvasnicovu masku :
1/2 drozdia + trocha medu (zvycajne tak polka z cajovej lizicky) a natret si na cistu tvar na 20 minut. + doporucujem uzivat kvasnice aj vnutorne dostat ich kupit v lekarni .
Viacej "babskych" rad najdete aj na :http://wanda.atlas.sk/moda-a-krasa/plet/
1/2 drozdia + trocha medu (zvycajne tak polka z cajovej lizicky) a natret si na cistu tvar na 20 minut. + doporucujem uzivat kvasnice aj vnutorne dostat ich kupit v lekarni .
Viacej "babskych" rad najdete aj na :http://wanda.atlas.sk/moda-a-krasa/plet/
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
Hellboy248
Guru wannabe
trochu som to pohadzal do googlu a vyslo mi ztoho nasledovne: neskodi samotna cokolada, ale mlieko vnej obsiahnute, kedze sa jedna o kravske mlieko ktore obsahuje kravsky tehotensky hormon a prave ten nie je zrovna košér na plet, zatial co 70%+ cokolady obsahuju hlavne kakao ktore je velmi silny prirodny antioxidant, takze by mal pomahat praveze, vyskusaj, uvidis, mozno som mal len stastiecuteSTYLE69 napísal:Ale vsak praveze cokolada by mala tiez sposobovat akne
pocul som to len o kravskom mlieku, resp cital na druhus tranu vraj kozie moze byt prospesne/neskusal som, je to skor len recept starej mamy)Ares011 napísal:tekze: Akne sposobuje z urcitej miery aj pitie mlieka? (nezalezi na druhu)
teraz na rychlo google ukazal http://www.zzz.sk/?clanok=2112
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Hellboy248
Guru wannabe
ja som mal tiez zynerit a moc to nepomohlo...resp. len docasne, nie dlhodobo...teraz berem dalacin a nejaky krem (priamo zarob. v lek.) a docela to pomaha...lenze co z toho ked si velmi rad a velmi casto dam cokoloadu, stiplave a podob. veci... budem to muset obmedzit, tie kvasnicove tabletky predpokladam ze dostanes kupit v lekarni bez problemov, to mas od doktorky alebo si sa sam rozhodol ich brat? diky