Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Majro
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

tak neviem ako vam, ale ja ked som na tyzden-dva vysadil cokoladu tak mi zmizli vsetky akne, ked som potom dakedy zral bonbonieru nejaku, tak hend som sa vyhadzal.. takze to asi v pocasi nebude.. :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

umna je to o strave.......žerem mastne vyprážane tak to tak aj vypadá potom su nejake jablčka varoh a zdravšie jedla a hned je to krajšie
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no u mna je to tiez z velkej casti o strave, ked som vysadil cokoladu, hned sa mi zlepsila plet, teraz ked si dam cokoladu/kakaou hned sa to prejavi na pleti, ale asi je to individualne, no ked vidim, ze po nejakej potravine (casto pikantne veci a cokolada) sa moje plet zhorsi a vadi mi akne, tak sa vykaslem na reci o tom ze to nie je pravda a prestanem to jest, minimalne kym nezistim preco je to tak ;)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Dnes som bol u kožnej..Mám nejaké pupáky na rukách a niečo maálo aj na xichte...
Ruky sú nevyliečitelné :/ . Ale hovorila, že chudší ľudia toho majú menej. Takže nejaký súvis medzi životosprávou a "jebkami" bude.
Dala mi liek: Differine..Teda to je skôr mastička. Natriem na noc, nechám pôsobiť a ráno dám dole.
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

Gepid napísal:Dnes som bol u kožnej..Mám nejaké pupáky na rukách a niečo maálo aj na xichte...
Ruky sú nevyliečitelné :/ . Ale hovorila, že chudší ľudia toho majú menej. Takže nejaký súvis medzi životosprávou a "jebkami" bude.
Dala mi liek: Differine..Teda to je skôr mastička. Natriem na noc, nechám pôsobiť a ráno dám dole.
nevyliecitelne ? to je nejaka divna forma jebakov.. ved mozno v neskorsom veku to zmizne samo..
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Na akne doporucujem prirodnu kvasnicovu masku :

1/2 drozdia + trocha medu (zvycajne tak polka z cajovej lizicky) a natret si na cistu tvar na 20 minut. + doporucujem uzivat kvasnice aj vnutorne dostat ich kupit v lekarni . :)

Viacej "babskych" rad najdete aj na :http://wanda.atlas.sk/moda-a-krasa/plet/
ColdRain
Addict
Addict

moja posledna skusenost: horka cokolada(minimalne 70%), mozno to nie je prave nou, ale ked som zjedol za den jednu tablicku a na dalsi den dalsiu vycistila sa mi plet, odvtedy ju jem tak ze kazdy den trochu a zatial sa to nezhorsilo, asi najucinnejsi liek co som zatial doskusal...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Ale vsak praveze cokolada by mala tiez sposobovat akne :idea:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

ako ktora, napr. taka horka 70% skodi menej (ak vobec skodi) ako tie obycajne
ColdRain
Addict
Addict

cuteSTYLE69 napísal:Ale vsak praveze cokolada by mala tiez sposobovat akne :idea:
trochu som to pohadzal do googlu a vyslo mi ztoho nasledovne: neskodi samotna cokolada, ale mlieko vnej obsiahnute, kedze sa jedna o kravske mlieko ktore obsahuje kravsky tehotensky hormon a prave ten nie je zrovna košér na plet, zatial co 70%+ cokolady obsahuju hlavne kakao ktore je velmi silny prirodny antioxidant, takze by mal pomahat praveze, vyskusaj, uvidis, mozno som mal len stastie ;)
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

tekze: Akne sposobuje z urcitej miery aj pitie mlieka? (nezalezi na druhu)
ColdRain
Addict
Addict

Ares011 napísal:tekze: Akne sposobuje z urcitej miery aj pitie mlieka? (nezalezi na druhu)
pocul som to len o kravskom mlieku, resp cital na druhus tranu vraj kozie moze byt prospesne/neskusal som, je to skor len recept starej mamy)
teraz na rychlo google ukazal http://www.zzz.sk/?clanok=2112
valki5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valki5 »

Ja si to liecim Zinerytom (tekute antibiotika na tvar) podla mna to dobr e zabera
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

valki5: zineryt je len cistiaca voda, po nom by si si mal dat nejaky krem pre vacsi ucinok :)
valki5
Light Expert
Light Expert

Hellboy248:No pred zinerytom som mal skinoren krem,ale so zinerytom mam lepsie vysledky.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Na akne posoby aj zla zivotosprava udene syry , nedostatok vitaminu dokonca aj malo cerstveho vzduchu stres a mnoho dalsich preto som zacal kazde rano a kazdy vecer vzdy vypijem stavu z 1/2 citrona + 3x do dna briem kvasnicove tabletky .
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

valki: pri mne to bolo uplne opacne, najprv zineryt a potom skinoren ..naj je dat zineryt a skinoren ..to uz je fakt dobry vysledok :)
valki5
Light Expert
Light Expert

HellBoy:Myslis to,ze najprv si dam zineryt a nato si natriem skinoren?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hej, ale s takym 10min rozostupom ...
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

ja som mal tiez zynerit a moc to nepomohlo...resp. len docasne, nie dlhodobo...teraz berem dalacin a nejaky krem (priamo zarob. v lek.) a docela to pomaha...lenze co z toho ked si velmi rad a velmi casto dam cokoloadu, stiplave a podob. veci... budem to muset obmedzit, tie kvasnicove tabletky predpokladam ze dostanes kupit v lekarni bez problemov, to mas od doktorky alebo si sa sam rozhodol ich brat? diky
Napísať odpoveď