Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

hmm no este stale tvoj vyber zahrna strasne vela modelov...

na tvojom mieste pri podmienkach naftak za 6000 by som siel do spominanej w203, resp. e46 s tymi dvojlitrami, v pripade merklu 2,1... sice to nebude 2004, ale 2001,2002 a nebude mat najazdene 100 000, ale 160 000, ale to vozenie sa napriklad s nejakou fiestou neda porovnat, a verim tomu, ze s takymito rokmi a kilometrami budu este zachovalejsie, ako ta fiesta...

mimo tychto mojich favoritov, ak by to mal byt novsi hatch, by som siel do nejakej overenej almery, swiftu, corolly mk9, civicu, mazdy 3... musis nam napovedat aspon po dizajnovej stranke, tych aut je este vela... napriklad za fiestu by som tolko penazi nedal ani nahodou, asi pravdepodobne myslis piatu generaciu, a na utvorenie nazoru mi uplne stacilo v tom sediet...

hmm alebo taka ar 147 tiez nie je zla...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

taliansky turbodecht ? radsej si nohu urezat ... predposledna Fiesta nieje zle auto, ale osobne by som sa skor pozeral po Focuse, to mi pride ako dobra volba, dokonca aj s TDCi, hoci som ostro proti nafte - neviem ci bolo TDCi v poslednej gen. Fikusa modernizovane oproti starsim, ale islo to velmi pekne :-) ...

moj pohlad na vec je znacne obmedzeny, pretoze JTD, dCi, TDI PD a stare HDI nemozem vystat, to u mna niesu motory :-) ... osobne, keby som z nejakeho neznameho dovodu chcel naftovy hatch, tak by som volil medzi Focusom TDCi, Corollou D4D, 323 F DITD, Civic CTDia uz teraz viem ze by to vyhral fokal, lebo menovani japici sa mi nepacia :-)

.. hlavne sa ale nenchaj zmiast nabehom, stejne, to bude na vacsine naftakov stocene tak z 280kkm a vyberaj podla stavu konkretneho kusku :-)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

nordkapp_pb napísal:taliansky turbodecht ? radsej si nohu urezat ... predposledna Fiesta nieje zle auto, ale osobne by som sa skor pozeral po Focuse, to mi pride ako dobra volba

.. hlavne sa ale nenchaj zmiast nabehom, stejne, to bude na vacsine naftakov stocene tak z 280kkm a vyberaj podla stavu konkretneho kusku :-)
noo.. focus by bola dobra volba, ale za 6k € by to bol bud mk1 alebo mk2 s 1.6 tdci.. mk1 sa mi nepaci a 1.6 tdci je podla original servisu ford ich najkazovejsi dieslovy motor.. k tomu stoceniu.. ak by to bolo so servisnou knizkou a pravidelnymi prehliadkami v autorizovanom servise, kde by sa to dalo este overit, tak by to malo byt ok si myslim..

//a ratzi: myslim fiestu mk6
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

skor som mal na mysli mk1 s 1,8 TDCi 85kW ... s 1,6 som nesiel :-) ... ale ked vravis ze sa nepaci, tak nic :-) :-) ... jo a k tej 1,6 TDCi - co by si cakal, ked je to motor od Peugeota :-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:taliansky turbodecht ? radsej si nohu urezat ...
aha, vidis, skoro som zabudol, ze hladame ropaka, uz som z tych debat o benzinoch uplne zblbnuty...

no, tu sa asi tazko vyjadrim, kedze jedine dizle, ktorym verim, su tie z bmw a mercedsesu... a ti moc hatchbackov nevyrobili :D fuu, ale na druhej strane japonske dizle tiez nie su nic extra... neviem no, jedine co z toho zostava, je nejaky ten ford... ak myslis tu novsiu fiestu, tak tam sa da uz diskutovat o akom takom dizajne, ale ak tam zostal komfort z minulych generacii, tak to nechcem ani vidiet... popripade este ten fikusik...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

RATZINGER666 napísal:ak myslis tu novsiu fiestu, tak tam sa da uz diskutovat o akom takom dizajne, ale ak tam zostal komfort z minulych generacii, tak to nechcem ani vidiet...
neviem, ktory myslis ty, ale ja myslim tento model, aby sme sa chapali :P
Prílohy
592f5a3beb733dd518b471ed59abd4d6.jpg
7b6ba147c2d8838ca98bc926f8708937.jpg
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ta to je patka, ta co som myslel ja, ked som pi*ov*** na tie sedacky :D a neviem, ci toto nie je nahodou uz facelift...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

eee ratzi sk toto je mk6 ... mk5 bola ta divna pred nou - najnevzhladnejsia fiesta :-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ale houby... si to nastuduj, ty odbornik :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ked naklikas do googlu "ford fiesta mk5" tak vyhodi o generaciu starsiu ako chce makaveli, cize tu co som spominal ... wikipedia vedie ako mk5 tu spominanu ... bud sa mylia vsetky stranky tykajuce sa fordu fiesta mk5, alebo wikipedia :-) ... skusal som stranky europskeho fordu, ale nikde som to nenasiel ((mozno som slabo hladal)) :-D ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

damn, busted :) ano, tohto som si na wikipedii vsimol, a dokonca som to daval aj do googlu este pred tym vyryvacnym prispevkom, lebo som si naozaj nebol isty, ale dufal som, ze sa nechas okabatit :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Co hovorite na tento kusok: http://mazda-626.autobazar.eu/20i-glx-id1218691.html
Vraj na tom jazdi zena, no mne sa nevidi, ze by si tam davala take elektrony a spojler :)
Na co si treba dat pozor pri obhliadke? Viem, ze na tych 626kach hrdzaveli lemy blatnikov a nejake dalsie kriticke miesta, tiez ze treba skontrolovat ci pri jazde nic nevibruje a tak, existuje este nieco?
MaTT5
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MaTT5 »

GothaR napísal:Co hovorite na tento kusok: http://mazda-626.autobazar.eu/20i-glx-id1218691.html
Vraj na tom jazdi zena, no mne sa nevidi, ze by si tam davala take elektrony a spojler :)
Na co si treba dat pozor pri obhliadke? Viem, ze na tych 626kach hrdzaveli lemy blatnikov a nejake dalsie kriticke miesta, tiez ze treba skontrolovat ci pri jazde nic nevibruje a tak, existuje este nieco?
tak elektrony a spojlery su tam seriovo tak jej to mohol kupit nejaky pan manzel :D ale tiez to kludne nemusi byt prva majitelka a uz to tak kupila... to by som moc neriesil, skor take tie vsetky veci co treba pri ojazdenych autach, poskusat vsetky packy tlacitka ci funguju jak maju pozret ci auto nejak zvlastne nedymi a podobne, urcite je to tu nekde rozpisane
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

po povode spojlerov a diskov nepatrat ... radsej preskumat auto (( a jak stoji za to aj majitelku :-D )) ... nevidim dovod preco by zena nemala jazdit na aute s nejakym stajlyš packom na inych ako seriovych diskoch ... ved zeny sa viac ako ktokolvek iny zaujimaju o to ako auto vyzera :-) :-) :-) ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

No to je pravda :) A este jedna vec - ako mozem skontrolovat stav tlmicov? Totiz aj Francek mi potvrdil, ze tie nizkoprofilovky sa na jeho stave mohli negativne podielat.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ked si uz pri tom vibrovani, tak nejake tie vibracie mozes ocakavat pri brzdeni, kedze dlhodobo vsetky mazdy mali problemy s ohybajucimi kotucmi pri vyssej zatazi, co vsak nie je az taky podstatny problem... denne s tym jazdim a nepocitujem to ako nejaku ranu komfortu... daj si pozor na hrkanie v prednej naprave, kedze opat mazdy maju problemy so slabymi stabilizatormi... ak bude niekto kupovat nove, urcite nie original od mazdy... este by som urcite vyskusal chladenie klimatizacie - to samozrejme nie v zime :)

// k tym tlmicom: nooo na zaciatok by som auto rozhupal a cakal, ci sa nebude hupat dalej... v momente, ako ho pustis, tak sa nesmie ani pohnut, len vystupit naspat... potom ho zobrat na projizdku a skusit ho trochu rozhadzat na ceste... ale na to treba dostatocne citlivu rit :D

vplyvom nizkoprofilakov bude trpiet vsetko, co je na prednej naprave... casom to moze dost az k tomu, ze ti zacne vrzgat aj interier...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:No to je pravda :) A este jedna vec - ako mozem skontrolovat stav tlmicov? Totiz aj Francek mi potvrdil, ze tie nizkoprofilovky sa na jeho stave mohli negativne podielat.
osobne si mylsim ze ak nemas najazdene rovnake auto s dobrymi tlmicmi tak mozes zistit iba vyrazne nedostatky - grcajuci tlmic cely od oleja, extremne vymlateny tlmic ked sa auto bude trebars pri brzdeni alebo prejazde jamy hupat ako lod a to je tak vsetko :-) ... este podla zjazdenosi dezenu - ak je nerovnomerne zjazdeny dezen tak moze byt problem v tlmici ( aj ked vacsinou je to geometriou a nie konkretne telesom a stavom tlmica :-) ) ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

RATZINGER666 napísal:potom ho zobrat na projizdku a skusit ho trochu rozhadzat na ceste... ale na to treba dostatocne citlivu rit :D
Na to nemam gule :D
Dakujem za rady, ak by vam este nieco napadlo, tak piste :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ja mam este v plane druhe auto a to bielu 106ku peugeot v kozi so stresnym oknom a cierne kola 16 abo 17 palcove
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

P106 v kozi a na 16/17?? :shock: :shock:
1.1i? :D
Napísať odpoveď