Precitajte si a podelte sa o svoje pocity
Šoférujete? Na svete je nová vyhláška, o ktorej by ste mali vedieť
//hojko: Text zmazany, doplneny odkaz.
to ano ale zober si zakon schvalnostinordkapp_pb napísal:to je ale problem vodica, ked mu streli pneu a nema to ako spravit ... zatiahne to na krajnicu, tam nikomu neprekaza a nech si caka kolko chce na asistencne vozidlo
tlaky su napisane aj na pneumatikach tusim ze nie su v kPa ale v psiStenky napísal:neukazem policajtovi kde mam nalepku s tlakmi a poviem ze nemam na aute oznacene tlaky..... kde on zisti ake mam mat?...
celkom by ma zaujimalo ci sa to protektorovanie tyka iba osobakov alebo aj nakladnych aut lebo na nakladnych autach je celkom bezne ze sa pneumatiky davaju protektorovat lebo na nakladnych autach kde je tlak 8t na napravu sa pneumatiky deru ako besne avsak musia to byt pneumatiky na to urcene maju hrubsiu vrstvu gumy aby bolo z coho rezatnordkapp_pb napísal: ... este je zaujimava klauzula tykajuca sa protektorovanych pneumatik ... pochopil som z toho spravne absolutny zakaz protektorov, alebo iba zakaz takych protektorov ktore si trebars narezem doma na kolene ? ... s protektormi som sa moc nestretol, ale predpokladam ze kazda pneumatika predana v SR by mala podliehat urcitym normam a tento fakt overila schvalovacia komisia ... mam trochu prehlad co sa tyka offroadov a ich vybavenia a trebars taky Vranik pokial viem tak aspon na offroadove protektory ma certifikat a homologacny list ... z tohto hladiska ide teda podla mna o riadny ekvivalent novej pneu
Aughostino // je to ale na preferencii kazdeho vodica ... niekto spravi defekt raz za 100 rokov, iny ma stastie castejsie - niekomu nevadi si tu asstenciu zavolat ... v nasom aute bude plnohodnotna rezerva aj nadalej ... dalsia vec je ze mas toroidne nadrze na LPG miesto rezervy, pri stavajucom zakone si musel mat este polku kufra zadrbaneho rezervou, ak si chcel mat "kludny spanok " (za volantom) kvoli detailistom v zelenom
...
Zo zorneho pola je myslene ako? Na celnom skle teda vobec nemoze byt GPS? Lebo to by bola veelka blbost."V zornom poli vodiča nesmú byť okrem schválených spätných zrkadiel umiestnené žiadne predmety, ktoré obmedzujú jeho výhľad. Zo zorného poľa treba odstrániť tiež navigačné systémy pripevnené na čelnom skle a neplatné nálepky,"