Rucna brzda alebo zaradena rychlost?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stenky »

nasu fabiu 1.2 HTP roztlaci kludne jeden clovek na jednicke. tiez som tlacil zopar slabsich aut sam. staci to dobre rozhojadt a uz pocut ako stlacaju valce zvduch. kamaratovi sa dokonca favorit pohol na jednicke zaradenej dole kopcom.
pri vyssich objemoch nehrozi aby to clovek sam odtlacil :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

nordkapp_pb napísal:aaaaah ... LC70 ... to je taka moja mala laska :-D asi pojdem ku krizu :-D :-D ...
jj aj mne sa strasne lubi len troska neprakticke do mesta spotreba neni desiva len dakych 15l ale fest dlhy cumak to ma :-D ale zasa je ti jedno kedze to ma doola ten naraznik ktori zrovna nieje konstruovany ako deformacny :-D inak tento bol povodne v juhoslavii nasadeny tusim a anglanom sa to neoplatilo tahat naspat tak to dali nam tusim 5 kusov
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ono tiez zalezi strasne vela na tom v akom stave je motor - konkretne trebars kruzky, ci nepodfukuju ventily a taketo detaily ... to spravi hodne ... ja som to teda raz zo zvedavosti skusal potlacit sam z hodne prudkeho kopca, ale na jednotke motor nic nepovolil :-) :-) ...

inak u HTP predpokladam ze je problem ten, ze vzduch uteka tou prazdnou dierou pre stvrty valec :-P :-P :-P :-P ...

// runes -> toto dlhe trojdvierko je jedno z najnepodarenejsich, ale stale je to pekelne dobre auto ... vydrzi to uplne nemozne veci :-) :-)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

rucka...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

nordkapp_pb napísal: // runes -> toto dlhe trojdvierko je jedno z najnepodarenejsich, ale stale je to pekelne dobre auto ... vydrzi to uplne nemozne veci :-) :-)
az tak dotoho zasa nevidim ale ono to fakt prejde cez vsetko retarder to ani nepozna sak to ma listove pruziny hh jak vagon :-D vzadu sa da spat pripadne natlacis tam hoc co sedis pol metra nad cestou i ked menit koleso by sa mi nechcelo kedze koleso je tusim na 9 srobov :D btw nesom si isty ale tento nas je tusim este aj tak upraveny na bojove podmienky napr ma 2 nadrze svoju vlastnu a dalsiu pridavnu 120l tusim len vytrhali odtial anglani daku techniku bo v palubovke milion pat dier po zariadeniach a minule sef vodnych dokakal aj radio :-D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

zo zaciatku som daval iba rucnu (a nikdy neprimrzla, dokonca ani v lete :D ), na co som bol upozorneny, ze este mi dobre kuse, tak nech si ju neroztaham.. Odvtedy som zacal davat 1, ale to hojdanie pri nastupovani mi pripadalo divne, tak rucnu pouzivam len tak decentne (aby sa nepovedalo) spolu s 1.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Keď som na hyperTesco,Optima atd parkovisku, iba rýchlosť.
Keď parkujem doma, iba rýchlosť.
Ak parkujem na kopci, kombi oboch.
Ak parkujem na dlhší čas, kombi oboch.
Napísať odpoveď