Zalahnute ucho
Zalahnute ucho
Caute, vcera vecer som sa siel osprchovat a siel som von, hned ako som vysiel zo sprchy som mal zalahnute v jednom uchu. Myslel som ze to prejde ale uz je to den a stale to mam tak isto. Dokonca si myslim ze to mam zalahnute este viac. Kus to aj pobolieva ale neviem ci z toho ze si tam kus sprtam, alebo len z toho ze si myslim ze ma boli. Zhanal som si kus o tom na internete a hovoria o dakom vyplachu ucha. Neviete ako to prebieha? :-/ stale musim mat problemy s hlupostami.
-
aughostino
Medium Professional
o tom vyplachu neviem este som to nastastie nezazil ale ja vzdy ked mam zalahnute v uchu tak mi pomaha ked sa zhlboka nadychnem zapcham si usta aj nos a fuknem silno do nosa (ako keby si chcel nosom vydychnut) musis pri tom zacitit taky tlak v usiach ma to podobny ucinok ako u usneho ked chce aby si zakrical KUKUK
ak si este u usneho nekukal vrelo odporucam je to haluz 
alebo pomaha este poriadne si zivnut
vyskusaj a daj vediet
alebo pomaha este poriadne si zivnut
vyskusaj a daj vediet
Ak nič nepomáha dlhšiu dobu, tak naozaj choď k doktorovi.
U mňa zvyklo účinkovať skákanie s naklonenou hlavou.. niekedy skáčem aj zo stoličky..
Inak minule kolegyňa hovorila, že takto jej mužovi zaľahlo v uchu po kúpaní v mori.. dostal to z ucha až o niekoľko dní a odvtedy slabšie počuje.. vraj voda v uchu spôsobuje odumieranie sluchových buniek.. čičo.. (ale to asi platí hlavne pre slanú morskú vodu).. tak pozor!
U mňa zvyklo účinkovať skákanie s naklonenou hlavou.. niekedy skáčem aj zo stoličky..
Inak minule kolegyňa hovorila, že takto jej mužovi zaľahlo v uchu po kúpaní v mori.. dostal to z ucha až o niekoľko dní a odvtedy slabšie počuje.. vraj voda v uchu spôsobuje odumieranie sluchových buniek.. čičo.. (ale to asi platí hlavne pre slanú morskú vodu).. tak pozor!
skusal som si hladat dake inf. na nete a poradili mi spat v noci na boku tym uchom dole tak som skusil a do rana ma to preslo hoci som v to uz nedufal a teraz pocujem dobre akurat sa mi zda ako keby ma tak divne bolelo ale malo to si asi len namyslam.. rozmyslam ci preventivne ist ale ked preslo tak to necham tak ... ale diky vsetkym
))
Presne toto isté sa mi stalo teraz nedávno - pred 2 týždňami mi pri sprchovaní zaľahlo ľavé ucho. Skoro týždeň som naň zle počul, ale občas akoby v pohode. Pri sprche som si radšej dával pozor na vodu. V piatok som počul skoro normálne, v sobotu úplne v pohode, ale v nedeľu som si zase pri sprche nedal pozor a zase mi zaľahlo v uchu. Ale včera cestou v autobuse na intrák ma to prešlo, chvíľu potom ma akoby tak slabúčko bolelo ucho, ale k večeru to už bolo v normále a teraz necítim tiež nič. 
No po case ma to chytilo znova a sa mi zdalo ze este hrosie, tak osm siel najprv k praktickemu lekarovi (kedze studujem v CR) a tam mi povedala ze mi to vyplachne ona, spravila to tka ak ovravite, nic nebolelo a potom mi pvoedala ze tam mam este vodu ze chvilu potrva kym sa mi vstrebe (0,5 h) ale uz je to tyzden a na jedneho ucho sa mi zda ze pocujem este hrosie,... idem zajtra zase z anou
(
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný