pomoc pri kupe tv

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mmmmmmm
Novice
Novice

pomoc pri kupe tv

Príspevok od používateľa mmmmmmm »

chcem si kupit novi tv uvazujem o tomto modeli http://www.edigital.sk/Plazma_TV/42PQ20 ... 45597.html budem ho vyuzivat na pozrranie tv cez kablovku a na hranie hier na ps3 . potrebujem poradit ci je to vhodni typ tv alebo poradte nieco vhodne, vzdialenost pozerajuceho od tv je cca. 2,5 m a plazma nie je podmienka . dakujem.
a este na zaver kde kupit tv v kamenom obchode alebo cez net? ake mate skusenosti?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dobre je si ho v nejakom velkom centre typu Datart, Nay, Okay atd... pozriet aky ma obraz. Ale pri kupe cez net je sanca, ze ho zozenies o par eur lacnejsie ako v obchode. Predsalen internetovy obchod nemusi platit velke ucty za elektriku, kurenie, platit 10 predavacov, najom za budovu atd... a to hra casto velky rozdiel v cene.
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Ja nesúhlasím s hojkom. Telku by som si nikdy nekúpil cez net, kvôli kazivosti (kazivosť pri všetkých značkách je dosť vysoká).

Tento konkrétny model zoženieš častokrát v akcii v kamennom obchode za 499 - čiže tých 23 eur by som si určite doplatil!!!

Tento model je naozaj dobrý. Prakticky zo všetkým všade. (samozrejme iba tých potrebným).

Ako hovorím hlavne nebuď hanebný pre pár eur a kúp to v obchode.

Ako často, ako dlho a aké hry budeš hrávať na tom ps3? - pretože ak to budú nejaké autá 6 hodín denne, tak kvôli budíkom by som volil skôr nejaké lcd. Aj keď má plazma krajší obraz.
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

Michaelo105 napísal:Ja nesúhlasím s hojkom. Telku by som si nikdy nekúpil cez net, kvôli kazivosti (kazivosť pri všetkých značkách je dosť vysoká).
co tym jako chces povedat? ze ked kupis telku cez net tak nemas zaruku alebo co???

k teme: www.videoexpert.sk - asi najlacnejsi eshop co poznam a ked plazmu tak by som bral http://www.videoexpert.sk/plazmove-tele ... e:combined
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Donald - nie samozrejme, že má záruku. Rozdiel tam bol koľko? 20 eur? - vieš čo stojí ups? keď sa mu to pokazí. V dnešnej dobe je to dosť bežná vec. Druhá vec je to, že pochybujem, že nejaká internetová stránka ti vymení telku ak by bola vadná, alebo sa za týždeň, dva pokazila. - a toto je v kamennom obchode bežná vec.

Ja osobne som menil jednému zákazníkovi telku 3 krát!!! - 50"" - 127 cm - vieš si predstaviť aké by to bolo ťažké, keby si ten dotyčný kúpil tú telku cez net kvôli dvacke?

A ďalšia vec je taká, že pochybujem, že mu to vôbec dôjde do Vianoc...

Ja by som si osobne nekúpil telku cez net ani keby bola o 100, 150 eur lacnejšia. Až pri sume 200 eur by som začal rozmýšľať. Ale každý sme iný....
Napísať odpoveď