chcem si kupit novi tv uvazujem o tomto modeli http://www.edigital.sk/Plazma_TV/42PQ20 ... 45597.html budem ho vyuzivat na pozrranie tv cez kablovku a na hranie hier na ps3 . potrebujem poradit ci je to vhodni typ tv alebo poradte nieco vhodne, vzdialenost pozerajuceho od tv je cca. 2,5 m a plazma nie je podmienka . dakujem.
a este na zaver kde kupit tv v kamenom obchode alebo cez net? ake mate skusenosti?
pomoc pri kupe tv
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dobre je si ho v nejakom velkom centre typu Datart, Nay, Okay atd... pozriet aky ma obraz. Ale pri kupe cez net je sanca, ze ho zozenies o par eur lacnejsie ako v obchode. Predsalen internetovy obchod nemusi platit velke ucty za elektriku, kurenie, platit 10 predavacov, najom za budovu atd... a to hra casto velky rozdiel v cene.
-
Michaelo105
Light Professional
Ja nesúhlasím s hojkom. Telku by som si nikdy nekúpil cez net, kvôli kazivosti (kazivosť pri všetkých značkách je dosť vysoká).
Tento konkrétny model zoženieš častokrát v akcii v kamennom obchode za 499 - čiže tých 23 eur by som si určite doplatil!!!
Tento model je naozaj dobrý. Prakticky zo všetkým všade. (samozrejme iba tých potrebným).
Ako hovorím hlavne nebuď hanebný pre pár eur a kúp to v obchode.
Ako často, ako dlho a aké hry budeš hrávať na tom ps3? - pretože ak to budú nejaké autá 6 hodín denne, tak kvôli budíkom by som volil skôr nejaké lcd. Aj keď má plazma krajší obraz.
Tento konkrétny model zoženieš častokrát v akcii v kamennom obchode za 499 - čiže tých 23 eur by som si určite doplatil!!!
Tento model je naozaj dobrý. Prakticky zo všetkým všade. (samozrejme iba tých potrebným).
Ako hovorím hlavne nebuď hanebný pre pár eur a kúp to v obchode.
Ako často, ako dlho a aké hry budeš hrávať na tom ps3? - pretože ak to budú nejaké autá 6 hodín denne, tak kvôli budíkom by som volil skôr nejaké lcd. Aj keď má plazma krajší obraz.
-
Donald_
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
co tym jako chces povedat? ze ked kupis telku cez net tak nemas zaruku alebo co???Michaelo105 napísal:Ja nesúhlasím s hojkom. Telku by som si nikdy nekúpil cez net, kvôli kazivosti (kazivosť pri všetkých značkách je dosť vysoká).
k teme: www.videoexpert.sk - asi najlacnejsi eshop co poznam a ked plazmu tak by som bral http://www.videoexpert.sk/plazmove-tele ... e:combined
-
Michaelo105
Light Professional
Donald - nie samozrejme, že má záruku. Rozdiel tam bol koľko? 20 eur? - vieš čo stojí ups? keď sa mu to pokazí. V dnešnej dobe je to dosť bežná vec. Druhá vec je to, že pochybujem, že nejaká internetová stránka ti vymení telku ak by bola vadná, alebo sa za týždeň, dva pokazila. - a toto je v kamennom obchode bežná vec.
Ja osobne som menil jednému zákazníkovi telku 3 krát!!! - 50"" - 127 cm - vieš si predstaviť aké by to bolo ťažké, keby si ten dotyčný kúpil tú telku cez net kvôli dvacke?
A ďalšia vec je taká, že pochybujem, že mu to vôbec dôjde do Vianoc...
Ja by som si osobne nekúpil telku cez net ani keby bola o 100, 150 eur lacnejšia. Až pri sume 200 eur by som začal rozmýšľať. Ale každý sme iný....
Ja osobne som menil jednému zákazníkovi telku 3 krát!!! - 50"" - 127 cm - vieš si predstaviť aké by to bolo ťažké, keby si ten dotyčný kúpil tú telku cez net kvôli dvacke?
A ďalšia vec je taká, že pochybujem, že mu to vôbec dôjde do Vianoc...
Ja by som si osobne nekúpil telku cez net ani keby bola o 100, 150 eur lacnejšia. Až pri sume 200 eur by som začal rozmýšľať. Ale každý sme iný....