Cauko. mam jedne telefon od Orangeu kupovany za prachy idem ho teraz 1. krat reklamovat. a chcem sa spytat. orange uznava aj reklamaciu ked sa mi nepodari cez UPDATE SERVICE aktualizovat fon? potreboival by som zohnat este 2 reklamacie aby mi vratili prachy
samozrejme servis ti zadarmo prehra FW aj po neuspesnej aktualizacii FW cez oficialny updater, avsak uvedena zavada nie je brana ako chyba telefonu!! tj ju nemozno pouzit na vratenie penazi
inak na vratanie penazi potrebujes 3x uznanu reklamaciu na rovnaky problem, ale 4x uznanu reklamaciu na rozne problemy
*ebni ho do ha*zlu a nechaj ho zoxidovať. To je celkom bežná chyba pri MT. To budeš mať dobrú reklamáciu ...len neviem či na to v servise neprídu že sa okúpal.
ale no tak chlapi sak normalne mi radte jak sa ho zbavim chcem natom nejak zarobit. cize chyba softwaru sa neuznava. tak potom ho nejako pokazit ale ako?
Ale ved keby to bola take jednoduche tak by kazdy po trebars roku robil to čo chceš ty.
To jakoze donekonecna brat mobil k paušalu po roku ho pokazit vratit a vzapeti vziat novy a zas po roku pokazit. Jedine že by mali v servise pasku na očiach.
za pokus nic neda bud sa pokazi abo pojde
ale vacsinou je to tak ze ked chces nieco pokazit naschval ale aby to vyzeralo ze to bola nehoda, tak sa to prakticky neda ....
ako napriklad ked chces spakom cigarety zapalit travu tak je to tiez prakticky nemozne ale kolko krat sa stalo ze volne odhodeny nedopalok sposobil poziar?