12 hodin? to si hral speedrun, alebo je to vazne take kratke? Boze kde su casy, ked som u singleplayeru vydrzal aj dva tyzdne, teraz je to vsetko taka vikendova zalezitost...
To bol moj odhad, mozno je to viac. Musim pozriet do statistik a napisem. Robil som celkom dost vela vedlajsich cinnosti, ale je tam toho este dost vela nedotknuteho. Proste v dvojke je toho asi pat krat viac na zozbieranie ako v jednotke.
sakra zasekol som sa hned nazaciatku .. mam si dat preteky s tym partakom ale neviem ako .. prosto nic sa neda spravit .. len pouzit doktora aby mi oliecil zranenia a su tam tie kurtyzany ale nic sa neda spravit .. sakra co dalej?
// poriesene
normalne mi je luto ze nemam xbox
Strasne som sa tesil na 2ku a ked to uz prelozili...
Preco prelozili skoro vsetky dobre hry ktore mali vyst tento rok
Dem0n napísal:To bol moj odhad, mozno je to viac. Musim pozriet do statistik a napisem. Robil som celkom dost vela vedlajsich cinnosti, ale je tam toho este dost vela nedotknuteho. Proste v dvojke je toho asi pat krat viac na zozbieranie ako v jednotke.
Práveže tie veci na pozbieranie sú zbytočné, neviem načo to tam dávajú, keby tie veci odstránili z hry, mohol by sa predľžiť dej a hra by bola dlhšia.
To sa musím inak nudiť aby som zástavy hľadal po mape
cZaR napísal:Kde to je napisane ...hod sem link... dost sa mi to nechce verit..
Máš to jedno, vyjde to keď to vyjde, to, že tu budeš stresovať na fóre ohľadom hry dátum vydanie neprinesie bližšie k tebe. Je to na Ubisoft-e kedy to hodí na trh na PC, takže tak.