modem glittel a wifi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mito85
Star
Star

modem glittel a wifi

Príspevok od používateľa mito85 »

soory za tému ale ked mám net od T-comu a modem glittel 318 a segra ma furt otravuej že ona má notebook a chcela by wifi že či potom nebudem mať ja polovičnú rýchlosť netu? a potom ako to spraviť????
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Zisti adresu routru, pripoj sa nanho a tam by uz malo byt jednoduche graficke menu, ktoremu urcite pochopis. Urcite pomozu aj screeny, ak to chces rychlejsie vyriesit a nebudes vediet ako.
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny3212 »

ako vidis tak asi nema router, ale iba modem. Nan napojis iba svoj jeden pocitacik, zalezi ci mas USB alebo Ethernet modem. Ale bolo by to komplikovane z modemu napajat WIFI :D. Kup si router s ADSL modemom, ktory ma v sebe zabudovanu Wifi, je to najekonomickejsie riesenie. A ci budes mat polovicnu rychlost? Neboj sa nerozdeli to na polovicu :DDDD - aktoualna sirka pasma zavisi od zatazenia siete, takze prerozdelovanie bude automticke od zatazenia. Ked segra bude OFF ty budes mat FULL.
mito85
Star
Star

ok ja mám ethernetový modem či ako to je no proste cez sietovú kartu, takže sa mi to neskreše na polovičku, no paráda, som si myslel že to bude ako u telky že ked si zapojil na 1 anténu 2 TV tak sa obraz pekne krásne zhoršil:DD
dobre tak kúpim toto a uvidíme, pozrem či niečo nemá T-com v akcí za tie body ked už som tam :lol:
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny3212 »

normalne si kup router v obchode. Ani u telky sa ti neznizi na polovicu, ale to je uplne nieco ine, to by si porovnaval kavalitu analogoveho signalu z datovym tokom digitlneho (fazulky s kukuricou). U tej telky ide skor o tlmenie v dB, co ti robi aj prepojka, samozrejme vravim o analogovom prijme . :).
mito85
Star
Star

a vieš mi poradiť nejaký dobrý za rozumnú cenu? niš extra! lebo T-com má obmedzený výber a občas tei ich výrobky nestoja za veľa (napr. to magio:D)
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

mito85 napísal:a vieš mi poradiť nejaký dobrý za rozumnú cenu? niš extra! lebo T-com má obmedzený výber a občas tei ich výrobky nestoja za veľa (napr. to magio:D)
Osobne používam :

http://www.alza.sk/adsl-modem-zyxel-pre ... d80953.htm
Napísať odpoveď