modem glittel a wifi
modem glittel a wifi
soory za tému ale ked mám net od T-comu a modem glittel 318 a segra ma furt otravuej že ona má notebook a chcela by wifi že či potom nebudem mať ja polovičnú rýchlosť netu? a potom ako to spraviť????
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
ako vidis tak asi nema router, ale iba modem. Nan napojis iba svoj jeden pocitacik, zalezi ci mas USB alebo Ethernet modem. Ale bolo by to komplikovane z modemu napajat WIFI
. Kup si router s ADSL modemom, ktory ma v sebe zabudovanu Wifi, je to najekonomickejsie riesenie. A ci budes mat polovicnu rychlost? Neboj sa nerozdeli to na polovicu :DDDD - aktoualna sirka pasma zavisi od zatazenia siete, takze prerozdelovanie bude automticke od zatazenia. Ked segra bude OFF ty budes mat FULL.
ok ja mám ethernetový modem či ako to je no proste cez sietovú kartu, takže sa mi to neskreše na polovičku, no paráda, som si myslel že to bude ako u telky že ked si zapojil na 1 anténu 2 TV tak sa obraz pekne krásne zhoršil:DD
dobre tak kúpim toto a uvidíme, pozrem či niečo nemá T-com v akcí za tie body ked už som tam
dobre tak kúpim toto a uvidíme, pozrem či niečo nemá T-com v akcí za tie body ked už som tam
-
johny3212
Star
normalne si kup router v obchode. Ani u telky sa ti neznizi na polovicu, ale to je uplne nieco ine, to by si porovnaval kavalitu analogoveho signalu z datovym tokom digitlneho (fazulky s kukuricou). U tej telky ide skor o tlmenie v dB, co ti robi aj prepojka, samozrejme vravim o analogovom prijme .
.
-
Jancuk
Professional
Osobne používam :mito85 napísal:a vieš mi poradiť nejaký dobrý za rozumnú cenu? niš extra! lebo T-com má obmedzený výber a občas tei ich výrobky nestoja za veľa (napr. to magio:D)
http://www.alza.sk/adsl-modem-zyxel-pre ... d80953.htm