Zvastne je ze priemerna vaha hokejistou sa pohybuje niekde okolo 90 az 95 kg, kdezto u ftbalistov to je nieco cez 80kg. Hokejisti nemusia byt korby ale rozhodne nemozu byt tintitka a nejake to vacsie percento svalov tam je dost potrebne.playerSC napísal:hokej je rychla hra a cim vacsia korba tym horsi hrac sa da povedat
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Kali má pravdu, veď si porovnajte futbalistov a hokejistov.
Futbalisti ( profi ) trávia čas aj vo fitku, ale určite nerobia nejaké objemové tréningy, skôr tipujem niečo na silu a výbušnosť.
Zato u hokejistov nie je problém mať 100 kg, musia byť silný a obrastení svalmi, inak by sa na tých mantineloch rozpadli.
Futbalisti ( profi ) trávia čas aj vo fitku, ale určite nerobia nejaké objemové tréningy, skôr tipujem niečo na silu a výbušnosť.
Zato u hokejistov nie je problém mať 100 kg, musia byť silný a obrastení svalmi, inak by sa na tých mantineloch rozpadli.
to máš pravdu....
K téme: Začala sa nám prestávka vo futbale (hrám 1.triedu v Žilinskom kraji) a chodievam dole do posilky, máme takú menšiu posilku v panelaku...tak nieco aby som nevyšiel z cviku že nič nerobím chodievam tam vačšinou každý druhý deň a v stredu mám plaváreň...a ešte aj prechádzky do mesta popr. po obchodoch (
to len tak...
) a si myslím že hokejisti majú určite ťahšie tréningy a sú určite mohutnejší ako futbalisti... lebo tak 100kg chlapa behať po fut. ihrisku no neviem 
K téme: Začala sa nám prestávka vo futbale (hrám 1.triedu v Žilinskom kraji) a chodievam dole do posilky, máme takú menšiu posilku v panelaku...tak nieco aby som nevyšiel z cviku že nič nerobím chodievam tam vačšinou každý druhý deň a v stredu mám plaváreň...a ešte aj prechádzky do mesta popr. po obchodoch (
ano ale nebude to taka kvalitaPikolik napísal:zdravim trosku som zacal posilnovat, nic extra. Asi tak po lentej brigade, kde som musel makat som zacal dost zhadozvat na vahe z 77kg som na 68 pri vyske cca 185cm. Tak sa pytam da sa pribrat na vahe pri takom pasivnejsom posilnovani?
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
vela papatPikolik napísal:no tak by som poprosil daky tutorial ako na to
chcel by som sa spytat tych skusenejsich co hovoria na aminokyseliny, ci sa to oplati brat alebo je to zbytocny luxus, kedze v proteine je ich podstatne viac, ale pomalsie sa vstrebavaju... rozmyslam o kupe ak od kompavy (ak 2500) s davkovanim 10 tbl. denne... uvazujem aj nad tym, ze si ich zaobstaram radsej ked budem v diete 
pokial si v objeme a mas kvalitnu stravu tak aminokyseliny mozes. Je to len + ak kupispepan90 napísal:chcel by som sa spytat tych skusenejsich co hovoria na aminokyseliny, ci sa to oplati brat alebo je to zbytocny luxus, kedze v proteine je ich podstatne viac, ale pomalsie sa vstrebavaju... rozmyslam o kupe ak od kompavy (ak 2500) s davkovanim 10 tbl. denne... uvazujem aj nad tym, ze si ich zaobstaram radsej ked budem v diete
ked mas dietu aminaci prakticky musis aby chranily svaly
ale nie od kompavy
Aminokyseliny sú výborná vec a rozhodne si nemyslím že sú "luxus". Spolu s proteinmi sú v posilovaní samozrejmost, luxus je už ked k tomu pridáš aj BCAA. Ja osobne beriem AONE Maxi Tabs 500 tabletove balenie za nejakých 23 €. Sú výborné, majú najvyššiu biologickú hodnotu BV-136
Tieto 3 veci teraz beriem. Stále to isté, Weider Premium Whey, Aone Amino Maxi Tabs a NO2 od MRI (posledné menované mi daroval švagor tak prečo nie, nitrix je v pohode)
Som maximálne spokojný. Kedysi som bral aj kreatín, rôzne druhy... no na mna nejak neúčinkujú a ani to k životu nepotrebujem
Tieto 3 veci teraz beriem. Stále to isté, Weider Premium Whey, Aone Amino Maxi Tabs a NO2 od MRI (posledné menované mi daroval švagor tak prečo nie, nitrix je v pohode)
Som maximálne spokojný. Kedysi som bral aj kreatín, rôzne druhy... no na mna nejak neúčinkujú a ani to k životu nepotrebujem
MAX gain plus je dobry?
Zdravim,akurat som si kupil max gain plus.Ma niekto s nim skusenosti?
uz davnejsie som ho bral,ale mal som len male balenie takze to neviem velmi ohodnotit... co tyzden to mi biceps zhrubol o 1 cm a vydrzalo to asi 3 tyzdne.Ale to boli prazdniny mal som regeneraciu vyssiu (cca 10h-12h) teraz je regeneracia 6h ... obcas ked si pospimm max 8h) a vydatnejsie som jedol tvaroh,mlieko,ryza,kuracie maso atd.. teraz tolko nestihnem tak si supnem gainer a idem na trening.No ked som si zlomil ruku. samozrejme som prestal brat gainer sadru som mal mesiac + 3 tyzdne som neposiloval (rehabilitacie aatd) a to mi splasol biceps a udrzali sa len 2cm z toho co som nabral..
uz davnejsie som ho bral,ale mal som len male balenie takze to neviem velmi ohodnotit... co tyzden to mi biceps zhrubol o 1 cm a vydrzalo to asi 3 tyzdne.Ale to boli prazdniny mal som regeneraciu vyssiu (cca 10h-12h) teraz je regeneracia 6h ... obcas ked si pospimm max 8h) a vydatnejsie som jedol tvaroh,mlieko,ryza,kuracie maso atd.. teraz tolko nestihnem tak si supnem gainer a idem na trening.No ked som si zlomil ruku. samozrejme som prestal brat gainer sadru som mal mesiac + 3 tyzdne som neposiloval (rehabilitacie aatd) a to mi splasol biceps a udrzali sa len 2cm z toho co som nabral..
a od koho odporucas aminokyseliny? samozrejme nieco za prijatelnu cenu...Neo-M napísal:pokial si v objeme a mas kvalitnu stravu tak aminokyseliny mozes. Je to len + ak kupis
ked mas dietu aminaci prakticky musis aby chranily svaly
ale nie od kompavy
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: MAX gain plus je dobry?
1. patri to do temy posilovanie
2. co tyzden to bicak 1cm a ostali ti len 2cm pribrate kamo ty si co nabral 10cm z gaineru?
nechapem co chces dalej od nas...cvic ber co si bral a pojdes zase hore a pamataj ze neni dobre nikdy nahradzat stravu nejakymi suplementami! najlepsie kombinacia strava + suplementy

2. co tyzden to bicak 1cm a ostali ti len 2cm pribrate kamo ty si co nabral 10cm z gaineru?

najprv kupis potom sa opytas
a neverim ze z maleho balenia co pozeram je 1500g si priberal kazdy tyzden +1cm na bicepse..ale vlastne ako citam sam pises ze ti to vydrzalo 3 tyzdne tak ciste svalstvo to asi nebolo..ja byt tebou uz dozerem ten gainer co si kupil a potom kupil protak..sam som urobil taku blbost ze som si vzal mutant mass lebo som bol napichany z nazvu ale po dvoch tyzdnoch som ho okamzite vysadil (+6kg,z toho ratam 5 tuku) ozaj nechce niekto kupit? mam doma nieco vyse 4kg