Ucinnu dietu

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Ucinnu dietu

Príspevok od používateľa Lorino18 »

Ma niekto skusenost s dobrou dietou podelte sa ... :D
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

CKD dieta sacharidove vlný .........niečo ako hladovka alebo po 6 hodine nejdesť je blbosť .....iba si tým škodiš a aj tak bude jojo efekt .......tak isto aj take diety ako jec stále iba jablčka alebo jedla ktore neubsahuju tuky a podobne blbosti
wintermute
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wintermute »

Najlepšia diéta je z mojich skúsenonstí jesť normálne, ale aj hýbať sa normálne (ak sa zdá, že to nefunguje, tak sa hýbeš málo).
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

to že sa hýbeš málo je blbosť ja ti možem ukázať kamaráta ktory na 100% zabehne alebo zabicykluje 3x viac než ty a aj tak neschudne totiž každý ma iný metabolizmus
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Netreba vymýšľať náročné diéty, platí základné pravidlo - príjem energie musí byť menší ako jeho výdaj. Stačí sa trošku začítať do etikiet potravín a pravidelne sa venovať aerobným aktivitám a výsledok sa určite dostaví.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Ja som dosť schudol keď som prestal jesť mäso (cca 3 roky dozadu). Teraz už mäso jem, ale veľmi zriedkavo. Keď ťa chytí hlad a necheš jesť, napi sa pol litra vody.. To používam keď som v škole a nechcem hnusné bagety z bufetu za 2€ :?
A začal som chodiť peši...Ak sú neni zlé podmienky vonku (taký hustý lejak neni bohviečo :) ), tak mám v paži MHD, muziku do uší a davaj.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

to je blbosť ked vlastne pol dna v škole piješ vodu a nedesiatuješ lebo potom sa naobed dožereš a to je horšie ako te bagety
wintermute
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wintermute »

Zaxman napísal:to že sa hýbeš málo je blbosť ja ti možem ukázať kamaráta ktory na 100% zabehne alebo zabicykluje 3x viac než ty a aj tak neschudne totiž každý ma iný metabolizmus
Áno. určite vieš, koľko ja zabehnem, alebo odbicyklujem (k tomu sa netreba vyjadrovať). Okrem toho som napísal aj normálne jesť, nie len sa pohybovať. Normálne jesť neznamená zožrať na obed dve kurence, ale jesť pravidelne a v rozumných dávkach, prípadne viackrát ale menej. To s tým metabolizmom je síce pravda, ale problémy s metabolizmom sú oveľa zriedkavejšie, ako problémy s nedostatkom pohybu, prejedaním sa a nepravidelnou stravou.
Neexistuje dieta, pri ktorej by človek schudol natrvalo, pokiaľ ju nebude dodržiavať po zvyšok života.
Napísať odpoveď