Ucinnu dietu
Ucinnu dietu
Ma niekto skusenost s dobrou dietou podelte sa ... 
-
wintermute
Light Star
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som dosť schudol keď som prestal jesť mäso (cca 3 roky dozadu). Teraz už mäso jem, ale veľmi zriedkavo. Keď ťa chytí hlad a necheš jesť, napi sa pol litra vody.. To používam keď som v škole a nechcem hnusné bagety z bufetu za 2€
A začal som chodiť peši...Ak sú neni zlé podmienky vonku (taký hustý lejak neni bohviečo
), tak mám v paži MHD, muziku do uší a davaj.
A začal som chodiť peši...Ak sú neni zlé podmienky vonku (taký hustý lejak neni bohviečo
-
wintermute
Light Star
Áno. určite vieš, koľko ja zabehnem, alebo odbicyklujem (k tomu sa netreba vyjadrovať). Okrem toho som napísal aj normálne jesť, nie len sa pohybovať. Normálne jesť neznamená zožrať na obed dve kurence, ale jesť pravidelne a v rozumných dávkach, prípadne viackrát ale menej. To s tým metabolizmom je síce pravda, ale problémy s metabolizmom sú oveľa zriedkavejšie, ako problémy s nedostatkom pohybu, prejedaním sa a nepravidelnou stravou.Zaxman napísal:to že sa hýbeš málo je blbosť ja ti možem ukázať kamaráta ktory na 100% zabehne alebo zabicykluje 3x viac než ty a aj tak neschudne totiž každý ma iný metabolizmus
Neexistuje dieta, pri ktorej by človek schudol natrvalo, pokiaľ ju nebude dodržiavať po zvyšok života.