cuss pls mam velky problem s cskom nejde mi zmenit grafika na 32 bitT ked to spravim reserne sa mi scko a grafika nezmenena a 16 bit su kocky skuasl som aj reinstal a nic stale mi to nejde zmenit pls help ak niekto vedieat pls napiste to sem
tak vazne. zaujimalo by ma ze ake by som mal vyhodi zo steamom. a s kurzu si nerobte srandu to nieje skola ale je to miestnost napr. informatika v skole, dajaka kaviaren. a tam sa zidu hraci raz za tyzden a ucia sa hrat trenuju a radia ze ako treba hrat je tam ucitel ,,cskar,, ale mohlo by existovat hojko kurz cs. a ja patrim do timu na kurze a cheaty nemozem mat lebo mam kurz a by ma vyhodily ja sa ucim hrat a potom idem na servery
tomaxx_199 Pls nerob už ok, neriešme ten kurz. Výhody zo steamom? No všelijaké, nebudeš behať jak nonsteam panák po mape a môžeš hrať na kvalitných zahraničných serveroch, kde sa toho za 5dní naučíš viac jak 1na hodina CS kurzu.
dobre ten kurz uz nebudem riesit. myslim ze hra na servery by ma naucila viac nez jedna hodina kurzu to je pravda ale ja nesom chory na cs je vam to jasne? cs je dobra hra je premna dolezita.
Pridal som si do cs 1.6 novy server predator vs allien ked som ho spustit vsetko postahovalo potom napisalo complete a ked zacalo nacitat tak doslo do polovice a potom sa cs vyplo a naskocila tabulka Fatal Error pise v nej toto Mod_LoadBrushModel:models/frostnova.mdl has wrong version number (557582861 should be 30) co s tym
Curuj napísal:vyhrabal som na disku. hádam to je ono
dik niektore dieri su tam este platne ale niektore tam chybaju a nekere su zase nemozne inac hento stare inferno som uz dlho nevidel (neni to este z 1.5)
Minuly rok pocas decembra bol jeden server, mam pocit ze to bolo only inferno a bola tam vianocna tematika:
snezilo, nebolo pocut dupat len vrzganie snehu ako na fy_snow, polozena bomba mala tvar darceku alebo jedlicky a pocas tykania hral nejaky vianocny podmaz...
Neviete nazov toho serveru?
Antichrist napísal:caute.mam taky problem ze mi strasne skace fps mam 90 a skoci mi napr- na 30 a to stale pls help
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2009, 21:17 )
mam hp intel celeron 1,73 GHz 512 ram 128 grafika
skus defragmentovat ak nepojde mozes skusit preinstalovat cely windovs aj z formatovanim a ak to nepojde tak to uz nepojde (mozes poskusat aj nejake prikazi najdes ich par stran dozadu)
Antichrist napísal:caute.mam taky problem ze mi strasne skace fps mam 90 a skoci mi napr- na 30 a to stale pls help
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2009, 21:17 )
mam hp intel celeron 1,73 GHz 512 ram 128 grafika
Akú máš presne grafickú? Ak ATI-nu tak v Control Center-i si všetko nastav na najlepší výkon a nie kvalitu. Vypni Vertikálnu, napíš si tie príkazy a malo by fungovať.
SSemteXX napísal:Akú máš presne grafickú? Ak ATI-nu tak v Control Center-i si všetko nastav na najlepší výkon a nie kvalitu. Vypni Vertikálnu, napíš si tie príkazy a malo by fungovať.
a vsak ked mu skace na 90 tak uz ju asi ma vypnutu nie bo u mna to je tak ze max 60 kym ju nevypnem