zdravím. rozmýšľam, že do druhého PC budem dávať nejaký chladič. už dávno ma zaujal konkrétne ARCTIC Freezer Xtreme a teraz momentálne aj ARCTIC Freezer Xtreme rev.2...rád by som vedel, aký je medzi nimi rozdiel...počet rebier je rovnaký, počet a usporiadanie heatpipe je tiež rovnaké, váha rovnaká, uchytenie ventilátoru by malo byť rovnaké u oboch chladičoch, na oboch je nanesená pasta...jediný rozdiel, ktorý som našiel je ten, že ARCTIC Freezer Xtreme rev.2 je kompatibilný so socketmi 1366, 1156, Core i7, 775, AM3, AM2+, AM2, 939 a ARCTIC Freezer Xtreme je kompatibilný so socketmi LGA775, AM2 +, AM2, 939...takže ja osobne nevidím v tých chladičoch rozdiel...ak niekto viete o nejako podstatnom rozdieli (to že jeden podporuje viac socketov a iný nie ma nezaujíma) tak dajte prosím vedieť...neviem, ktorý z nich by som si mal vziať ak k tomu príde...ďakujem za užitočné odpovede...
EDIT//
prosím dajte potom aj vedieť, za ktorý z chladičov ste hlasovali a prečo...či v danom chladiči vidíte nejaký rozdiel, alebo ste sa riadili iba cenou...ďakujem...