prave som hral s kamosom misiu Overwatch na Spec Ops a je to uplna supa! s mikrofonom a cez Teamspeak nema chybu.. jeden ostreluje nepriatelov z lietadla a druhy musi prejst cez dedinu..
Mam problem s jednou misiou . je to misia v Rusku s kapitanom Price hned prva v ACT 3 . Kde sa jedna o nejaku rusku ponorku . Prestrielal som sa az do toho tabora alebo pristavu ci co to bolo kde bola ta ponorka zakotvena . Zacal som to tam "precistovat" a potom mi nabehlo do Objectives,ze mam ist na jednu budovu a tam ze Defend . Tak som z tade strielal a vystrielal postupne vsetko (aspon sa mi to tak zda kedze som tu misiu skusil prejst dva krat a pri poslednom pokuse som presiel cele to okolie ponorky dva krat . No stale mi pisalo na tej budove Defend a Ghost sa len spoza kontajnera vykukuje a jeeden vojak s kapitanom Price postavaju o par metrov vzadu . Skusil som ist dopredu vsade kde sa len dalo ci ma nahodou nebudu nasledovat ako v tej dedinke ked som marne cakal kedy sa pohnu moji ked som mal nad kapitanom Price Follow ale bohuzial sa nic nedialo Vie mi niekto poradit co tam mam vlastne robit ? Navod som hladal ale nenasiel
uplink napísal:Musíš vyliezť hore na tú budovu a od tiaľ to budeš defendovať. Nepamätám si či po rebríku, alebo po schodoch, každopádne musíš ísť na budovu.
Je to po schodoch a tam som bol a strielal som gulometom co ma tu specialnu kameru nalavo . Takze ked som videl, ze uz nikto po nas nestriela a cakal som dobrych 10 minut tak som zisiel a preskumaval som priestor ci som na niekoho nezabudol, zbadal som este dalsich troch tych som zabil a vratil sa rychlo spat ak by nahodou isla nejaka dalsia vlna nepriatelov ale od vtedy nic . Tato misia mi zatial zabrala uz 47 minut
Cpt. Price by mal vbehnúť do ponorky. Spravil tak? Ty by si mal pozabíjať všetkých, a on zatiaľ upraví v tej ponorke let tých atómových hlavíc.
Nie bohuzial nespravil . Ked som zbadal tu ponorku tak som ku nej isiel ale ked som vstupil dnu tak ma to zabilo . A takto ja ked to tam vsetko vystrielam tak mi nenabehne ziadne nove Objectives . Stale mam Defendet tam pisane ale skusim to pre istotu este po treti krat skusit .
z3t napísal:Neviete niekto preco mi nechce spusit singleplayer?Hru som uz presiel asi pred tyzdnom a teraz som chcel ist zahrat special ops ale nabehne mi len ten obrazok s tim vojakom ked sa zapina a potom nic-cakal som aj pol hodinu ale nic sa nestalo ziadne chybove hlasenie,proste nic.Skusil som multiplayer zapnut a ten mi nabehol normalne,z multiplayeru som skusil ist do hlavneho menu hry (kde sa vybera medzi singleplayerom,mulltiplayerom a spec ops) no opet mi to zamrzlo a nic
//este ked zapina sa ma spyta: "Run in safe mode?" skusal som aj v nom aj normalne no niak nejde
Tak som to kupil teda, nainstalovane a rozbehane. Je to uplne super kupa, nelutujem ani trochu, len ma serie mapa Highrise .. Je to uplna nuda furt dokola. Ale su tam fajn mapy a spec ops COOP je fakt dobry.
Sranda je to ze sa daju hrat coop vsetky misie [vsetky tie co su v spec ops], tym padom sa mozu partneri podrzat a prejst to na tazsej obtiaznosti.
Vrelo odporucam, este L4D2 a mam kopletku tohtorocnu.
Majens napísal:ked mi islo F.E.A.R 1 a 2 a aj MW 1, pojde mi MW2?
Áno, MW2 má poupravený engine MW1, ale išli mi len o niekoľko FPS menej ako MW1. (Samozrejme niektoré scény, ako keď padá budova a všade je prach, tak sa trochu zacukalo, ale ináč v pohode)
Má niekto taký problém, že keď dám spustiť hru tak mi vyhodí po chvílke chybu "Couldn't load image 'mail' a teraz pred chvílou zase že Couldn't load menu_sp_image...kamarátovi, od ktorého to mám, to ide bez problémov. Myslím Singleplayer. Nie je to originál. Ale ako možné, že jemu to ide a mne nie ?