Call of Duty: Modern Warfare 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Lacix1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lacix1 »

Neviete niekto preco mi nechce spusit singleplayer?
toto mi robilo pri hre Wolfenstein 2, vymazal som nieco z configu a uz to slo..
skus vymazat config v priecinku players
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

aha no ja som daval Pitbbul <SVK> :lol:
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

Lacix1 napísal:toto mi robilo pri hre Wolfenstein 2, vymazal som nieco z configu a uz to slo..
skus vymazat config v priecinku players
skusil som to ale nepomohlo
Norick98
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

prave som hral s kamosom misiu Overwatch na Spec Ops a je to uplna supa! s mikrofonom a cez Teamspeak nema chybu.. jeden ostreluje nepriatelov z lietadla a druhy musi prejst cez dedinu..

PS: ani jeden z nas nema originalku :aasmile11:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Norick98 napísal: PS: ani jeden z nas nema originalku :aasmile11:
A to sa chvalis ?
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

H@wk napísal:A to sa chvalis ?
uz je na ceste z obchodu.. chceli sme to najprv vyskusat..
dominator7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dominator7 »

Mam problem s jednou misiou . je to misia v Rusku s kapitanom Price hned prva v ACT 3 . Kde sa jedna o nejaku rusku ponorku . Prestrielal som sa az do toho tabora alebo pristavu ci co to bolo kde bola ta ponorka zakotvena . Zacal som to tam "precistovat" a potom mi nabehlo do Objectives,ze mam ist na jednu budovu a tam ze Defend . Tak som z tade strielal a vystrielal postupne vsetko (aspon sa mi to tak zda kedze som tu misiu skusil prejst dva krat a pri poslednom pokuse som presiel cele to okolie ponorky dva krat . No stale mi pisalo na tej budove Defend a Ghost sa len spoza kontajnera vykukuje a jeeden vojak s kapitanom Price postavaju o par metrov vzadu . Skusil som ist dopredu vsade kde sa len dalo ci ma nahodou nebudu nasledovat ako v tej dedinke ked som marne cakal kedy sa pohnu moji ked som mal nad kapitanom Price Follow :oops: ale bohuzial sa nic nedialo :( Vie mi niekto poradit co tam mam vlastne robit ? Navod som hladal ale nenasiel :(
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Musíš vyliezť hore na tú budovu a od tiaľ to budeš defendovať. Nepamätám si či po rebríku, alebo po schodoch, každopádne musíš ísť na budovu.
dominator7
Light Expert
Light Expert

uplink napísal:Musíš vyliezť hore na tú budovu a od tiaľ to budeš defendovať. Nepamätám si či po rebríku, alebo po schodoch, každopádne musíš ísť na budovu.
Je to po schodoch :wink: a tam som bol a strielal som gulometom co ma tu specialnu kameru nalavo . Takze ked som videl, ze uz nikto po nas nestriela a cakal som dobrych 10 minut tak som zisiel a preskumaval som priestor ci som na niekoho nezabudol, zbadal som este dalsich troch tych som zabil a vratil sa rychlo spat ak by nahodou isla nejaka dalsia vlna nepriatelov ale od vtedy nic . Tato misia mi zatial zabrala uz 47 minut :(
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Obsahuje spoiler!

Cpt. Price by mal vbehnúť do ponorky. Spravil tak? Ty by si mal pozabíjať všetkých, a on zatiaľ upraví v tej ponorke let tých atómových hlavíc.
dominator7
Light Expert
Light Expert

Denize napísal:Obsahuje spoiler!

Cpt. Price by mal vbehnúť do ponorky. Spravil tak? Ty by si mal pozabíjať všetkých, a on zatiaľ upraví v tej ponorke let tých atómových hlavíc.
Nie bohuzial nespravil . Ked som zbadal tu ponorku tak som ku nej isiel ale ked som vstupil dnu tak ma to zabilo :( . A takto ja ked to tam vsetko vystrielam tak mi nenabehne ziadne nove Objectives . Stale mam Defendet tam pisane :( ale skusim to pre istotu este po treti krat skusit .
z3t
Medium Star
Medium Star

z3t napísal:Neviete niekto preco mi nechce spusit singleplayer?Hru som uz presiel asi pred tyzdnom a teraz som chcel ist zahrat special ops ale nabehne mi len ten obrazok s tim vojakom ked sa zapina a potom nic-cakal som aj pol hodinu ale nic sa nestalo ziadne chybove hlasenie,proste nic.Skusil som multiplayer zapnut a ten mi nabehol normalne,z multiplayeru som skusil ist do hlavneho menu hry (kde sa vybera medzi singleplayerom,mulltiplayerom a spec ops) no opet mi to zamrzlo a nic

//este ked zapina sa ma spyta: "Run in safe mode?" skusal som aj v nom aj normalne no niak nejde
no vie mi s tim niekto pomoct :?: :( :(
DavisJ666
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

z3t napísal:no vie mi s tim niekto pomoct :?: :( :(
Pokus sa zapnut steam.Necrackoval si nahodou hru,skus nanu dat crack este raz.
z3t
Medium Star
Medium Star

precrackivat som to skusal ako prve ale nepomohlo a ani so zapnutym steamom mi to nejde :(
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Tak som to kupil teda, nainstalovane a rozbehane. Je to uplne super kupa, nelutujem ani trochu, len ma serie mapa Highrise .. :D Je to uplna nuda furt dokola. Ale su tam fajn mapy a spec ops COOP je fakt dobry.

Sranda je to ze sa daju hrat coop vsetky misie [vsetky tie co su v spec ops], tym padom sa mozu partneri podrzat a prejst to na tazsej obtiaznosti.

Vrelo odporucam, este L4D2 a mam kopletku tohtorocnu.
Drdek
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Drdek »

ked mi islo F.E.A.R 1 a 2 a aj MW 1, pojde mi MW2?
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Majens napísal:ked mi islo F.E.A.R 1 a 2 a aj MW 1, pojde mi MW2?
Áno, MW2 má poupravený engine MW1, ale išli mi len o niekoľko FPS menej ako MW1. (Samozrejme niektoré scény, ako keď padá budova a všade je prach, tak sa trochu zacukalo, ale ináč v pohode)
DavisJ666
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

z3t napísal:precrackivat som to skusal ako prve ale nepomohlo a ani so zapnutym steamom mi to nejde :(
Hm,tak skus nove drivery kuknut.
z3t
Medium Star
Medium Star

drivermi to asi neni ked som to uz presiel na tomto pocitaci s rovankymi drivermi
Sgt.Moody
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sgt.Moody »

Má niekto taký problém, že keď dám spustiť hru tak mi vyhodí po chvílke chybu "Couldn't load image 'mail' a teraz pred chvílou zase že Couldn't load menu_sp_image...kamarátovi, od ktorého to mám, to ide bez problémov. Myslím Singleplayer. Nie je to originál. Ale ako možné, že jemu to ide a mne nie ?
Napísať odpoveď