Caute, tak sa obraciam na Vas lebo mam tu dost vazny problem a samotny Agem nereaguje na moju prosbu..tak k veci...
Presne v utorok som objednal z Agemu grafu 5770 za 140€, registracka je samozrejme cez fotrovu Firmu..vseko prebiehlo OK, lenze stale ju nemaju na sklade a tym padom som si cchel stornovat objednavku. Ako slusny clovek som napisal spravu obchodnikovi, nech ma informuju o stave, alebo ci vobec dostanu tu kartu alebo nie...odpoved som bohuzail odvtedy nedostal...a ani obchodnici nezareagovali na spravu ani samotne vedenie..moja otazka co mam vtejto situacii robit ?? na vyber nemam kedze ani vecne cakat nemozem...tu kartu ledva maju v e-shopoch tak marne predomnou vsetky modely zoberu..
v ageme je bezne ze obchodnici nestihaju odpovedat na emaily, maju tam vzdy kopec zakaznikov pri pultoch
platil si to uz predom, alebo na dobierku?
ak na dobierku, posli este jeden mail ze rusis objednavku a keby to nahodou aj tak poslali, tak neprevezmes
pripadne zavolaj priamo na telefon a zisti si to a zrus telefonicky
z agemu nikdy neobjednavam veci co nemaju skladom, pokial tam nemaju napisany konkretny datum ale maju napisane len "na ceste" tak to moze prist aj za mesiac
Niekedy sa stane, ze im odpoved chvilu trva. Ja som napr. v ALZE objednaval FPP Win7. Tovar vraj dodávajú do troch dní ale ani po tyzdny nic na sklade nebolo. Tak som pisal obchodníkovy co sa deje, odpisal mi az po dvoch dnoch, ze ta verzia bude na sklade do 4 tyzdnov. Takze skús pockaj par dní. Ak nechces cakat tak najlepsie bude ked tam zavolas.
tieto veci je najlepsie riesit telefonicky.. pri e-maile clovek nikdy nevie kedy mu napisu odpoved.. ja som takto isto objednaval z datacompu a tiez som pisal mail a neodpovedali 2dni zavolal som tam pekne som sa dohodol vsetko bolo vyriesene za 2min bez problemov.. najlepsie co mozes spravit je tam zavolat a nromalne zrusit objednavku ony ju hned zrusia a budes mat pokoj...
No chlapci zabudol som napisat ze som im dneska o 17:00 zavolal a vobec nezdvihli..skusal som to viackrat zasebou no marne, prave som tu kartu objednal z alzy tak aj spravu som im poslal nech to zrusia. Aj keby chceli somnou este nieco tak vobec ten tovar nepreberiem..dakujem vsetkym..
Do agemu sa dovolat je niekedy zazrak. Ale co tu spominal seth ze spomenut SOIku - toto ani neskusaj, lebo ta vysmeju. Nakolko AGEM je velkoobchod a nepredava koncovym spotrebitelom (predava ale nemal by), takze tam kupujes ako fyzicka osoba-podnikatel/pravnicka osoba so zivnostou na predaj konecnemu spotrebitelovi - takze tebou sa SOIka ani zaoberat nebude, na to ti akurat mozu odporucit zacvakat pravnika. Navyse v ageme pre teba ako firmu neplati ziaden obciansky zakonnik, ktory jasne specifikuje ochranu spotrebitela, ale obchodny zakonnik, ktory mnohe pojmy zadefinovane v zakonniku obcianskom nepozna. Este stale si toho nazoru ze kupovat v ageme sa oplati?
práve koli takýmto oplietačkam vždy ked si chcem niečo objednat z agemu idem za známym co ma obchod z pc a ten my to objedná a na druhy den to mám(ked je to na sklade) zaplatím jemu za tovar a mam po starostiach.